REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
13.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Vicepreşedinte ANRE: "Trebuie să fim pregătiţi pentru cel mai negru scenariu în această iarnă"

Vicepreşedinte ANRE: "Trebuie să fim pregătiţi pentru cel mai negru scenariu în această iarnă"

Replica API 15 septembrie 2022 | 00:00 1291

Românii trebuie să fie pregătiţi, pentru iarna care se apropie, de cel mai negru scenariu, avertizează Zoltan Nagy-Bege, vicepreşedinte ANRE.

Bege spune că România trebuie să umple depozitele la maximum posibil, în niciun caz nu trebuie să se mulţumească cu limita de 80% impusă de UE, ci să ajungă spre 90% sau 95%, potrivit profit.ro.

Zoltan Nagy-Bege, vicepreședinte ANRE, a avertizat că ne așteaptă o iarnă foarte complicată, și nu din punct de vedere meteorologic, ci al asigurării aprovizionării cu gaze și energie, pentru că sunt foarte multe lucruri impredictibile.

"Pentru această iarnă trebuie să fim pregătiți și pentru cel mai negru scenariu, trebuie să avem pe masă absolut toate soluțiile posibile și imposibile pentru a trece peste această iarnă", a spus vicepreședintele ANRE.

Zoltan Nagy-Bege a mai spus că "trebuie să umplem depozitele de înmagazinare de gaze la maximum posibil".

"Nu știu ce se va întâmpla în piață, nu știu dacă va exista import de gaze din Rusia sau din alte surse și atunci este foarte bine că Dispecerul spune lucrurilor pe nume și se pregătește și pentru cel mai negru scenariu. Este important să fim pregătiți și pentru acest lucru, pentru ca să știm ce avem de făcut", a precizat Zoltan Nagy-Bege, conform antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
INSEAMNA CA TE GANDESTI LA UN...DOLIU..DE EL SA AI PARTE...DOAMNE AJUTA-NE...ASA SA FIE...
1
0
Mai papagalule si tu si ministri si parlamentari cand vorbiti despre energie numai folositzi pluralul ma,adica:"sa fim pregatitzi pentru cel mai n***u scenariu"ci spunetzi:"dragi romani rebuie sa fitzi pregatizi pentru cel mai n***u scenariu",caci pe voi astia de conduceti tara asta nu va afecteaza pretzul energiei,ba din contra,se spune ca multzi dintre voi luatzi spaga de la baietzi desteptzi din energie.
3
0
eu cred ca cel mai n***u scenariu pt voi .este sa iasa lumea in strada...
0
0
Nu Romania ci Guvernul in frunte cu toti cei care au responsabilitati sa se ocupe de sarcinile ce le revin, inclusiv ANRE. Ce salariu aveti domnule vicepresedinte ANRE, de tratati cu lejeritate problema? Nu veniti cu nimic concret sa ne oferiti.
1
0
Sa ne pupati undeva
0
0
du te dracu . toti niste lingai
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108