REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Unde se relaxează starurile după pandemie? Destinațiile care îi încântă pe milionarii de la Hollywood

Unde se relaxează starurile după pandemie? Destinațiile care îi încântă pe milionarii de la Hollywood

Replica API 15 iunie 2021 | 00:00 730

Hollywood-ul profită din plin de ridicarea restricțiilor de călătorie impuse pe timpul pandemiei. Însă de la începutul lunii mai, staruri precum Nicole Scherzinger, Coco Austin, Harrison Ford și Leonardo DiCaprio au plecat în concediul care le-a fost interzis în 2020, scrie click.ro.

Nicole Scherzinger și Thom Evans

Fotografii: Profimedia/ Instagram

Degeaba ai o avere impresionantă dacă nu poți ajunge unde poftești din cauza pandemiei. În 2020, vedetele internaționale au suferit enorm, pentru că molima de COVID-19 le-a dat planurile peste cap. Unde s-au dus starurile după ridicarea restricțiilor?

Hawaii. Nicole Scherzinger, 42 de ani, a fugit de pandemie într-un paradis exotic. Cântăreața de la Pussycat Dolls împreună cu iubitul ei Thom Evans de 36 de ani au postat recent un grupaj de fotografii din Hawaii, de pe insula Oahu. Ea se bucură de un concediu prelungit în timpul căruia nu s-a sfiit să recunoască din tot sufletul că ”lucrează la un bebe”. Nicole Scherzinger are o avere estimată la 14 milioane $, are un salariu anual de 3 milioane $ și vrea ca în cursul acestui an să plece iar în turneu cu trupa Pussycat Dolls. Nicole Scherzinger s-a născut la 29 iunie 1978 în Honolulu, Hawaii, SUA. Cântăreața care are doar 1,65 metri înălțime a făcut parte din trupele muzicale Days of the new (1999-2000), Eden’s Crush (2000-2001) și e în Pussycat Dolls din 2001.

Ice T, Coco Austin și fetița lor Chanel

Bahamas. Coco Austin, 42 de ani, soțul ei, rapperul Ice T (63 de ani) și fetița lor Chanel (5 ani) au ”evadat” în Bahamas. Și pentru că le-a lipsit mult de tot soarele și bălăceala, au profitat de ocazie și au pozat pe plajă după ce s-au cazat la complexul Grand Hyatt Baha Mar, din Bahamas.După un an greu în care a stat mai mult în casă și a vegheat aproape o lună la căpătâiul tatălui ei care s-a infectat cu COVID-19 pentru că a refuzat să poarte mască, bomba sexy Coco, soția rapperului Ice T, a plecat în concediu. Cele două, mamă și fiică, au postat două fotografii de la piscina stațiunii exclusiviste Grand Hyatt Baha Mar, din Bahamas, unde o noapte de cazare costă de la 300 de dolari în sus.

Harrison Ford

Los Cabos. Harrison Ford este fenomenal! La 78 de ani el a fost surprins îmbrăcat din cap şi până în picioare în costum de lycra de ciclism, pedalând pe străzile din Cabo San Lucas, din Mexic, unde îşi petrece concediul, împreună cu soţia lui, Calista Flockhart (56 de ani). Îmbrăcat sport, cu mască în buzunar şi ochelari de soare, actorul a pedalat peste 40 de kilometri pe drumurile arse de soare de pe faleză. Excursia din Mexic de la finele lunii mai loc la două săptămâni după ce Ford, care are o avere de 230 de milioane de dolari, a făcut vaccin anti-COVID-19 la un centru de vaccinare din Los Angeles, California, SUA, informează Daily Mail. Harrison Ford a fost însurat cu Mary Marquardt între 1964-1979, cu Melissa Mathison, între 1993-2004 şi din 2010 este căsătorit cu actriţa din serialul ”Ally McBeal”, Calista Flockhart, de 56 de ani.

Leonardo DiCaprio

Malibu. Leonardo DiCaprio a ieşit să se bronzeze, împreună cu iubita sa, Camila Morrone. Şi-a invitat şi părinții pentru a se distra la plajă, în Malibu, profitând de o zi însorită. Actorul Leonardo DiCaprio (46 de ani) s-a săturat de carantină şi de stat în casă. Cum a văzut vremea frumoasă, a ieşit la plajă cu iubita sa, Camila Morrone (23 de ani) și cu mama lui Irmelin Indenbirken. La reuniunea de familia de la casa de vacanță a actorului din Titanic a fost prezent și tatăl actorului George Paul DiCaprio (77 de ani). Leonardo are o avere estimată la peste 260 de milioane de dolari și gurile rele spun că ar avea de gând să se însoare în acest an cu iubita lui.

Rod Stewart și Penny Lancaster

Palm Beach. Rod Stewart are 76 de ani, dar se simte ca la 30 de ani! Rockerul scoțian a revenit în Palm Beach, Florida, după ce a fost nevoit să stea în vila lui din Regatul Unit pentru a se feri de COVID-19. Rod Stewart a fost surprins la plajă alături de soția lui. Rockerul care are o avere de 300 de milioane de dolari a profitat de vremea frumoasă la finele lunii mai și a ieșit la bronzat. Penny Lancaster, soția lui în vârstă de 49 de ani, a declarat într-o filmare postată pe pagina ei de Instagram că a trebuit să îl îmbete bine înainte de a-l convinge să mănânce zilele trecute pieptul de pui, cu mazăre și salată pe care îl gătise. Stewart nu a suportat izolarea la domiciliu și în august 2020 a fost într-o vacanță riscantă în Italia, unde era cât pe ce să rămână blocat din cauza epidemiei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920