REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Victor Ponta: Iohannis mi-a cerut demisia după 60 de morți la Colectiv. Acum mor 60 pe zi

Victor Ponta: Iohannis mi-a cerut demisia după 60 de morți la Colectiv. Acum mor 60 pe zi

Replica API 15 octombrie 2020 | 00:00 1658

Liderul Pro România, Victor Ponta, reamintește faptul că președintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia, după incendiul de la Colectiv, în urma căruia au murit 60 de oameni. Ponta arată faptul că în mandatul lui Orban mor aproape 60 de oameni în fiecare zi, dar pentru Iohannis toate lucrurile sunt în regulă.

"Dacă asta e soluţia, într-un spital, un etaj din cinci, din şapte, îl faci de COVID, trebuia să faci chestia asta în ultimele opt luni. De ce faci acum, când sunt cu apa peste gură. De ce spun de ei că sunt criminali. Eu am voie să spun chestia asta, eu, Victor Ponta, singurul din ţara asta.

Mie, domnul Iohannis mi-a cerut demisia, mi-am dat demisia, pentru că au murit 60 de oameni nevinovaţi, într-o tragedie la Colectiv. Azi, mor pe zi mai mulţi de 60. În fiecare zi şi nu e nimeni vinovat. Nu e nimeni tras la răspundere. Nu cere domnul Iohannis nicio demisie, totul e perfect şi mor în fiecare zi mai mulţi decât au murit la Colectiv. Nu mai protestează nimeni, nu mai e nimeni supărat", a spus Victor Ponta în cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3.

"După opt luni, să-mi spui în fiecare zi că e bine...Ce a spus aseară domnul Iohannis? 'Eu şi Guvernul meu manageriem, ne-am descurcat foarte bine'. Avem mai mulţi morţi ca la Colectiv în fiecare zi şi ne-am descurcat bine? Dacă se descurcau rău ce însemna, însemna să murim toţi, nu? Şi nimeni nu-i de vină, nimeni nu e responsabil.", a spus revoltat Victor Ponta, scrie știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai Ponta tu gandesti inainte sa deschizi gura?,bai boule acum mor 60 de oameni pe zi in Romania si inca 10;50;100;sau1000 in diferite tari peste tot pe pamant,pe timpul tau au murit 64 de oameni doar in Romania nu au fost incedii cu oameni morti pe tot pamantul in acelasi timp,acum intelegi care este diferenta dintre un dezastru national si o pandemie.
2
0
Pe aia de la Colectiv i-ai omorit tu iar pe asitia 60 pe zi, ii omoara un virus la fel ca tine insa mai periculos
5
2
PUIE MONTA
6
2
Ce jigodie ,ce pervers,ce mincinos de kkt tot incearca sa-si faca campanie dar nu pricepe ca se duce tot in jos ,n-o sa ajunga nici alcolemia lui Base la alegerile parlamentare.Ce echipa de jeguri Ponta si Tariceanu
7
2
Acum este pandemie.si datorita unora care aveau alergie la purtat masca si organizau mitinguri , suntem in aceasta situatie.
6
2
un idiot.incearca sa mai latre un pic in van ca sa mai prinda un loc platit din banii nostri.aviz amatorilor.nu l votati
6
1
este latrau, nu spunea el acum 4 luni ca nu conteaza cati mor- ca doar era obisnuit cu colectiv- ,ca viata trebuie sa mearga fara restrictii sanitare, nu el impreuna cu PSD au blocat saptamani in parlament legea carantinei si a izolarii de unde a inceput tot haosul in Romania. Este un mincinos si o mare javra care trebuie sa dispara din politica.
9
2
Compara mere cu pere.....Panarama asta a vrut sa ajunga sef de stat.Ne-a trecut glontul pe la ureche.
8
2
Cum sa zica ma nesimtitul asta asa ceva? Ba dar cum ii mai permitem noi lu Ponta sa respire, nu stiu...!!!
8
2
cat de cretin poti fii sa compari mere cu per. Nu mi-am imaginat ca cineva poate emite o asa bazaconie, se pare ca la tine este frecvent. Dute baiatule la un psihiatru sau noile stiri legate de furtul tau masiv iti dau fiori pe sira spinarii? Sper sa-i fii , cat mai rapid, coleg de celula cu draknea. Idiotule, acolo au murit copii nevinovati- aici este o problema la nivel mondial, terminati cu manipularile- mai exista persoane, si nu sunt putine, care nu au discernamant si inghit totul cu nemiluita
9
3
pai tu ar fi trebuit sa fii direct saltat si bagat la puscarie, politruc blestemat, ai aproape o suta de tineri pe constiinta, dar de fapt ce constiinta, esti sange din curul lui nastase nesinucisul ce la randul sau isi are originea in nemuritorul gropar al neamului, parintele comunismului, iliescovici.
9
3
Acest latrau de Harafat, ce a facut la Colectiv? Si acum, gestioneaza situatia la fel de prost...
3
9

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108