REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Un TURIST NU crede în COVID chiar dacă a AVUT de 2 ori! VIDEO

Un TURIST NU crede în COVID chiar dacă a AVUT de 2 ori! VIDEO

Replica API 29 august 2021 | 11:07 3528

Este ultimul weekend de vară și plajele de pe litoralul românesc sunt la fel de aglomerate ca în vârful sezonului. Creșterea cazurilor de infectare cu noul coronavirus nu pare să-i îngrijoreze pe cei care merg la mare. Aproximativ 250.000 de turiști sunt acum în stațiuni, stau înghesuiți pe plajă, iar masca pare să fie deja un obiect care ține de domeniul trecutului. Mai mult, unii turiști, deși au trecut prin COVID, nici așa nu sunt convinși de existența bolii.

Umăr lângă umăr, sezlong lângă sezlong, prosop lângă prosop. Așa stau turiștii pe plaja din Costinești, de dimineața până seara.

„Dacă nu e aglomerație, nu e frumos!” - glumește un turist.

- Nu vă e teamă că stau oamenii unii într-alții? întreabă reporterul un alt turist.

- Nu! De ce? Pe bune? Dar chiar credeți? În ce? Eu nu cred și n-o să cred niciodată! spune el, înainte de a face o mărturisire: Știți că am avut de două ori COVID?

- De două ori?!

- De două ori, da.

- Și cum ați trecut?

- Prima dată a fost că n-am avut probleme mari și a doua oară, un pic mai nasol, dar la COVID-ul ăla e exact răceala respectivă, care a fost întotdeauna, spune bărbatul.

Sunt și turiști care regretă că au venit în vacanță la Costinești.

„Cred că nimeni nu mai respectă distanțarea și deja oamenii sunt deja foarte degajați”, a remarcat o tânără.

Video:

Aglomerație nu este doar pe plajă. La fel este și în apă. Vaporașele care fac plimbări pe mare sunt ticsite de turiști.

Pe faleza din Costinești este furnicar. Oamenii stau la coadă să își cumpere mâncare, iar în supermarketuri nimeni nu poartă mască, nici măcar vânzătorii. La fel este și în cluburi și de multe ori și-n mijloacele de transport. Rămâne de văzut care va fi „nota de plată” în următoarele săptămâni, potrivit Digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
V-ati dat overcloack la creier fosilelor , baga baietii in voi ce vor ei , nu ziceti ca era mai bine vremea lui Ceausescu ?
1
1
Nu crezi in Dumnezeu si in covid si crezi in bitcoin. Chicken brain
0
2
Aia cu "distantarea" mai bine se distanteaza ea de bucatarie ca-i place papica mai tare ca maciuca
2
0
poate a treia oara e cu noroc
8
6
Masca e buna de pus pe cuc pe plaja
9
3
Locala doarme acasa dupa amiaza in Wekeend si la tura de noapte,Manu stie!Poate afla si Neacoita primarul de carton!Plin acvariul de ciortani bronzati!
9
0
Covidu e ca Dumnezeu. Crezi in Dumnezeu? Dar in Covid? Te lepezi de covid?
12
6
Bravo turistului, cine dracu mai crede in vrajeala asta. Si pentru 11:37 eu cred ca ai vb doar pentru tine nu?
12
15
a treia oara sa te dovedeasca. Scapam de un retardat.
14
11
Pleaca ma in p.l.m.de r.e.tar.d.a.t
9
24
Mai degraba cred un om care a trecut de doua ori prin boala decat pe Citu sau Arafat
15
13
Covid exista si se manifesta ca o gripa. Cine are organism tare sau e vaccinat trece peste cu usurinta de gripa, cine are comorbiditati e in pericol. Distantarea sociala era recomandata si in sezonul gripal in trecut insa acum e mai multa strictete.
25
9
Sunteti toti dobitoci dar nu e problema ca suntem aici sa va resuscitam
21
18
Cate stiri erau ca se murea de gripa mai ales cei care aveau alte boli gen cancere? prin 2015-2019 daca mai tineti minte
16
9
Exact o gripa care tine mai mult
21
11
trecut se pare ca era data de corona virus. Doar ca nu i se pusese nume, nu se transmitea asa de repede. Simptomele erau cam la fel. De asta se si murea de ea.
28
11
Un om care nu crede tot ce se spune la tv . da , covidul nu este decat gripa sezoniera pe care o cunoastem si pe care am avut-o aproape toti ,si care a disparut de vreo doi ani absolut miraculos ! Si asa cum spune si doamna de mai jos , de la spital . ....da , se murea si inainte de la gripa , cei cu afectiuni medicale mai vechi erau predispusi , exact ca si la covid ! Deci...
27
15
Dar o singura data in decembrie 2019 si l am dus pe picioare desi m a tinut mai mult decat gripa cu vreo 10 zile. De atunci n am mai avut nici macar o raceala. Nu m am vaccinat. Lucrez in spital covid cu o masca ffp2 pe care o schimb o data pe saptamana. M am testat si am anticorpi la acelasi nivel 7000 din iunie 2020. Mai mor unii de covid dar aia ar fi murit si de gripa.
38
12
chiar il credeti ,sa maninci cacao cu lingura nu costa nimic,la fel ca amaritii aia care spun ca au cheltuit mii de euro in citeva zile pe litoral
17
10

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468