REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Uzun ȚINE cu DINȚII de șefia ABADL: „Sunt mulți care doresc funcții peste noapte“

Uzun ȚINE cu DINȚII de șefia ABADL: „Sunt mulți care doresc funcții peste noapte“

Replica API 18 februarie 2020 | 02:56 1508

Așa cum anunța Replica în edițiile anterioare, la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral se pregătesc ploile pentru schimbarea din funcție a directorului Hristu Uzun. Deocamdată, nu este nici o noutate, Bogdan Bola încă așteaptă numirea oficială și preluarea ștafetei, iar actualul șef nu se grăbește să-și facă bagajele.

Hristu Uzun

Hristu Uzun nu-și dorește să plece de la cârma instituției. Are mulți ani în spate de experiență, iar funcția de conducere o ocupă din 2017, prin concurs. Așa că, nu prea este dispus să lase locul cuiva care ”vrea funcție peste noapte”. ”Știu că am un examen, nu sunt pe linie de partid, sunt un profesionist. Îmi mențin poziția. Sunt mulți care doresc funcții peste noapte, care nu au muncit”, a spus, pentru Replica, Hristu Uzun. ”Nu am nici o noutate. Presupun că atunci când se va întâmpla, voi fi anunțat, dar până acum este liniște și pace”, a spus, la rândul său, Bogdan Bola.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
m**e la makidoni borati
1
0
Nu-l face pierdut pe supercoruptul Hristu Uzun, pentru ca devii complice cu el; verifica tot ce-a semnat el ca Director si o sa vezi dedicatiile lui numai pe spagi
2
0
Uzun face sugealca maxima ca sa ramana director tehnic
5
0
Cu ce drept a dat la machidonii lui dreptul de a construii ilegal terasele restaurantelor pe Ghiolu' Mare cand acesta este rezervatie naturala... A luat spagi grase acest super corupt jegolan DNA -ule inhata-l !
8
0
NUMAI MACHEDONI CARE FAC AFACERI CU ALTI MACHEDONI SI ISI ANGAJEAZA CONFTRATII MACHEDONI. PARE CA EXAGERAM DAR NU ESTE ASA, DE LA SOFER PANA LA SEFI CU TOTII AU SANGE DE MACHEDON IN VENE. PANA SI INCADRAREA IN GRILA DE SALARII ESTE PREFERENTIALA.
10
0
Si pe bola de ce sa l puneti? Este asa o capacitate de club? Ala nici nu stie ca constanta este langa marea neagra.
12
0
Hai ca te-am si crezut... Nu esti venit pe linie de partid. Serios?
15
0
Ma porcule tie ti se pare ca pe durata directoratului tau activitatea ABDAL a cunoscut o crestere a calitati serviciilor si acum cineva vrea sa te zboare politic?,bine, i-a faceti na astia de la D.N.A.un control adevarat nu o spoiala la societatea asta sa vada toata lumea daca domnul UZUN are dreptate.
16
0
singurele criterii ca sa lucrezi la apele aromane e sa fii din neam si zburasti armaneste
25
1
Profesionist, hahaha. Puneti-l sa citeasc si va lamuriti
22
1
Putere sa va dea Dumnezeu ! Amin
3
13
SA PLECE IN FRUNTE CU ECONOMICA!!! SUNTEM SATUI DE EI, DE CAND CU ALEGERILE SUNT NUMAI LAPTE SI MIERE, AI ZICE CA SUNT IN PLINA CAMPANIE ELECTORALA LA BIROU. LE ZAMBIM IN FATA SI II INJURAM IN SPATE. TOTI STIU CA NU TE PUI CU ECONOMICA SI CA UZUN II MANANCA DIN PALMA. AU DAT CU TOTI EXAMENE LA BUCURESTI SI AU INVATAT. SA FIM SERIOSI! LUATI LA PURICAT BIROURILE ECONOMICEI SI ALEA UNDE A FOST UZUN. TOTI FAC BANI DIN APELE ROMANE PRIN RUDE,PRIETENI,VECINI. SA I MUTE SI SA ADUCA OAMENI CARE VOR SA MUNCEASCA. SI LA ECONOMICA-MIHALCEA ADELA-SORA PRIMARULUI SI LA UIPA-BIROUL LUI UZUN NUMAI PILOSI
24
0
ba profesionistule ,cat ai luat la primul examen cu Babu.Ala e profesionalismul tau.dupa te a se lectat partidul si te a pus in siguranta cu aranjamente
21
0
Rude , amante , pile verificate gradele de rudenie din apele romane si de la alte institute, de unde sta directorul pe functie de 30 de ani. Acel Nicolaev a distrus institutul de la Constanta. Copii angajati acolo, amantele angajate. Poate verifica cineva si ce este pe acolo. Ca e o gaura neagra in bugetul tarii.
23
0
Activitatea acestui om se vede din dezastrul de pe plajele statiunii Mamaia. Constructii de toate genurile pe nisip, inclusiv cele cu caracter definitiv adica hoteluri. Concluzia care se trage - acest om trebuie sa plece.
21
1
Subinchiriez sectoare de plaja in Mamaia, pozitionate excelent. Preturi convenabile !
10
6
Hristu Uzun este cel mai incompetent si corupt director abadl din istoria existentei acestei institutii de stat; se crede Patronul ei si nu un angajat iar toate actiunile lui au scopul ascuns al Spagii; Unde-i DNA-ul sa-l interogheze pentru toate nenorocirile pe care le-a facut de cand este-n functie ? Cum de-l suporta PNL-ul pe acest cameleon psd-ist ? Sper sa te futa DNA-ul cat mai curand spagarule
23
1
acum l a bagat si pe nepotu stelica uzun pe treaba cu deratizrea, alta zdreanta de om...
22
0
La multi ani! Va doresc sanatate, bucurii si multa forta de munca!
2
17
da, sigur, pe concurs politic, tot asa vine si plecarea, aroganta si impertinenta va adus aici, asa ca nea parut bine, dar vom merge si la vot
21
0
Nea Uzun, o sa te cheme Nea Bodean de vreo doua ori.....si sa vezi ce te ia chefu de pensionare....
30
1
Eu am dat examen si am luat cu brio
6
15
Mi se pare corect conducerea sa se schimbe.
27
1
sta-n con cur ss, asta nu stie nici pe unde curge apa calda
26
0
Uzun este un incompetent si un mare talhar,a facut toate nenoricirile posibile la ABADL . Cel putin 50% din plaje au fost date preferential .Abadl o sa plateasca multe despagubiri din cauza lui . Costea un fost salariat angajat tot de el a luat 5-6 sectoare cu ajutorul lui .
33
2
Cand este vorba de schimbare din functie toti spun ca nu au treaba cu politica, uita ca ca lumea stie ce au facut, se dau la fund pentru putere! Vor in truna pe functii, sa se duca la privat daca sunt asa de capability, sau doar la stat stiu sa fie capably?
29
1
Acum isi baga si nisip in dos, nu doar degetu'
29
2
Cum necum a promovat un examen. Asa ca trebuie gasita o metoda legala pentru inlocuire, altfel o sa stea ca Nicolaev la Institutul Antipa pana la varsta de 100 de ani.
31
5
Stii cum ai promovat concursul, nu ? Vezi ca si noi stim cu cine l-ai negociat la Bucuresti
41
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108