REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.3° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Urmărire ca-n filme la Plopeni! Un șofer beat a fost reținut

Urmărire ca-n filme la Plopeni! Un șofer beat a fost reținut

Victor ROTARU 21 octombrie 2023 | 13:49 2628

La data de 20 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Topraisar au identificat un bărbat care a condus o autoutilitară fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a refuzat legitimarea și a devenit recalcitrant, motiv pentru care a fost imobilizat și condus la sediul poliției.

Urmarire ca-n filme la Plopeni! Un sofer beat a fost retinut

În jurul orei 15.50, polițiști din cadrul  Secției 9 Poliție Rurală Topraisar – Postul de Poliție Independența, în timp ce efectuau serviciul de patrulare, au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unei autoutilitare care circula haotic pe D.J. 392, la ieșirea din satul Plopeni.

Conducătorul auto nu s-a conformat semnalului, continuându-și deplasarea. Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, vehiculul fiind interceptat la intersecția cu D.C. 16.

La volanul autoutilitarei a fost identificat un bărbat, de 47 de ani, care, la solicitarea polițiștilor, a refuzat să se legitimeze și să prezinte documentele vehiculului, devenind recalcitrant. Astfel, bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul poliției, unde s-a procedat la identificarea acestuia.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Update:

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce să facă cei de la locala Cernavodă? Au peste 120 kg la purtător, obezi!
5
0
Aveți perfecta dreptate la telefonul de la dispeceratul poliției locale se răspunde la apeluri după bunul plac al celui care face de serviciu.Locuitorii de pe strada Îndiguirilor din Cernavoda sunt hărțuiți de un tip numit Albu Miti zid HERCULE care noapte de noapte face paranghelii deranjează vecinii.Din cate am înțeles el îi hartuire pe vecinii lui aducând consumatori de droguri din oraș se droghează se lasă în lenjerie intimă și urla pe străzi.Politia locală Cernavodă total DEPASITA !
8
1
Noi la Cernavodă stăm acasă la tura de noapte si in weekend dupa amiaza, ne folosim de Dusterul de serviciu( CT99PCV) pentru cumpărături personale și plimbăm nevasta unde are nevoie, trai pe vatrai la poliția locală! Noi nu deranjam interlopi,ne este mai bine asa,eventual un amarat la piata!Mai bine urmarim promotiile la molurile din oras,o banana,un mar la pret redus,timpul sa treaca!
8
1
Autorul acestui articol cunoaste sensul expresiei "i-a pus pe fuga"??? Ce mai ziarist...
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468