REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un tren a plecat de la Wuhan, din China și va călători până în România. Destinația finală este Constanța

Un tren a plecat de la Wuhan, din China și va călători până în România. Destinația finală este Constanța

Replica API 5 august 2022 | 00:00 1342

Primul tren pe ruta China-România în cadrul China Railwaye Express a plecat vineri din Wuhan. Garnitura are 50 de vagoane de marfă. Destinația finală este Constanța.

„Primul tren pe ruta China-România în cadrul China Railwaye Express a plecat cu succes de la municipiul Wuhan. Trenul, compus din 50 de vagoane încărcate plin cu cuptoare de temperare din sticlă, țesături, echipamente mecanice și produse de uz zilnic, a pornit de la Gara Wujiashan, Wuhan a Companiei Căii Ferate a Chinei”, scriu reprezentanții Ambasadei Chinei în România pe pagina oficială de Facebook, informează Mediafax, citat de stiripesurse.ro.

Potrivit sursei citate, trenul va trece granița prin orașul Qorğas Qalası, străbătând Kazahstan, Georgia și traversând Marea Caspică și Marea Neagră.

Destinația finală este Constanța, România, prin transport combinat feroviar-mare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"Daca nu e chinezesc, nu e original."
1
0
o sa aduca covid proaspat de la mama lui,adevarat!
0
0
Vai, cati analfabeti comenteaza! Puneti burta pe carte, panaramelor! Sau o sa muriti la fel de pr0sti precum parintii si bunicii vostri. Sunteti imaginea in oglinda a familiei. Ce educatie ati primit, ba? Vai de mortii si de steaua voastra. Terminati-va studiile si abia apoi va dati cu parerea despre stiri scrise pentru oameni maturi. Cam ce anume puteti voi discuta in comentarii, daca gramatica limbii romane inca va pune probleme. Gramatica trebuia sa o invatati inca din I-VIII. Repet! Sunteti vai de mortii si de steaua voastra, rusofililor! Ne cacam pe noi ras cand va citim aberatiile.
7
0
Sunt doua postari.Eu cunosc un cititor inrait de carti,e nebun dupa lectura:citeste si trage liniute.Intre timp mai viziteaza si site-ul asta.Tu esti ma,tu-te-n gura de gunoi! Vad ca e "stilul" tau.
0
0
Trenul aduce lilieci cu licenta ! Adica originali !
0
0
aduce si ...covid?
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108