REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

VĂDUVA solistului de la COMPACT, PĂGUBITĂ de turiștii din EFORIE Nord!

VĂDUVA solistului de la COMPACT, PĂGUBITĂ de turiștii din EFORIE Nord!

Replica API 26 august 2021 | 23:50 6053

Paula Iorga a trecut prin momente cumplite după ce a fost păgubită de turiștii din Eforie Nord. Văduva solistului de la Compact, Leo Iorga, are problemele destul de mari de ordin financiar, astfel că aceasta a încercat să facă tot posibilul să strângă bani cu ocazia sezonului estival, oferind spre închiriere vila de pe litoralul românesc pe care o deține, însă acest lucru nu a fost de bun augur, fiul văduvei lui Leo Iorga povestind ce s-a întâmplat, de fapt.

Paula și Leo Iorga

Paula Iorga se confruntă cu mari probleme de ordin financiar, astfel că aceasta se află în șomaj și are datorii la bancă. Văduva solistului trupei Compact încearcă cu toate puterile să se pună pe picioare, astfel că a profitat de sezonul estival și a oferit spre închiriere vila de pe litoralul românesc pe care o deține, însă încercarea sa de a pune ban pe ban, nefiind de bun augur.

În acest sens, Paul Iorga, fiul femei, a oferit detalii despre situația care s-a petrecut în Eforie Nord, acolo unde mama sa a fost păgubită de turiști, scrie spynews.ro.

Leo Iorga a murit în urmă cu doi ani și de atunci văduva regretatului artist încearcă să pună ban pe ban, căci se luptă cu datoriile la bancă și pe lângă acestea se află și în șomaj. Paula Iorga a dat spre închiriere vila pe care o deține în Eforie Nord, dorind să profite de sezonul estival, doar pentru a mai strânge bani.

În acest sens, Paul Iorga, fiul regretatului solist al trupei Compact, a povestit pentru Impact.ro că inițiativă mamei sale nu a fost de bun augur, astfel că turiștii din Eforie Nord au lăsat o pagubă imensă. Tânărul a spus că majoritatea persoanelor care sunt cazate în vila care este singura sursă de venit a mamei sale fură cam tot, inclusiv tacâmuri, dar și obiecte de decor.

„Turiștii ne-au furat furculițele și prosoapele, fură cam tot, mi-au luat și papirusurile cumpărate din Egipt, dar și telecomanda de la boxele performante”, a explicat Paul Iorga.

De asemenea, Paul a menționat că în vila din Eforie Nord se află și ”Discul de Aur” al tatălui său obținut cu trupa Compact și se teme de faptul că turiștii ar putea să-l fure și pe acesta, astfel că tânărul a luat inițiativă și a explicat că l-a dat jos de pe perete pentru a fi sigur că nu se va întâmpla nimic cu acesta, mai ales că are o valoare sentimentală pentru întreaga familie.

„I-am zis mamei să nu mai lase la vedere ”Discul de Aur”, câștigat de tatăl meu cu trupa Compact. Nu de alta, dar mi-e teamă. Pentru noi are o mare valoare sentimentală, dar pentru un hoț prost ar putea avea valoarea financiară, fiind convins că e chiar din aur, deși e dintr-un material ieftin”, a mai adăugat Paul.

Leo Iorga

Au trecut deja doi ani de la moartea regretatului artist Leo Iorga, astfel că după atâta timp văduva solistului de la trupa Compact a povestit că se simte împăcată și a făcut recent câteva dezvăluiri despre ultimele clipe din viață ale soțului său.

Paula Iorga a povestit că se simte foarte bine pentru faptul că a reușit să-i prelungească viața lui Leo Iorga cu mai bine de nouă ani, chiar dacă a uitat să se pună la momentul respectiv pe ea pe primul loc.

"Sunt foarte împăcată! Sunt mândră de mine că am putut să-i prelungesc viață cu aproape nouă ani. M-am lăsat în urmă pe mine, dar nu regret. Mă bucur că am putut să-i fiu alături și că l-am ajutat. Aș vrea să transform casă de la Eforie în ceva memorial. Într-un moment am vrut să o vând pentru tratamentele lui. Sufletul meu este la București, copii sunt acolo. Aștept să ne regăsim, atunci când o să considere el că trebuie să mă ia la el", a mărturisit Paula Iorga.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
articol scris de profesionisti ,marca replica ...
2
0
Vinde vila si o sa ai bani!
2
1
puteti lua discul acela de aur de acolo si nu mai exista riscutl de a-l fura
3
0
pai astia sunt turistii care vin pe litoral .iti fura furculitele si hirtia igienica .probabil si-a facut si ciorba in camere.ghertzoi
18
0
Sa vina Fiscul peste ea!
4
25
Jeguri de oameni
22
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468