rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 8 martie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Vârstnice VIOLATE la Ostrov! Agresorii, din familii care și-au ABUZAT mamele!

foto: malawinewsnow.com

Două octogenare din Ostrov au trecut prin clipe cumplite în noaptea de 21 spre 22 iunie. Doi tineri au intrat în case, peste ele, le-au agresat, iar una dintre victime a fost violată vaginal și anal. Ce este și mai dubios se leagă de faptul că ambii agresori au frați care sunt arestați tot pentru viol, unul asupra unei vârstnice tot din Ostrov, și celălalt asupra propriei mame! Menționăm și faptul că violatorul a purtat la gură fularul sustras de la prima victimă în timp ce întreținea raporturi sexuale cu cea de-a doua. Oamenii legii au intervenit în forță.

UPDATE: Cei doi indivizi au fost arestați preventiv pentru 30 de zile!

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de viol, tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal și furt calificat, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, Postului de Poliție Ostrov și cei ai Direcției Operațiuni Speciale, i-au depistat pe Petrică Tîrîș, în vârstă de 20 de ani, Costică Tercaru, în vârstă de 34 de ani și Dumitru Aurel Poștaru, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Ostrov – județul Constanța, bănuiți de comiterea faptelor. Astfel, în noaptea de 21 spre 22.06.2017, în jurul orei 1.00, cei trei bărbați au intrat prin efracție în locuința unei femei, în vârstă de 81 de ani, din localitatea Ostrov, prin spargerea geamului ferestrei, de unde ar fi sustras un telefon mobil și un fular, prejudiciul fiind estimat la 200 de lei. În tot acest timp, Poștaru a stat la poartă, ținând de 6. Când cei doi au ieșit, el a refuzat să mai meargă cu ei, alegând să plece în direcția opusă. Ulterior, în jurul orei 2.00, Tîrîș și cu Tercaru ar fi pătruns în locuința unei alte femei (ușa era neasigurată), în vârstă de 85 de ani, tot din localitatea Ostrov. Tîrîș a lovit-o cu pumnul în zona feței, a trântit-o pe pat, a amenințat-o cu moartea, după care ar fi întreținut raporturi sexuale anale și vaginale cu persoana în cauză. Însă, în timp ce făcea toate aceste fapte, purta la gură fularul sustras de la prima victimă, alb. În tot acest timp, Tercaru a căutat prin casă. Tot ce a găsit a fost suma de 170 de lei. La primele ore ale dimineții, victimele au sunat la Poliție. Față de inculpații Petrică Tîrîș și Costică Tercaru a fost pusă în mișcare acțiunea penală, fiind reținuți pentru o perioadă de 24 de ore și introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 28.06.2017 au fost prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Cel de-al treilea bărbat, Dumitru Aurel Poștaru, este cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la furt calificat. Menționăm că Tercaru este cunocut cu antecedente penale, fiind vorba despre mai multe furturi, comise pe vremea când era minor.

Ce spun procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au precizat că, în noaptea de 21 spre 22.06.2017, inculpaţii Tîrîș Petrică, Tercaru Costică și Poștaru Dumitru Aurel, au pătruns prin escaladarea gardului în curtea imobilului locuit de persoana vătămată C.M. situată în localitatea Ostrov, județul Constanța, acesta din urmă a asigurat paza locului faptei, în timp ce prin forțarea și escaladarea unei ferestre numiţii Tercaru Costică și Tîrîș Petrică au pătruns în interiorul locuinţei, de unde au sustras un telefon mobil marcă necunoscută, cu sistem de închidere tip „clapetă”, cauzând un prejudiciu în valoare de 200 lei. Întrucât persoana vătămată a aprins un bec ce lumina exteriorul locuinţei, cei trei au fugit de la faţa locului. În continuarea activităţii infracţionale, după aproximativ o jumătate de oră, inculpatul Tîrîş Petrică împreună cu inculpatul Tercaru Costică au pătruns în curtea unui imobilul situat în localitatea Ostrov şi, ulterior, pe o fereastră lăsată neasigurată, au pătruns în interiorul locuinţei, au imobilizat-o pe persoana vătămată S.E., după care, prin exercitarea de violenţe fizice şi ameninţări cu moartea au determinat-o să le comunice locul unde are depozitate sumele de bani şi valorile, deposedând-o astfel de suma de 170 lei. În aceleași împrejurări, inculpatul Tîrîș Petrică, profitând de vârsta foarte înaintată și de imposibilitatea victimei de a se apăra a întreţinut raporturi sexuale normale şi anale cu aceasta împotriva voinţei sale. La data de 28.06.2017 procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au formulat o propunere de arestare preventivă faţă de inculpaţii Tîrîș Petrică şi Tercaru Costică iar Judecătoriei Medgidia a admis propunerea de arestare formulată pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 28.06.2017 și până la data de 27.07.2017, inclusiv. Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Fratele lui Tîrîș a VIOLAT o vârstnică de 89 de ani!

