REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Vitezoman de 19 ani, rupt de beat, a condus prin Mamaia și a făcut prăpăd! GALERIE FOTO

Vitezoman de 19 ani, rupt de beat, a condus prin Mamaia și a făcut prăpăd! GALERIE FOTO

Replica API 25 februarie 2018 | 13:38 534

Un puști de 19 ani, aflat la volanul unui Audi, s-a ales cu dosar penal în urma unui incident petrecut duminică dimineața, în Mamaia. Potrivit IPJ, pe 25 februarie, ora 04:40, șoferul respectiv a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, pe direcția Năvodari, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Acesta nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum - carosabil alunecos, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un sens giratoriu, din dreptul unui hotel de pe bulevardul Mamaia. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto. În cauză, a fost întocmit dosar penal.

Potrivit unor surse, tânărul se numeşte Marius Nedelcu şi este domiciliat în Năvodari. În momentul în care i s-a făcut alcooltestul, acesta indica 0,74 la mie.

Citeşte şi:

Vezi cine este şoferul care a condus beat şi a provocat accidentul din Mamaia

D.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felicitari parintilor! Sunt mai prosti decat dobitocul-zmeu
0
1
facebook.com marius.nedelcu.5
1
1
Ca toata vara stau ascunsi dupa boscheti la indicatoarele ACCES INTERZIS !
5
1
Sa ti dau la muie faruk si tie si lu gaboru ala corupt de fratetu u peste el politist la rutiera aveti grija ca zburati la puscarie
4
2
Un kil de muie iti doresc!
6
2
sunt doar cei care beau si se urca la volan.nu exista nici o scuza pentru asta...daca unul beat sau drogat, intra in tine, o sa vedem comenturi de genul - ce cauta ala sa mearga pe strada sau pe trotuar cand trecea pe acolo betivul ? -
11
0
Am citit com.tuturor...ce idioti sunteti toti,,,se poate intampla oricui,arucati cu piatra ca o sa va vina randul voua sau altora din fam.voastra,nu a zis nici unul bn ca a scapat,toti ,care mai de care ,,,niste idioti,,,
1
22
Ma numesc faruk si sunt peste smecher de smecher mafiot
3
12
recunoscut sub numele de criminal din tata in fiu.Tatal meu zis conasul a omorat si nu a patit nimic eu am omorat o femeie beat,drogat si pe trecerea de pietoni.Acum sunt bine mersi fara dosar penal.Asta este viata de smecher cand ai bani...ai spate la militie si justitie.Traiasaca kovesi si mafia din justitia romana.Deviza dnei Kovesi...dosare cat mai multe ptr sclavi !!!.
10
4
Pun faianta si bat cuie, fut in cur si trag la muie !!! Eminescu Prostiilor ! Sa-ti trag muie cu ciorapu' si cu pula sa-ti sparg capooooooo !!!!
3
12
Mai sunt cativa putoi care se cred "soferi" si sper sa n o greseasca, asta pentru ca pot face alte persoane nevinovate sa sufere. Spre exemplu passat cc alb 23 axb ruleaza cu 200 prin mamaia si alt ametit cu un superb argintiu cu 99 cav cu 190 pe mamaia. O singura data o gresesti la viteza aia bai prostilor. Nu inteleg de ce sunteti asa "agresivi" in trafic, sunteti fututi si neplatiti sau care i faza? Pe cine dati pe spate?
14
3
In Navodari e haos e plin de pesti si de smecheri care conduc beti si fara permis Politia nu face ninik
14
0
Pacat ca a ratat stalpul de beton. Se trezea instant...
11
1
Luat permisul pe viata, confiscat masina si o amenda maaare di tat lu tatane su si instructorului care i a dat permisul atat de usor!!!
12
1
Pacat ca nu a crapat cocalarul, soselele ar fi devenit un pic mai sigure....
11
2
Sensul giratoriu a patit ceva??? Sa speram ca e la locul lui. Cat despre soarta smardoiului betiv de 19 pur si simplu nu ne intereseaza.
23
1
Cam putin! Ar merita mai mult. Se pare ca tot nu este suficienta legislatia ruriera pt asemenea progenituri!
11
0
pacat ca n-a crapat ghertzoiul
13
0
Astia sunt zdrentele care in fiecare zi se vad pe strazii
18
1
INASPRITI LEGILE ca o sa fim omoriti cu toti ca aia cu pustanul din buzau
20
2
ANULAREA PERMISULUI. Nimic mai mult. Daca la 19 ani, cand abia si-a luat permisul face asa, va dati seama mai tarziu cum se va comporta! Prin ceea ce a facut, a demonstrat ca nu are dreptul sa detina permis de conducere. Cateva exemple date si, poate cei care au de gand sa savarseasca asemenea fapte, vor cugeta mai mult inainte de a trece la "actiune"
39
3
Prima pedeapsa a parlitului va veni de la taica-sau, cand acesta va vedea masina. Cand esti carpa in cur, fara 20 de lei pentru un taxi, as a se intampla.s
30
2
Poate primeste o condamnare la parnaie sa-l fura aia.
18
2
dar si cu...Kakat la cur
14
1
Alt rupt in cur care ne va scuti de prezenta sa pe sosele minim 90 de zile.
34
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108