REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Vama Veche este pustie! Tinerii au rămas în case de 1 MAI

Vama Veche este pustie! Tinerii au rămas în case de 1 MAI

Replica API 2 mai 2020 | 21:04 2178

Vama Veche a fost pustie de 1 Mai. Din cauza pandemiei de coronavirus și a restricțiilor de circulație prevăzute în ordonanțele militare aflate în vigoare, stațiunea unde veneau zeci de mii de tineri, an de an, cu ocazia zilei de 1 Mai arată ca în filmele post apocaliptice.

Chiar dacă este o zi însorită, iar peisajul este superb, nimeni nu s-a încumetat să iasă din case și să dea o fugă până la mare.

Un DJ, pe numele său, Vasile Lobonț, a mai oferit puțin gust unei atmosfere anoste și a înveselit tinerii aflați acasă printr-un live pe Facebook.

P.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mare cat de curand, pe plaja pustie va trece o patrula cu o mana pe arma si una pe....!
1
0
Se poate vomita acasa,mai ieftin decat sa dai bani cacalau alora din Vama,doar pentru ca Dumnezeu a facut Marea Neagra acolo. Da,aia obisnuiti sa tepuiasca naivii cu ceva alcool la bord sunt nemultumiti,ii cred. E bine ca litoralul va ramane cu gunoaiele de anul trecut,nu vor fi si astea de anul asta,adica ceva mai multe. La anul poate ca gunoaiele vor fi ingropate in nisip,pamant,va fi loc de altele noi,facute de tineretul iubitor de folk, dar si de localnici.
3
1
stati dreq de drogalai in case,sau la munca.poluatorilor!
2
2
ca de la o vreme ''ziaristi'' replica se semneaza dor cu initiale?..
7
1
Si cumva este ultimul 1 Mai? ??? Distractie este cand ai tot ce iti trebuie... Sanatate, bani si acum am testat-o si cu "libertatea"... Lipseste cuiva Vama?
9
1
pentru drogangii nu vama nu nevarsi nu antold
9
4
Ar trebui sa se autosesize ministerul de interne si sa va arda o amenda si inchiderea editorialului de cacat REPLICA. Pentru ca incitati oameni cu articole interzise.Atata timp cat este stare de urgenta dati articole corespunzatoare de la Vila Lac 3 unde petrec smecheri ziua de 1 Mai.Unde securitatea forfota pe langa gratare unde Pahontu incalzeste apa sa se spele curvele dupa futaiuri unde klaus este beat si nu o gaseste pe Carmen sa o barbadeasca fiind si e a matoala si alte golanii marca romania lui peste prajit.
6
6
Pana acum ne spuneati sa stam in casa. Acum ne incitati sa iesim din casa, ca nu inteleg ce mai vreti.
8
1
Pai si unde trebuiau sa fie tinerii? Normal ca au stat in casa, potrivit legii!!
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212