REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
18.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Vedetele unui cunoscut serial, distracție de zile mari pe litoral!

Vedetele unui cunoscut serial, distracție de zile mari pe litoral!

Replica API 6 iunie 2022 | 16:37 2119

Vedetele din serialul Strada Speranței, de la Kanal D, au avut parte de câteva zile de relaxare la malul mării. Jojo și Diana Dumitrescu s-au bucurat de soare și de liniștea mării, iar momentele au fost împărtășite cu fanii din mediul online.

Cătălin Grama și familia ei s-au bucurat de câteva zile pline de relaxare la malul mării, pe plaja de la Tuzla. De la malul mării nu a lipsit nici colega de platou Diana Dumitrescu. Actrița a avut parte de liniște și momente speciale alături de familie, pe plaja de la Mamaia.

În pauza de filmare de la Strada Speranței, vedetele din serial au dat o fugă până la mare, acolo unde s-au relaxat alături de familie.

Divele Diana Dumitrescu și Cătălina Grama sunt cele care au avut parte de liniște și soare din belșug weekendul trecut, la malul Mării Negre.

Nu au lipsit imaginile din mediul online, iar fanii au reacționat imediat cu like-uri și comentarii pe măsură.

În weekend s-a distrat și cea de-a treia diva de pe platourile de la Strada Speranței. Monica Anghel s-a bucurat de o seara liniștită la Oradea, alături de fiul ei.

Diana Dumitrescu, momente de excepție la Mamaia

Diana Dumitrescu a împărtășit cu fanii internauți o serie de imagini de la malul mării. Actrița s-a distrat de minunate alături de fiul ei.

Blondina și fiul ei s-au jucat pe plajă, acolo unde au înălțat și un zmeu.

Actrița din Strada Speranței le-a împărtășit fanilor o serie de gânduri de emoționante, la finalul scurtei sale vacanței la mare. Blondina le-a mărturisit internauților că fiul ei și-a făcut primul prieten în vacanță, iar amintirile lor alături de cel mic sunt unul dintre cele mai frumoase daruri de la viață.

Cele mai frumoase amintiri, pentru noi ca părinți, sunt primele reușite ale copilului. Acest weekend, primul zmeu, primul prieten, Vlad, cu care a împărțit jucării, s-au jucat, s-au încurajat: "nu mai pânghe Vlad!", s-au îmbrățișat și s-au pupat la plecare... sunt momente pe care noi părinții le păstrăm în suflet, iar pentru ei, copiii, înseamnă încă o treaptă urcată pe scară vieții și cea a experiențelor frumoase, care își pun amprenta pe personalitatea și educația lor! Un weekend minunat, pentru noi și pentru el”, a scris Diana Dumitrescu pe Instagram, la finalul vacanței.

Cătălin Grama și familia, zile pline de relaxare pe plaja de la Tuzla

Jojo, alături de soțul ei și de copii s-a bucurat de zile pline de de zen și relaxare la Tuzla, acolo unde au petrecut o scurtă vacanță. Actrița și Paul Ipate i-au luat pe cei mici și o rulotă și s-au distrat din plin pe plaja sălbatică de la malul Mării Negre.

Diva din Strada Speranței a postat mai multe imagini pe rețelele sociale, dar și clipuri video care i-au cucerit instant pe fani.

Ce mă bucur că am putut evada un pic la final de săptămâna… Deocamdată nu se poate lega o vacanță mai lungă așa că ne bucurăm de escape-uri. Aici eram pe plajă de la Tuzla înainte de apus. Am găsit rulotă asta făină și m-am îndrăgostit de cum arătă și am zis să v-o arat și vouă pentru un vibe bun că să începem săptămâna cu energie făină”, a scris Jojo pe contul său de Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
oana Roman nu mia slabeste ca vad ca nu mai aveti audiennta si bagati tot felul de baragladine .
1
0
Ce stire! Mai scrieti ceva si de nunta lu Salam sa nu ramana prostii nesatisfacuti
0
0
Cunoscut de catre cine?
0
0
Zdrente zdrente,...
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212