REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Unul dintre liderii USR PLUS, băgat în corzi de Mircea Badea: „Este absolut exclus ca domnul Dragnea să nu fi știut de contractul dumneavoastră“

Unul dintre liderii USR PLUS, băgat în corzi de Mircea Badea: „Este absolut exclus ca domnul Dragnea să nu fi știut de contractul dumneavoastră“

Replica API 1 iunie 2019 | 10:06 418

Mircea Badea

Mircea Badea i-a spus lui Dragoș Pîslaru, la ”Sinteza Zilei”, că Liviu Dragnea știa cu siguranță de contractul pe care l-a avut firma membrului PLUS cu CJ Teleorman, pentru că instanța a afirmat că fostul lider PSD știa tot ce mișcă. Așa că era exclus să nu știe cine avea contract de consultanță cu instituția pe care o conducea.

`Este absolut exclus ca domnul Dragnea să nu fi știut că ați avut de-a face cu contractul de consultanță cu CJ Teleorman. Și-o să vă spun și de ce. Pentru că așa a spus onorata instanță. A spus că era exclus ca domnul Dragnea să nu știe despre cele dudui de la DGASPC Teleorman. Așa că e exclus să nu fi știut de contractul care chiar era cu CJ. Onorata instanță ne-a spus că Dragnea știat tot” a spus Mircea Badea.

Firma lui Dragoș Pîslaru a beneficiat de un contract generost pentru un document privind strategia de dezvoltare a județului Teleorman.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A platit tactu prejudiciul adus statului pentru ca era vorba de vreo 60.000.000 de EURO pentru ca a beneficiat de clementa din partea Statului Roman.
2
1
antena 3 l-a bagat pe mircea basescu in puscarie , a gasit casele lui werner . Va doare adevarul ? muie recalcitrantilor de mai jos , si mamelor lor , sa nu mai fete boi .
3
2
HAZNAUA 3 unde patron este turnatorul securist dan voiculesc, este tribuna HOTILOR si PENALILOR.
5
3
Paslaru un jeg de om, un cimpanzeu bataut in cap facut din laba de maimuta.
6
4
Cine plm e Mircea Badea? Aaaaa, prostul acela care a luat-o in bot in sase secunde?!Mare javra mare cacat!!! La fel ca toti slugoii din latrina trei!
8
6
M-am lamurit !Usr aceleasi catastrofe in frunte ca si psd
6
3
Bai latraule , unu cu unu fac doi ,dar daca tu nu nu vezi ce fac jegosii de la Antena 3 , si tu esti o javra ca tot partidul din care provii !
7
7
cand nu faci fata si nu ai argumente la intrebarile jurnalistilor te lasi de meseria de politician ,iar cand afirmi ca nu mai mai frecventezi aceste televiziuni inseamna ca esti las !.Vizionati si cum si-a luat-o Orban de la Banciu la B1tv!Orban nu a zis ca nu mai vine la B1!
8
3
Bravo postarea: HAZNAUA 3 NEFRECVENTABILA ! Bravooo... !! Corect tot ce ai punctat. Te felicit !
7
7
Ce sa-ntelegi de la gibonii de la HAZNAUA 3! Poate cineva sa aibe un puncr de vedere cand tot timpul trancane ciuvica, gadea sau badea! Mare greseala sa mergi la latrinele lui voiculescu unde moderatorii si invitatii permanenti gfen ciuvicam chireac, savaliuc , pieleanu sunt calati sa-i faca de kka pe toti invitatii care vin crezand ca vor dezbate prb serioase! Nema! Bascalie asta vezi la HAZNAUA 3!
8
6
Badea a demonstrat matematic,logic, afirmattile lui. Haita de prostalani platiti cu bani politici sar la gatul lui ,..,sar degeaba,..prostia pute si pe internet
7
5
Mult adevar in postarea Octavian Tacu! Bravo! Mari cretini astia de la antena 3, JAVRELE ANTENEI in frunte cu Badea-javra ordinara nr.1, sunt spalati pe creier. Pupincuristii lui voiculescu!
7
6
pentru cretinoizi de vina pentru inapoierea judetului nu sunt cei care il conduc ci consultantul
4
1
Ipocrizia asta,deja regretati ce a ti votat ha ha ha ha ha
4
3
Paslaru se lauda ca este un profesionist, planul de dezvoltare un mare fasss, Teleormanul a ramas unul din judetele sarace ale tarii Proiect de rahat ,pret urias din banii publici pentru un nimic , dar spaga ?Dar ipocrizia ? Barna la fel ,are contracte uriase cu statul !
5
2
Este o denaturare a realitatii, pe care acest mascarici o foloseste intr-o argumentatie ilogica. Badea, ramai aceeasi sluga obedienta !
6
7
Dragos Paslaru este un tip destept si educat.In emisiunea dela Antena 3 a fost incoltit de javrele antenei .
8
6
Uite-l ce clovn e lantv, s-a facut de ras in ultimul hal. Cand luat un pumn in ring in bot nu mai misca, adormise dintr-un pumn, un jegos
8
8
Rezultatul consultantei guralivului astuia, pe nume Dragos Pislaru, e ca Teleormanul e cel mai sarac si mai inapoiat judet al tarii. N-o spun eu, ca nu stiu daca e chiar asa, au spus-o, in mod repetat, tot astia, d-alde Paslaru... Dar nesimtirea n-are culoare politica...
8
4
Altfel si acum, ca pana acum au fost altfel. Depinde de moment!
3
2
Dar ce aia din perioada 2004-2012 care acum se vor la putere din nou au fost sfinti? Problema e ca justitia nu-i vede ca nu-s de la PSD. In opinia unora numai pesedistii fura restul sunt ingerasi. Aici e problema la noi. Trebuie legati toti care fac ceva ilegal. Probabil pislaru nu a incalcat legea dar ne mai gandim si noi ca... cu Dragnea pe vremea aia greeeeu faceai afaceri ...
7
4
Hopaa....Pai ce facem vin alti ???
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212