REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Unui bărbat i-a fost suspendat abonamentul NELIMITAT pentru că a vorbit prea mult la mobil - AUDIO!

Unui bărbat i-a fost suspendat abonamentul NELIMITAT pentru că a vorbit prea mult la mobil - AUDIO!

Replica API 29 ianuarie 2016 | 00:18 434

Unui bărbat i-a fost suspendat abonamentul nelimitat pentru că a vorbit prea mult la telefon. Indignat de situaţia în care a fost pus, acesta a publicat înregistrarea audio, unde se poate observa cum vorbeşte cu operatoarea reţelei de telefonie Telekom şi cum aceasta îi explică faptul că grupul de companii a fost prejudiciat.

Ulterior, cei de la Telekom au trimis, la cererea Playtech, un răspuns oficial.

„În urma înregistrării în ultima perioadă a unui trafic nefiresc de voce mobilă, Telekom Romania a implementat o serie de măsuri pentru a asigura accesul la servicii de telefonie mobilă pentru toți clienții săi, la parametri optimi. Printre măsurile implementate se numără identificarea și restricționarea unui număr de cartele preplătite si abonamente de pe care s-a efectuat zilnic un trafic de voce mobilă extrem de ridicat, în special prin folosirea funcțiilor de apel în așteptare și conferință, care a indicat o utilizare artificială a serviciilor de telefonie mobilă”, au declarat reprezentanții grupului de companii Telekom Romania.

Mai exact, cei care s-au trezit cu abonamentele suspendate și cu cartele blocate au înregistrat un trafic de voce de până la 80 de ori mai mari decât media normală pentru utilizatorii care beneficiază de oferte similare.

”Prin trafic nefiresc ințelegem un trafic semnificativ mai mare, de până la 80 de ori mai ridicat în unele cazuri, decât traficul mediu efectuat de clienții care beneficiază de oferte similare. Astfel, în anumite situații, traficul a depășit 24 de ore de convobiri efectuate într-un interval de 24 de ore, acest lucru fiind posibil prin utilizarea unor servicii care permit realizarea de apeluri simultane, prin intermediul funcțiilor de apel în așteptare și conferință”, au mai declarat reprezentanții Telekom, pentru Playtech.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108