Amintim și faptul că, urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de viol, polițiștii din cadrul Secției 8 Rurale Băneasa l-au identificat pe Florin Tîrîș, în vârstă de 34 de ani, din localitatea Ostrov – județul Constanța, bănuit de comiterea faptei. Astfel, la data de 15.04.2017, bărbatul în cauză ar fi pătruns în locuința unei femei, în vârstă de 89 de ani, din localitatea Ostrov, unde ar fi întreținut raport sexual cu aceasta. "Din investigaţiile efectuate de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia a rezultat suspiciunea rezonabilă că inculpatul TîrîşFlorin în noaptea de 14 spre 15.04.2017, în jurul orelor 0200, a pătruns fără drept în domiciliul persoanei vătămate, G.B., din comuna Ostrov, județul Constanţa şi prin constrângere, profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra datorită vârstei înaintate, a obligat-o pe aceasta să întreţină raporturi sexuale normale. În data de 16.04.2017 s-a dispus reţinerea inculpatului Tîrîş Florin pentru 24 de ore, fiind acuzat de comiterea infracţiunilor de viol", potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia. Bărbatul în cauză a fost reținut pe bază de ordonanță, iar la data de 17.04.2017 a fost prezentat instanței de judecată din Medgidia, care a dispus măsura arestării preventive.

Fratele lui Tercaru și-a VIOLAT propria mamă!

Amintim că o altă femeie din Ostrov susține că a trecut prin clipe de coșmar. Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 de către nora femeii de 53 de ani, soţia celuilalt fiu al ei, în ziua de duminică, 27 aprilie, care a relatat prin ce a trecut soacra ei. Mai exact, la orele prânzului, individul, Mihai Tercaru, de 34 de ani, a ajuns acasă aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. A început să-şi lovească mama, după care a ţipat la ea, ordonându-i să se dezbrace, după care a întreţinut raporturi sexuale. Cum a scăpat din infern, victima a fugit la locuinţa celuilalt fiu al ei, care locuieşte la câteva case distanţă, dar a găsit-o acolo pe noră, căreia i-a povestit tot, aceasta sunând direct la Poliţie. Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului, unde l-au găsit şi pe presupusul inculpat. Aceştia au stabilit că femeia se afla şi ea sub influenţa băuturilor alcoolice, nu prezenta urme de violenţă pe corp, dar medicii legişti au confirmat actul sexual. Individul a fost audiat şi şi-a recunoscut vina. De asemenea, menţionăm că Mihai doar ce fuseuse eliberat din penitenciar, unde a ispăşit o pedeapsă pentru lipsire de libertate. În plus, se pare că toată familia este cunoscută ca fiind cu probleme în societatea din Ostrov. Şi unul dintre frații lui Mihai are antecedente penale, fiind implicat în mai multe scandaluri.

