REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.3° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Ursula von der Leyen face un anunț care îngrozește Europa

Ursula von der Leyen face un anunț care îngrozește Europa

Virgil STOIAN 20 februarie 2023 | 00:00 1661

Uniunea Europeană își propune să își unească forțele cu industria de apărare a blocului comunitar pentru a accelera și intensifica producția de muniție de care este mare nevoie pe câmpul de luptă din Ucraina și pentru a reface stocurile militare, a declarat sâmbătă Ursula von der Leyen. Anunțul este unul de natură să pună țările UE pe gânduri, asta pentru că o înarmare puternică a continentului ar putea însemna un război prelungit în Ucraina și nu numai.

Ursula von der Leyen face un anunt care ingrozeste Europa

Vorbind la Conferința de Securitate de la Munchen, președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a sugerat că blocul comunitar ar trebui să facă ceea ce a făcut în timpul pandemiei pentru a se pregăti pentru producția pe scară largă a unui vaccin COVID, potrivit Reuters.

„Ne-am putea gândi, de exemplu, la acorduri de achiziție în avans care să ofere industriei de apărare posibilitatea de a investi acum în linii de producție pentru a fi mai rapide și pentru a crește cantitatea pe care o pot livra”, a spus ea.

Von der Leyen a subliniat că blocul comunitar nu poate aștepta luni și ani de zile pentru a-și putea reface propriile stocuri militare sau pentru a trimite în Ucraina muniții precum proiectile de artilerie de 155 mm.

„Acum este momentul, într-adevăr, să accelerăm producția și să mărim producția de produse standardizate de care Ucraina are nevoie disperată, de exemplu muniție standardizată”, a spus ea, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nemtoaica face jocul american periculos ptr europa.
0
0
Ursulica dacă vrei gloanțe da bani r*mâniei și o să vă săturam de muniție.Este singurul sector din r*mânia pe care nu ați reușit să-l faceți praf sau sa mai construiți un mall in locul fabricilor de armament Din această acțiune tot westul va lua cireașa de pe tort. Dacă dați Ucrainei arme cu țârâita rușii nu vor mai fi scoși din Ukraina never.Eroismul ucrainenilor compensează lipsa armamentului insa nici rușii nu stau pe loc.Unde a intrat rusul nu mai iese niciodată dacă nu poate fi alungat.
3
0
Bisnitara asta a fost cu vaccinurile acum cu armamentul Ursula mai joacăte cu. qula
9
0
Ursulei sa i taca gura , trebuia inchisa panna acum ce a facut cu vaccinurile, este si eavo muritoare, ppt arme au bani, sa ajute saracii nu sunt bani si nici sa creasca salariile minime, mentinerea razboiului este inczbo metoda de reducere a populatieii cumm s a intamplat atat cu mortile de covid cat si cu cei care au murit dupa vaccin
6
0
ursuza nazzista criminala nu-ti trage nimeni un glont in gura aia spurcata sa faca un bine Europei? javra ce esti
13
2
Aceeași manglă ca la vaccin? Hai ca m-am saturat de vrăjeala ta ! Facem stocuri pt a ajuta pe cine? Am ajutat producătorii de vaccinuri, acum ajutam producătorii de armament. Ar fi bine sa afișați lista cu cei ce trebuie,, ajutați”!!!! Ce urmează: criza hârtiei higienice? Nu va fi nevoie, pentru ca cei ca tine , se vor hrăni cu gândaci și viermi și nu vor avea mare nevoie de hartie higienica! Astfel se va face economie de hartie higienica, și criza nu va sosi!!!!!
18
5

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468