REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Vedete din România care au devenit de nerecunoscut după ce au slăbit

Vedete din România care au devenit de nerecunoscut după ce au slăbit

Replica API 26 iunie 2022 | 23:29 9013

Kilogramele în plus dau bătăi de cap tuturor, mai ales vedetelor, având în vedere că trebuie să arate mereu impecabil în fața publicului. Multe celebrități din showbiz au avut parte de transformări spectaculoase după ce reușit să slăbească un număr considerabil de kilograme.

Oana Radu a slăbit 50 de kilograme cu dietă și sport

Oana Radu a devenit cunoscută după ce a participat la show-ul ,,Vocea României”, în 2011, unde i-a impresionat pe toți cei patru jurați cu talentul ei remarcabil. La vremea aceea, Oana Radu cântărea la vremea aceea 115 kilograme, însă vocea ei extraordinară a câștigat aprecierea publicului și a juriului, care au numit-o ,,Adele de România”.

Oana Radu și-a dorit o carieră în industria muzicală, așa că a început să lucreze intens la look-ul ei. Artista a adoptat o alimentație sănătoasă, în primă fază, apoi a ținut o dietă de slăbit, Ducan, cu ajutorul căreia a reușit să scape de 50 de kilograme. Vedeta are câteva reguli de la care nu se abate:

,,Mâncând până în ora cinci m-a ajutat foarte mult să-mi mențin greutatea. Regula numărul trei: Nu exista cheat day... ziua în care poți mânca orice se află doar în etapa în care tu ai ajuns la o greutate normală. Regula numărul patru: sportul are o foarte mare importanță. Dacă sunteți la fel de grăsuți cum am fost și eu, pielea vostră se va lăsa și veți ajunge în situația mea să trebuiască să vă operați brațele. Regula numărul cinci... nu se asociază niciodată carbohidrații cu proteinele." a spus Oana Radu pentru diete24.ro.

Antrenamentele la sală reprezintă un element cheie pentru artistă. Oana Radu a lucrat intens pentru a-și modela trupul și continuă cu religiozitate exercițiile fizice și în prezent.

Feli Donose a recurs la o metodă complexă pentru a pierde 30 de kilograme

Îndrăgita artistă și-a construit o carieră solidă, datorită vocii puternice și a prezenței sale unice pe scenă. Feli Donose arată precum o adevărată divă, însă puțini își amintesc că artista era supraponderală în urmă cu mai mulți ani. La acea vreme solista avea o siluetă rubensiană și arăta complet diferit. Vedeta a reușit totuși să slăbească 30 de kilograme, iar rezultatul a fost într-adevăr unul spectaculos. Fanii s-au tot întrebat ce dietă a urmat artista pentru a scăpa de kilogramele în plus așa că Feli, sinceră din fire, a povestit experiența prin care a trecut.

Feli Donose a recunoscut că s-a operat la stomac, după ce a ținut o serie de diete care nu au dat niciun rezultat.

"Am încercat toate dietele posibile, pe grupă sanguină, disociate, cele cu zeamă de varză, inclusiv m-am înfometat 20 de zile sub motivul detox. Fierbeam legume și beam apa cu puțină sare și piper, mă mințeam că e pentru detox, doar că de fapt mă înfometam. Și de la toate acestea ajungeam să mă îngraș la loc și încă puțin peste", a spus Feli Donose.

Gabriela Cristea a adoptat o alimentație sănătoasă

Gabriela Cristea a început să ia proporții acum câțiva ani, iar publicul a observat că vedeta a avut fluctuații de greutate de-a lungul timpului. Motivul pentru care prezentatoarea TV nu reușea să scape definitiv de kilogramele în plus erau tratamentele de fertilitate, apoi cele două sarcini care i-au afectat din nou silueta.

Până la urmă vedeta s-a ambiționat, a ținut un regim strict și a reușit să scape de 35 de kilograme, astfel că acum, la o greutate de 50 de kilograme și-a recăpătat silueta din liceu. Vedeta a declarat că la un moment dat suferea de obezitate gradul 1, fapt care a determinat-o să ia imediat măsuri.

,,La 8.30 mănânc micul dejun care poate să însemne o sana cu 2 biscuiți integrali, după care mănânc fructe la ora 11.00 de cele mai multe ori ananas sau pepene, după care la prânz, la 13.30, mănânc o salată care poate să fie cu pui, poate să fie cu ton, cu ou, cu brânză, dar niciodată amestecate. În schimb consum legume din toate felurile și toate culorile.

După-amiază am la ora 16.30 o gustare care poate să însemne o mână de migdale, care poate să însemne un iaurt, biscuiți, 2-3 tablete de ciocolată. Seara nu mănânc foarte mult, ultima masă este la 19.30, eu mănânc undeva pe la 19.00 alimente foarte ușoare ori pepene, ori ananas, paste integrale.", a declarat Gabriela Cristea potrivit TV Mania.

Oana Roman este adepta postului intermitent. A slăbit 20 de kilograme

Oana Roman a trecut printr-o transformare spectaculoasă atunci când a reușit să slăbească peste 20 de kilograme, după mai mulți ani în care a fost ținta glumelor răutăcioase din cauza siluetei sale mai plinuțe.

Fiica fostului premier al României a reușit să scape de kilogramele în plus datorită unei ditete ce presupune post intermitent. Pentru a slăbi Oana Roman a mâncat o singură masă consistentă, iar următoarele 16 ore din zi nu avea voie să consume niciun aliment.

,,Am reușit să slăbesc cu două lucruri: țin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură în sensul în care mănânc din toate, dar foarte, foarte puțin. Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineața, la prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură și seara, în general, nu prea mai mănânc nimic. În același timp, fac acele proceduri de remodelare corporală", a declarat vedeta pe Instagram.

Teo Trandafir și Raluca Bădulescu au apelat la chirurgie

Desigur nu putem vorbi despre vedete din România care au trecut prin transformări spectaculoase fără să le menționăm pe Teo Trandafir și pe Raluca Bădulescu.

Ceea ce au în comun cele două vedete este faptul că au recurs la aceeași metodă de a pierde mai multe kilograme și anume, micșorarea stomacului.

Teo Trandafir a trecut prin această procedură chirurgicală, după ce în 2011 a avut probleme grave de sănătate, manifestate sub forma unei pancreatite. Prezentatoarea s-a decis asupra intervenției în 2012, iar după doar doi ani, Teo a început să afișeze o siluetă mult mai zveltă.

Raluca Bădulescu este o altă adeptă a chirurgiei atunci când vine vorba de slăbit. Jurata de la ,,Bravo, ai stil!" este într-adevăr de nerecunoscut, după ce a pierdut enorm în greutate, astfel că de la 118 kilograme a ajuns la 47. Mulți dintre fanii ei au reacționat cu foarte multă îngrijorare față de noua ei siluetă și sunt de părere că vedeta ar suferi de anorexie, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai ai o sansa baaaaa
0
0
Cum te simti cand in ziarul tau scrie ass ceva? Buahahahahahahaha.eh lasa ca te ajuta Murad.iti plateste el o operatie
1
0
Dupa ce au intervenit chirurgical hoituri de femei lenese sedentare ca bolnave cu glanda nu erau
0
0
Oana Roman se spala pe dinti cu pasta de mici.
1
0
Asta da stire de interes national.
1
0
toate grasele natiunii au slabit si arata ca dracu
1
0
la cite kg a slabit oana roman cred ca au fost vreo 3 de oana roman . In afara de slabit mai fac ceva vedetele astea de carton ?
2
0
mai ai sanse....
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920