Liliana CHIRU

miercuri, 28 iunie 201764
Comentarii

00Trandafir(21 iul 14:43)
Sictir tuturor
01Deagomir(28 iun 23:33)
transafire nici e astia nu i-ai prins i-au prins alte servicii. La cat stai in ostrov vii la 10 pleci la 12 cu complicitatea lui coms florea este normal.
00felicitari(28 iun 20:13)
domnului colonel nelu dutu ca i-a prins pe violatori
03Blonda(28 iun 19:25)
Poza e fenomenala! Daca barbatii folosesc mana in loc de s..a, inseamna ca nu se mai cheama viol ci manareala.
11Dutu(28 iun 19:07)
Asa este cu salariul
12Nelu(28 iun 17:48)
Politistii de laninvestigatii criminale ar trebui sa primeasca salariu de excelenta nu Seful de Post de la ostrov. Dar cum aceste salarii se acorda pe vin, fructe si miei sa trains a nea didel !!!!
35Terente(28 iun 16:18)
Ostrov este plin de moldoveni!
01usa e deschisa,lampa e aprinsa(28 iun 15:56)
Tanti aglaie,tu da-ti paianjenii la o parte ca uite acusica vine asta de la 12:19 sa te colinde putin ca esti in floarea varstei
40Tanti Aglaia(28 iun 15:41)
Am 86 de anisori si astept sa vina careva si la mine cu violu
15cam natarai - precizare :(28 iun 13:46)
Ptr 12:19 Ptr tine ar fi mai potrivita o poza cu un pacient in camasa de forta,asa ca sa-ti faci o imagine cum iti sta fara sa te uiti in oglinda.Mie imi place sa nu simti ca te chinuiesti
122Pentru cam natarai(28 iun 12:19)
Adevarul e ca daca puneau o poza cu o carte toti se apucau sa citeasca. Imi place gandirea...
12pentru proasta de Georgiana(28 iun 10:49)
Ostrovu nu-i la Vaslui,,,,e pe malu dunari in Dobrogea.
03cam natarai(28 iun 10:35)
Si voi,replica,ce faceti cu fotografia aia?!Le starniti apucaturile si la alti ,,ganditori,, cu ce au in chiloti?Ca la reclame!,mai aveti sa scrieti sugestie de prezentare!!!
43Georgiana(28 iun 10:24)
Moldoveni violatori
mai mult...Societate
15 feb 00:00SocietatePrimăria Cernavodă anunţă restricţii de circulaţie pe podul Cernavodă

Circulaţia rutieră este restricţionată, joi, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe podul Cernavodă, pentru...652

28 feb 00:00SocietatePrimăria Hârşova investeşte în înfrumuseţarea oraşului454
28 feb 00:00SocietateRacordarea la gaze, o prioritate pentru primarul din Hârşova464
9 feb 00:00SocietatePrimăria Cernavodă primeşte solicitări de emitere a acordului de mediu

Primăria Cernavodă prin viceprimar Cîrjali Șerif, cu sediul în orașul Cernavodă, str. Ovidiu nr.11, anunță...609

12 feb 00:00SocietateContinuă asfaltările în Cernavodă673
25 feb 08:01Societate24 de proiecte pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Cernavodă711
28 feb 00:12SocietateElevii în ani terminali, la şcoală şi în scenariul roşu

Ministerul Educației va propune ca elevii din clasele a VIII-a și a XII-a să meargă în mod fizic la cursuri și în...1154

13 feb 00:00SocietatePrimăria Agigea, pregătită pentru un nou episod de iarnă712
14 feb 23:52SocietatePrimăria Limanu a premiat vârsnicii comunei549
9 feb 00:00SocietateA fost votată taxa specială pentru folosirea tramei stradale din Hârșova

Taxa speciala pentru folosirea tramei stradale, a fost votată în ședința Consiliului Local Hârșova, din data de 9...623

17 feb 00:00SocietateContinuă lucrările la reţeaua de canalizare, în Mihail Kogălnicenau650
14 feb 00:09SocietateLucian Bode vrea să schimbe legea în Ministerul de Interne!1950
Vremea
9.1°8.1° - 9.1° luni, 8 martie 2021
ConstanțaUmiditate: 48%
Vânt: 2.44 m/s
Presiune: 1014 milibari

Loto
6/49273102959
5/402052173828
joker1418131242
Horoscop
mai mult...SPSportRT
8 mar 00:00SportLiverpool, a șasea înfrângere consecutivă pe Anfield (0-1 vs Fulham)

