REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
18.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Un ȘOFER din BUCUREȘTI apreciază SCHIMBĂRILE din traficul RUTIER din Constanța

Un ȘOFER din BUCUREȘTI apreciază SCHIMBĂRILE din traficul RUTIER din Constanța

Replica API 4 iunie 2021 | 00:37 7236

Constănțenii sunt din ce în ce mai nemulțumiți de traficul îngreunat din orașul de la malul mării. Părerile sunt împărțite, unii dau vina pe lucrările din oraș, alții pe străzile cu sensuri unice nou instituite, însă concluzia este aceeași: orașul pare din ce în ce mai aglomerat, iar vina este aruncată pe noua administrație. Dar, oare, este Constanța singurul oraș aglomerat? Reporterii Replica de Constanța au vorbit cu un tânăr stabilit în București, cu permis de conducere. Cum acesta este, de fapt, din Constanța, a putut face o comparație, precizând că lucrurile nu sunt chiar atât de negre, iar sensurile unice chiar vor fi utile.

Între București și Constanța nu sunt diferențe atât de mari

”Traficul din Constanța poate că este mai sufocat, iar ceea ce contribuie din plin la acest lucru este numărul tot mai mare de mașini din oraș. Străzile cu sens unic, atât de blamate de majoritatea, nu sunt nici pe departe principala cauză a ceea ce se întâmplă în trafic. Șoferii tot mai grăbiți, mai nervoși și în mod special nerespectarea regulilor de circulație, și poate și nesancționarea de către polițiști a acestor nereguli, au condus către acest fiasco din trafic. De aproape un an m-am mutat în București și, din păcate, pot spune că nu mai există diferențe atât de mari când vorbim de traficul din cele două orașe. Poate că de vină sunt și lucrările din această perioadă dar nu cred că actuala administrație trebuie blamată pentru aglomerația din trafic. Iar sensurile unice sunt niște măsuri care își vor vedea utilitatea pe termen lung. Probabil că șoferii din Constanța s-au obișnuit și cu traficul din perioada când pandemia era în floare și când abia dacă vedeai 4-5 mașini pe stradă și acum li se pare că e mult prea aglomerat” a declarat tânărul, pentru Replica de Constanța.

Peste 1300 de mașini înmatriculate în decembrie 2020 la Constanța

Județul Constanța pare a fi din ce în ce mai sufocat de numărul de mașini. Astfel, în luna decembrie 2020 au fost înmatriculate peste 1300 de mașini, astfel că aglomerația în trafic poate fi și din cauza numărului deosebit de mare de autovehicule, în municipiul Constanța, potrivit unei statistici din anul 2018, fiind peste 130 000 de mașini.

Citește și CHRYSLER, Infiniti, JAGUAR și TESLA, ultimele mașini înmatriculate la FINAL de an!

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai in catva ani o sa fie mai multe masini decat oameni in oras sa vezi atunci....
10
1
tampitul asta care apreciaza..., este sigur ruda cu horia ori cu militarul in rezerva...!
30
3
Era cu PSD asa-i ? Asta e de fapt problema voastra !
10
10
constanta are prea multe masini.
8
8
Bine ca luati voi interviu oricarui neica nimeni.
29
2
Cu ce te a momit drogatul ala de la kirvad de tot ai faci reclama ieftina ! Dc nu i posezi si Cand Descarca prafurile!
24
4
Pe comanescu si gsp ul Unde putem sa il injuram ?
53
2
tot cu limba in cwru pnl'ului...
51
6

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468