REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.9° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Vezi cine este şoferul care a condus beat şi a provocat accidentul din Mamaia

Vezi cine este şoferul care a condus beat şi a provocat accidentul din Mamaia

Replica API 25 februarie 2018 | 12:08 314

Potrivit unor surse, tânărul implicat în accidentul din Mamaia, se numeşte Marius Nedelcu şi este domiciliat în Năvodari. Acesta deţine permis de conducere de câteva luni, o spune semnul distinctiv de pe parbrizul şi de pe luneta maşinii, însă, din câte se pare, nu a ţinut cont de acest lucru şi, pe lângă faptul că este începător în ale şoferiei, s-a mai urcat şi beat la volan, probabil după vreun chef prin cluburi, fiind sâmbătă noapte. În momentul în care i s-a făcut alcooltestul, acesta indica 0,74 la mie, motiv pentru care s-a ales cu dosar penal.

Reamintim că duminică dimineaţa, la ora 4:40, tânărul aflat la volanul unui autoturism marca Audi, a condus pe bulevardul Mamaia (în staţiunea cu acelaşi nume) fiind în stare de ebrietate, nu a ţinut cont de condiţiile de drum, iar în zona unui sens giratoriu, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă prin gardul viu şi, din câte se pare, a dărâmat şi un panou publicitar. Din feiricre, nu au rezultat victime, cu excepţia tânărului şofer care a fost rănit uşor.

D.A.

Citeşte şi: Vitezoman de 19 ani, rupt de beat, a condus prin Mamaia și a făcut prăpăd!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muie faruk
0
0
Eu zilnic conduc auto CT 28 ZKL de la Poarta 5 la Lumina , beau o st de vodca si circul cu atentie, cu viteza mica. Politia nu are treaba cu mine, oricum am pregatiti la mine tot timpul 200 euro. Sunt smeker!
0
0
Mai oameni buni el na produs nici un accident el sia bulit masina incercand sa evite pe dnl Dragnea ca in acelasi timp era in gitatoriu
1
2
Bai oameni buni ce plm criticati baiatul asta pt atat tot criticati pe altii care lasa mortaciuni nu pe acest baiat care dintr.o prostie sa urcat beat si sia pierdut controlul in plm toti astea care il injositi si il injurati sa vadau la muie si sa va bucurati ca pt binele vostru ca nu ati fost in zona sa vi se intample cv neprevazut , asa ca mariuse nu ii luoa in seama pe toti retardatii si app sa aveti parte de mai multe bele ca prietenul meu citez : correct , dreptare si trio sa vedem atunci cu va va fi si voua cund sunteti criticati la randul vostru ...
0
3
Sa va dau muie
1
1
Sa intru in ma-ta si s-o rup futu-ti ciutanul pulii de labar. Ai dat de masina si alcol taran prost. Muie tie
6
1
Cine ia luat masina? Parintii Atunci acestia sa platesca,
6
3
Nu judec pe nimeni si eu conduc ,fereasca Dumnezeu ....dar cum a zis cineva mai jos ...instructorii in ziua de azi sunt facuti la apelu bocancilor si politaia se caca pe iei ca sunt drastici ...si se obtine permisul probabil tot cu bani
3
3
La inchisoare
6
1
Anularea permisului
7
2
Cei ma slabi conducarori auto sunt in ct,de vina sunt instructorii si politia care ii admit la examen !!!!
5
2
Un alt carpa in cur, fara 20 de lei in buzunar pentru un taxi. Sper intr-un minim de discernamant al parintilor, care sa-i inroseasca curul dobitocului, macar preventiv.
9
3
Luat permisul 10 ani si amenda 20000 euro ANIMAL
9
3
Luat permisul pe viata si confiscat masina. Sa nu mai aiba dreptul nici macar sa si.cumpere masina!
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212