REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Vergil CHIȚAC, despre DEMISIA lui CUCOARĂ: Probabil, s-a SUPĂRAT că nu mai e ȘEF

Vergil CHIȚAC, despre DEMISIA lui CUCOARĂ: Probabil, s-a SUPĂRAT că nu mai e ȘEF

Replica API 28 aprilie 2021 | 22:31 6151

Demisia lui Cătălin Cucoară din funcția de director al Direcției de Patrimoniu și Cadastru a fost o reală surpriză pentru toată lumea, mai ales că doar ce fusese declarat admis la concursul organizat în vederea ocupării funcției, cu acte în regulă. Au circulat tot felul de zvonuri, ba că ar fi fost un ”înfiltrat” în primărie să ancheteze una și alta, ba că nu i-a convenit noua organigramă, dar nu s-a exclus nici varianta ca specialistul să fi avut contre cu primarul. Edilul Vergil Chițac închide gurile multora care-și dau cu părerea despre motivul demisiei lui Cucoară și face lumină în acest caz. Oficialul a declarat că regretă plecarea lui Cucoară, mai ales că este un specialist în domeniu, și explică motivul plecării.

Conform noii organigrame aprobate de consilierii locali în ședința din 23 aprilie, Direcția de Patrimoniu și Cadastru a fost ”înghițită” de Direcția de Urbanism.Cele două s-au comasat, formând o singură structură, și anume Direcția de Urbanism și Patrimoniu. Șeful direcției este arhitectul șef, Dan Leu, iar postul care l-a ocupat Cătălin Cucoară este asimiliat celui de director adjunct al noii structuri. Aceste modificări nu au fost pe placul lui Cucoară, fapt pentru care și-a dat demisia.

Mai mult, s-a vehiculat că plecarea lui Cucoară a fost forțată de actuala conducere, astfel încât postul să-i fie ”suflat„ de anumite persoane. Vergil Chițac demontează zvonurile și spune, cu subiect și predicat, de ce s-a ajuns la situația aceasta. ”Este o prostie. Nu se pune problema să-i ia cineva locul. Nu-i scoteam postul dacă vroiam să renunț la el. Nu va mai fi postul de director general, va fi adjunct și, posibil, se va da concurs. Cât despre Cucoară, și-a dat demisia pentru că am făcut o reorganizare, am unit Urbanism cu Patrimoniu și am făcut o singură direcție, Urbanism și Patrimoniu. S-a supărat că nu mai este șef, probabil. Probabil a luat-o ca pe ceva personal”, a spus, pentru Replica, Vergil Chițac.

Reamintim că, deși a obținut cu brio concursul pentru șefia Direcției Patrimoniu și Cadastru, Cucoară și-a dat demisia în urmă cu câteva zile. Anterior, el a fost director adjunct la Oficiul de Cadastru în Constanţa, expert tehnic judiciar, angajat la DNA ca specialist. De altfel, după demisia de la Primăria Constanța, s-a reîntors la DNA București.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe marele Cucoara l.au tras in jos fustitele care se invarteau in jurul lui, mai ales acea So.so gura de aur pt care dl director s.a luptat s.o tina adjuncta lui, prietenii stiu de ce
1
67
Propun ca in semn de compasiune pt plecarea dlui de la Urbanism,sa mai facem 10 strazi la intamplare cu sens unic in Constanta...si tot asa pana tot orasul va fi un unic sens unic ca sa glumesc amar
46
0
Te f..e grija de altii. Esti un dobitoc frustrat.
4
7
Mai stie cineva ceva despre acea faimoasa lege "cumul pensie salariu"??
29
1
Domnul primar isi da cu presupusul. Datoria lui ca manager era sa stea de vorba cu oamenii inainte de a face mutarea pentru a evita aspectele nedorite si pentru a-si lua masurile necesare. Apoi avea datoria sa stea de vorba cu demisionarii care ar fi aparut, sa afle motivul demisiei si eventual ce se putea face pentru a evita acea pierdere a unui om de valoare.
72
0
Credeam ca pe tinpul mandatului marelui primar ....amiral chitac nu o sa mai vad ...mizeriile de aprozare....din tomis 3 Dar iata ca mam inselat... In continuare se pare ca este aceeasi mizerie de nedescris UNDE OARE ESTE PATRULA DE POLITIE LOCALA CARE ACOPERA ZONA
61
3
Domnu Primar, este bataie de joc pe fata din partea primariei. Respingeti toate dosarele si cand nu mai aveti motiv de respingere inventati. Ma tem ca veti avea surprize neplacute si nu din partea naivilor care striga de foame in strada.
71
4
de ce plm si-a prins ancora la rever , cand individul este inginer constructii navale...?!?
67
3
Multumim primarului ca la 7 grade frig ne-a lasat fara caldura ---Eu stiu ca regula e ca la sub 10 grade caldura Radet sa functioneze ----Dar ce-i pasa lui ca se incalzeste cu gaze ----adio vot peste 4 ani ca ne-ai chinuit cu avariile toata iarna
77
3
Am impresia ca i se pregateste ceva dosar cu sina lu nea izmana .. ai grija bre ca cica asta iarta dar nu uita
77
4
Jos PNL. Jos Chitac
81
12
de ce pleaca nu mai e nimic de luat
22
10
Ati votat schimbarea. Vai dar ce schimbare. Pe cine cu cine ati achimbat? Atunci cand sustineati schimbarea fix cu pnl sau usr va simteati mai importanti, mai inteligenti? V ati depasit conditia? Cred ca nu, tot niste oligofreni ipocriti ati ramas.
81
11
De ce nu apar toate comentariile? Pentru ca sunteti sponsorizati de galbeni...jurnalisti echidistanti...pe naiba..se duc institutiile in cap dupa numirea unor incompetenti, culmea demisi tot pentru lipsa de profesionalism...dar daca aduc bani unde trebuie..
84
2
lui peste prajit. V-a fost frica sa nu va strice manglele, ca omul erea pe meserie siii, mai venea si de la DNA! Oricum, sper ca baietii sa va monitorizeze si in somn! Prea mult putregai in Constanta. Am ajung ultimul oras din tara!!
99
4
In 2024 revine ciuma rosie la conducere. Enterocolita galbena e praf si pulbere la conducerea orasului.
94
10
Sa ne zici tu si cu hira de ce ati prelungit inchirierea spatiului lui beciu de pe tomis unde e spitul. Parca voi nu plateati 10000 euro pe luna. Un mincinos mai mare ca wc nu stiu dc a avut ct. Esti o catastrofa.
100
1
WC-ule, esti o mizerie, o rusine pentru acest oras. Este primul si ultimul tau mandat. La urmatoarele alegeri nu te mai voteaza nici sulea.
109
14
Aveti incredere in W.C. Wergil Chitac este cel mai tare primar.
52
27

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468