Liverpool nu reușește să pună capăt seriei de meciuri fără victorie pe Anfield. Echipa pregătită de Jurgen...356

8 mar 00:00SportManchester City vs Manchester United 0-2 / "Cetățenii", învinși după 28 de meciuri

Seria câștigătoare a celor de la Manchester City a luat sfârșit. Formația pregătită de Pep Guardiola a pierdut,...382

8 mar 00:00SportATP Rotterdam: Andrey Rublev a câștigat al optulea titlu al carierei

Andrey Rublev, locul 8 mondial, a câştigat, duminică, turneul ATP 500 de la Rotterdam, după ce l-a învins în...326

8 mar 00:00SportAtletico Madrid vs Real Madrid 1-1 / Benzema a egalat în minutul 88

Atletico Madrid și Real Madrid au terminat la egalitate, duminică, scor 1-1, derbiul disputat în etapa a 26-a din La...356

Local
8 mar 23:17LocalAdministratorul cafenelei Kuydo, AMENDAT de polițiști

Polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au organizat, duminică, 7 martie a.c. în jurul orei 16.30, o...1429

8 mar 23:17LocalZeci de şoferi din Constanţa, amendaţi şi lăsaţi fără permis

În perioada 5-7 martie, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier au...1302

8 mar 13:04LocalO femeie a AMENINȚAT că-și OMOARĂ COPILUL

Un bărbat din Constanța a solicitat, luna aceasta, un ordin de protecție pentru fosta soție, în baza unui conflict...968

8 mar 23:16LocalHANUL cu PEȘTE din Mamaia Nord, AMENDAT de POLIȚIȘTI

În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au organizat o...3529

8 mar 23:16LocalIncidența cazurilor de COVID din municipiu a ajuns la 2,83

Potrivit informațiilor oferite de Direcția de Sănătate Publică Constanța, rata de infectare la nivelul județului...1358

8 mar 23:17LocalCovid-19: 81 de noi CAZURI la Constanța

1592

Politică
8 mar 00:00PoliticăTomac acuză un sabotaj la adresa PMP: Noi am făcut pragul, dar celelalte partide au validat un rezultat incorect

Fostul preşedinte al Partidului Mişcarea Populară Eugen Tomac se declară convins, duminică, la congresul...439

8 mar 00:00PoliticăAdrian Năstase, despre lupta pentru putere în PNL: Va fi o confruntare Cîțu-Orban

Fostul premier Adrian Năstase a anunțat duminică, la Antena3, că între Florin Cîțu și Ludovic Orban va fi o...403

8 mar 00:00PoliticăDiana Șoșoacă revine în forță: Vă voi face dosare penale de nu veți putea duce!

492

8 mar 00:00PoliticăCristian Diaconescu, ales preşedinte al PMP şi desemnat candidat al partidului la prezidenţialele din 2024

Cristian Diaconescu a fost ales, duminică, în funcţia de preşedinte al Partidului Mişcarea Populară (PMP), în...419

8 mar 00:00PoliticăAdrian Năstase profețește: 'Coaliția va forma guverne în cascadă'

Fostul premier Adrian Năstase a declarat duminică, la Antena3, că liderii coaliției vor forma „guverne în...411

8 mar 22:06PoliticăRaed Arafat, despre un lockdown total: Ne confruntăm cu riscul răspândirii mai rapide

1289

Interviuri
6 mar 00:02InterviuriSOCEANU, primarul din TECHIRGHIOL: Singura sursă pentru INVESTIȚII sunt fondurile europene

Iulian Soceanu este unul dintre cei mai implicați edili din județul Constanța. Și nu-l lăudăm noi, ci o spun chiar...1356

5 mar 00:03InterviuriMariana GÂJU nu ÎNȚELEGE CINE oprește CT BUS să AJUNGĂ la CUMPĂNA

”În spetele unei femei puternice, stă întotdeauna un bărbat puternic”, spune primarul localității Cumpăna,...3505

