REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Victor Ciutacu s-a dezlănțuit, după ÎNREGISTRĂRILE SECRETE cu șefa DNA și o anchetatoare din Direcție: 'DNA trebuie să aibă soarta Cetății Troiei. Ras, dat foc'

Victor Ciutacu s-a dezlănțuit, după ÎNREGISTRĂRILE SECRETE cu șefa DNA și o anchetatoare din Direcție: 'DNA trebuie să aibă soarta Cetății Troiei. Ras, dat foc'

Replica API 18 decembrie 2018 | 00:00 221

Anca Jurma, șefa interimară a DNA, și Florentina Mirică, unul dintre procurorii Direcției, au fost înregistrate într-o discuție privată în care își jigneau colegii și vorbeau despre situația dezastruoasă în care a ajuns instituția.

După apariția înregistrărilor cu cele două anchetatoare, Victor Ciutacu vine cu o serie de întrebări, pe blogul personal. Asta, pentru că Laura Codruța Kovesi, când a fost înregistrată într-o ședință cu procurorii DNA, a deschis un dosar penal și a acuzat că discuțiile apărute atunci în spațiul public au fost trucate. Mai mult, conform vedetei România TV, ar putea exista posibilitatea ca cele două anchetatoare ale DNA să fi fost înregistrate de un serviciu secret, ca urmare a unui mandat care le-ar fi vizat pe amândouă sau doar pe una dintre ele.

”DNA e un buboi purulent. Care crapă cu zgomot. Așa că, întru salvare sau răzbunare, uneltele au început să se înregistreze între ele. Și să livreze marfă către exterior. Fiecare pe unde are intrare. Azi, scurgerea controlată se face în oficina de sprijin. Nu că m-ar mira. Dar, în calitate de om care a dat cu subsemnatul la Parchetul General după ce am prezentat pe post efuziunile de sinceritate ale Codruței Kovesi în fața colectivului de abuzivi, pun și eu niște întrebări nevinovate:

Cele două doamne nu sunt deranjate că ar fi putut fi înregistrate ilegal?

Nu se deschide și în cazul acesta un dosar penal pentru divulgare de informații nedestinate publicității, abuz în serviciu, înregistrare neutorizată, favorizarea faptuitorului?

Citește mai mult: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ii dau la gimgii dnei....
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108