REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° ConstanÈ›a Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° ConstanÈ›a MarÈ›i, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ursula von der Leyen: Întâlnire „constructivă“ cu prim-ministrul Florin Cîţu pe tema PNRR

Ursula von der Leyen: Întâlnire „constructivă“ cu prim-ministrul Florin Cîţu pe tema PNRR

Replica API 11 mai 2021 | 00:00 838

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, şi premierul român, Florin Cîţu, au avut o întâlnire ''constructivă'' marţi la Bruxelles pe tema Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

Florin Cîţu, Ursula von der Leyen

Foto: Guvernul României

"Mulţumesc prim-ministrului Florin Cîţu pentru întâlnirea constructivă. Lucrăm împreună cu România pentru a finaliza un plan solid de redresare şi rezilienţă, cât mai curând posibil. Progrese bune în ceea ce priveşte reformele'', a scris şefa Comisiei Europene pe marţi seara pe Twitter, potrivit Agerpres.

Potrivit oficialului european, aprobarea Deciziei privind sistemul de resurse proprii de către toate statele membre este un pas necesar pentru ca fondurile NextGenerationEU să circule.

Înaintea vizitei la Bruxelles, premierul Florin Cîţu a declarat că doreşte să se asigure că resursele pe care România le va primi prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă vor merge în sectoarele cu cea mai mare productivitate din economie.

"Eu merg acolo ca să-i asigur pe partenerii europeni că acest Guvern este Guvernul care va face şi reforme. PNRR are două componente: are componentă de reforme, pe care am asumat-o prin Strategia fiscal-bugetară (...) şi ne-o asumăm şi aici în PNRR, şi are o parte de investiţii, iar acolo mesajul meu este clar că România are anumite priorităţi pe care le doreşte incluse în PNRR", a explicat Cîţu marţi la finalul unei vizite efectuate în judeţul Satu Mare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oricum Uniunea Europeana e condusa de personaje reduse minatal cum e Ursuleasa asta.... leftistii din UE nu mai vor sa dea bani pe constructia de autostrazi si incearca sa ne tina in urma ca drzvoltare
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920