REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.1° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Un tânăr artist din Constanța a cunoscut SUCCESUL în America!

Un tânăr artist din Constanța a cunoscut SUCCESUL în America!

Replica API 11 februarie 2020 | 22:39 1408

Alexandru Grigorescu, alias GriG, este un tânăr constănţean care a cunoscut faima...în America! Ultima piesă proaspăt lansată, In the Darkness, le oferă ascultătorilor o experiență palpitantă, un sentiment de mister și adrenalină. In the Darkness este o piesă unică care în prezent atrage multa atentie în industria muzicală de peste hotare. Pe Spotify are deja aproape 100.000 de ascultari. În urmă cu câteva săptămâni a fost lansat şi un videoclip oficial, pe care îl putem viziona aici.

„Crearea piesei a fost o experiență și o poveste incredibilă. A implicat evadarea din atmosfera plictisitoare a orașului Omaha și călătoria în mijlocul Munților Stâncoși cu întregul nostru studio. Luminile pitorești ale orașului înconjurate de întuneric m-au inspirat să creez această piesă unică pe care mii de oameni încep să o asculte", ne-a declarant GriG.

GriG este născut în Constanța, România dar trăiește în prezent în Statele Unite. Are doar 22 de ani și produce muzică de 6 ani. Înainte de a se apuca de muzică GriG a fost un tenismen de talie mondială. A concurat în Europa și a jucat la diferite turnee de tenis la juniori. Apogeul cariei în tenis l-a atins odată cu participarea la Jocurile Olimpice de la Junior Trabzon 2011. "Am muncit din greu pentru a ajunge un jucător de tenis profesionist iar ambiția dobândită m-a ajutat foarte mult și în cariera mea muzicală. Sportul m-a învățat cum să fiu echilibrat, competitiv si puternic din toate punctele de vedere. M-am mutat în Statele Unite pentru a face o carieră în tenis, însă după ani de zile mi-am dat seama că muzica este ceea ce îmi doresc pentru viitor".

Reporter: Pentru constănțenii care nu te-au cunoscut, până acum, ce ne poți povesti despre tine?

GriG: Povestea mea începe la vârsta de 7 ani, când am început să joc tenis. Am reușit să transform această pasiune într-un mod de viață. Astfel, la vârsta de 16 ani, pe când eram în clasa a 10-a, am plecat din România cu o bursă de studiu în Statele Unite la UNO University of Nebraska Omaha. Acolo am realizat că îmi doresc cu adevărat să studiez muzică, așa că am ales ca și domeniu de studiu principal muzica.

Reporter: Câte piese/albume ai scos până în prezent?

GriG: Prima piesă lansată oficial se numește In the Darkness. În prezent, lucrez la încă patru piese noi, iar una din ele se numește Take me Back. Piesa are ca sursă de inspirație peisajul de la Bâlea Lac și un love story din trecut.

Reporter: Care e cea mai mare realizare din viață profesională de până acum?

GriG: Cea mai mare reușită a fost atunci când am reușit să intru Rezident DJ la un club foarte popular din Nebraska. Tot anul acesta, am reușit să îmi duc la bun sfârșit propriul meu studio de muzică. Acolo îmi petrec cea mai mare parte a timpului, sunt mereu în căutarea unui sunet nou.

Reporter: Cum ai vrea să fii perceput, ca artist, de către publicul de la malul mării?

GriG: Eu cred că dacă iubeșți cu adevărat ceea ce faci, orice este posibil. Mare parte din viața mea am jucat tenis, iar lucrul acesta a reușit să mă aducă la un nivel înalt, în care să pot să trăiesc în Statele Unite, independent financiar, încă de la o vârstă fragedă. Este mai mult decât evident că îmi place foarte mult să joc tenis însă ceea ce iubesc cu adevărat este să fac muzică. A fost o decizie grea, însă una care m-a făcut mult mai fericit. Așa că sfatul meu este că, indiferent câte riscuri implică o astfel de decizie, trebuie să fii curajos și să alegi ceea ce iubești să faci cu adevărat, și nu o eventuală satisfacție financiară a unei meserii considerată mai sigură.

Reporter: Cum descrii momentul în care o nouă piesă ți se conturează în minte? Care este sursă ta de inspirație?

GriG: Încerc să îmi aloc toate resursele pe mai multe proiecte în același timp. Apoi iau o pauză de o zi sau două și dacă la momentul reascultării îmi plac la fel de mult, continui să lucrez la ele. Atunci când am o colaborare cu un alt artist încercăm împreună să scriem un text în care ascultătorii să se regăsească ușor. Călătoresc singur încă de la vârsta de 14 ani așa că am încercat să pun toate aceste experiențe de viață și în piesele mele.

Reporter: Care este cea mai frumoasă, cea mai intensă zi, pe care ai trăit-o în carieră de până acum?

GriG: De departe, cea mai intensă zi a fost chiar de Halloween, atunci când am găzduit unul dintre cele mai mari evenimente aici în Nebraska. Înainte de a urca pe scenă am auzit valuri de zgomot de la public, toată lumea striga numele meu, GriG! A fost pentru prima dată când am experimentat așa ceva și am fost complet copleșit de emoție și entuziasm, pentru că, fix în momentul acela, eu făceam fericiți o masă de oameni. Nu am avut curaj să mă gândesc la faptul că lumea îmi va striga numele curând și chiar deseori m-am gândit dacă numele de GriG va putea fi pronunțat world wide. După acea seară mi-am dat seama că am făcut alegerea corectă.

Reporter: Unde și cum te vezi peste 10 ani?

Grig: Peste 10 ani mă văd într-un closing show pe main stage-ul festivalului din Miami, Ultra music festival.

Reporter: Cum a luat naștere piesă „În the Darkness” ?

Grig: Crearea piesei a fost o experiență și o poveste incredibilă. A implicat evadarea din atmosfera plictisitoare a orașului Omaha și călătoria în mijlocul Munților Stâncoși cu întregul nostru studio. Luminile pitoreșți ale orașului înconjurate de întuneric m-au inspirat să creez această piesă unică.

Reporter: Cu ce proiecte ne vei surprinde în viitorul apropiat?

Grig: În prezent lucrez la piesa Take me Back care va fi lansată, oficial, în luna martie. Stay tuned/close!

Alina Matei

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alina Matei de la REPLICA de ce minti lumea ? Mai incet draga cu vizualizarile . Ori nu vezi bine, ori nu cunosti cifrele.
2
0
mai bine-si zicea DroG
0
3
Zic doar ca articolul e foarte exagerat, o hiperbola fara rost, videoclip-ul are 8.600 vizualizari si are 3 luni vechime , iar parerea mea personala este ca se aude ca muzica din 2010
1
0
Ce exagerari de articole, pleaca ma! Long live ghost producers!
4
1
Bravo GriG! Felicitari!! La cat mai multe succese in viitor!!...Suntem alaturi de tine!!....
1
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468