4 mar 00:07InterviuriViceprimarul RUSU: În MAMAIA, nu vor mai fi ȘANTIERE și MUZICA tare, în sezonul estival

5645

3 mar 00:09InterviuriPrefectul COȘA: Dacă vom fi ATENȚI, putem sta la o TERASĂ de PAȘTE! Video

Prefectul Silviu Iulian Coșa a fost prezent în studioul Replica de Constanța, iar în cadrul interviului a vorbit...1730

26 feb 00:06InterviuriCHELARU, primarul din Năvodari: NU avem BUGET, dar toată lumea vrea proiecte NOI! Video!

Florin Chelaru, primarul orașului Năvodari, a acordat un interviu cotidianului Replica de Constanța, în care a...1995

26 feb 23:57InterviuriTeo HIRA, directorul RAEDPP: Am preluat o NAVĂ BLOCATĂ pe un banc de nisip, cu un management DEFECTUOS! Video

3328

Monden
8 mar 00:00MondenPamela Anderson își vinde vila din Malibu pentru o sumă fabuloasă: unde se va mută actrița

Pamela Anderson, care s-a căsătorit recent cu garda sa de corp, vinde pentru 15 milioane de dolari casa ei din Malibu...428

8 mar 00:00MondenConcert UB40 feat. Ali Campbell şi Astro, programat în iulie la la Sala Palatului din Bucureşti

Un concert UB40 feat. Ali Campbell şi Astro este programat să aibă loc în luna iulie, la Sala Palatului din...287

8 mar 00:00MondenAda Solomon, după reuşita la Berlinală: „Cu un titlu ca acesta putem să stârnim curiozitatea“

296

Mapamond
8 mar 00:00MapamondIrakul declară 6 martie zi naţională de toleranţă, după vizita papei Francisc

După întrevederea care a avut loc sâmbătă între papa Francisc şi marele ayatollah şiit Ali al-Sistani, premierul...285

8 mar 00:00MapamondCoronavirus: Noua Zeelandă relaxează restricţiile în cel mai mare oraş din ţară

Restricţiile din cauza coronavirusului în cel mai mare oraş din Noua Zeelandă, Auckland, au fost relaxate duminică,...301

8 mar 00:00MapamondCoronavirus - Merck: Teste promiţătoare pentru un medicament pe cale orală

333

Sănătate
8 mar 00:00SănătateTrenduri în fitness în 2021. Cum s-a schimbat modul în care facem mișcare?

Pe lângă numeroasele schimbări survenite în 2020, s-a transformat și modul în care facem mișcare. Cu mai mulți...309

8 mar 00:00SănătateCe să mănânci ca să trăiești mai mult?

Ceea ce mâncăm are un impact considerabil asupra sănătății și longevității noastre, mai ales pentru că, prin...389

8 mar 00:00SănătateTotul despre alergia la antibiotice

275

8 mar 00:00SănătateDe ce ai două menstruații într-o singură lună?

Ciclul menstrual durează, în medie, 28 de zile, dar poate varia de la femeie la femeie. Intervalul menstrual sau...348

8 mar 00:00SănătateProdusele cosmetice anti-poluare sunt un mit sau chiar funcționează?

Produsele cosmetice anti-poluare au devenit un trend popular în Asia, răspândindu-se, apoi, peste tot în lume....299

8 mar 00:00SănătateConstipația: cauze, simptome, tratament

Chiar dacă foarte multă lume suferă de constipație, statisticile spun că această problemă apare cu precădere la...385

8 mar 19:48SănătateSucuri raw și smoothie-uri pentru un ficat sănătos

Orice mâncăm sau bem este procesat de ficat și transformat în diverse substanțe chimice de care organismul are sau...321

8 mar 00:00SănătateStudiu: Imunoterapia cu „celule tinere”, opțiune promițătoare împotriva cancerului

Un nou studiu sugerează că vârsta anumitor celule imunitare utilizate în imunoterapie joacă un rol în cât de...302

8 mar 00:00SănătateStudiu: Privarea de somn cauzează gândirea negativă

306

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT