REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

VIDEO. CARAMBOL cu cinci mașini în Mangalia! Una s-a răsturnat!

VIDEO. CARAMBOL cu cinci mașini în Mangalia! Una s-a răsturnat!

Replica API 20 aprilie 2019 | 00:26 1223

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă seara, 20 aprilie a.c., în municipiul Mangalia. La fața locului, pe strada Rozelor, au fost solicitați atât polițiștii, cât și pompierii.

Din primele informații, în incidentul au fost implicate cinci autoturisme. Șoferul unui Volkswagen a lovit un autoturism care circula regulamentar, după care a ricoșat în alte trei autoturisme parcate, într-un final Volkswagen-ul răsturnându-se în mijlocul străzii. Traficul în zonă a fost restricționat în urma incidentului.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice, dar a refuzat recoltarea de probe pentru stabilirea alcoolemiei. Oamenii legii iau în calcul propunerea arestării preventive pentru refuz de recoltare de probe.

În urma accidentului, o femeie a fost rănită, fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

Update: Incidentul a avut loc în jurul orei 20.30, iar cel anchetat pentru că l-ar fi provocat este Cristi Emanuel Smerea, un tânăr de 25 de ani, care nu se află la primul conflict cu legea.

Astfel, tânărul de 25 de ani a condus autoturismul Volkswagen pe strada Rozelor, dinspre strada Ion Creangă spre strada Matei Basarab și în dreptul blocului R11 a intrat în depășirea unui autoturism condus de o femeie de 25 de ani.

In momentul efectuării manevrei de depășire, din cauza neatenției in conducere, a pierdut controlul direcției către partea stângă a sensului de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat.

In urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 25 ani a fost proiectat către dreapta si s-a răsturnat pe partea carosabilă și, de asemenea, a intrat în coliziune cu autoturismul depășit pe care l-a proiectat către partea stângă a sensului de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism parcat.

In urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto de 25 ani.

Conducătorul auto care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul etilotest marca Drager, care a indicat valoarea de 0.31 mg / l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat să se supună recoltării de probe biologice de sânge.

Împotriva acestuia s-a luat măsura reținerii pentru 24 ore, fiind introdus în arestul din cadrul IPJ Constanța.

Menționăm că tânărul a fost condamnat, în martie a.c., la o pedeapsă de 2 ani și șase luni pentru trafic de droguri, ce a fost suspendată sub supraveghere pentru un termen de încercare de trei ani.

F.B.

Citește și: ȘOFERUL care a provocat CASCADORIA din Mangalia, A FOST REȚINUT!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dau banii cu camata si vand droguri 30%
1
0
Mai bine ati incepe la voi in curte co dosarele alea prafuite trimise de M.A.I. in care doar stoarceti bani de la dealeri, nu mai vorbiti aberatii, noroc cu gruparea din Constanta ati facut cateva retineri in Mangalia, dar dormiti linistiti ca Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie, din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie este sesizata de mult, sunteti monitorizati pentre forma continuata, va vine randul, a cazut ea Kovesi, dar voi.
1
0
VA MULTUMIM PENTRU INFORMATII! NE VOM ASIGURA CA SUNT ADEVARATE,LE VOM PUNE CAP LA CAP SI EU CA PROCUROR D.I.I.C.O.T VA ASIGUR CA VOI FACE ARESTARI CA PE BANDA IN MUNICIPIUL MANGALIA!AVEM INFORMATII CLARE CA IN TRAFICUL DE DROGURI USOARE SUNT PARTASI SI ANGAJATI M.A.I!VA COMUNIC CA EI VOR FI PRIMI CARE VOR RASPUNDE!MULTUMESC!
5
0
Ce vrei tu ma? Ai uitat cand plangeai ca fetita pe imj, disperai ca erai legat si ieseai de 5 ori pe zi la 16 la filip. Neai vandut pe toti si mala si cafa tia zis ca esti sifon. Lai bagat pe dacian si pe albota la cusca, jegule, te dai baiat. Te anfli in pene parca esti curcan basit cu creasta aia de moldovean, spalate la cur si subbrat . Mai vorbesti si de bataie care te alearga copii riat prin cartier, visezi bani si bagi motorina de 15 lei pentru 2 ture, basitule, tu sti bataie doar in oglinda si in sac care nu se da la tine, fata de magar balegos.
2
2
Nu ie cel arestat vinovat.. Nu el a produs carabolu de ce nu se spune nimic de cel care acondus unde ieste dreptate..
2
0
Anonimilor va astept fata in fata la un sparing sau sa ma jigniti fata in fata fara sa ma reclamati la 112 astept daca nu veniti ramaneti cu valoare 0 lei si va roade persoana mea si realizarile mele
2
0
care da bani cu camata 300 la suta, sa infratit cu Sinan tiganu de la gara, unbla amandoi cu masina cu glugi pa cap si ochelari cu jafuri de masini sa nu ii vada lumea, si cu sluga aia de iusti. Cheliosu le da bani cu dobanda si siaia vinde droguri la gara, la mortii de la moara, pa la tara limanu, albesti la drogalaibsi face panda lu astia a lu raim. Bancila si Tiganu sifoneaza la garda la costanta sa scotata concurenta la legale si la camata, pe tiganu flori a lui marin si pe tamer. Sifoanelor mutativa la mosneni la mortul ala da tandala ca aici nu mai aveti teren ruptilor, va agata garda .
5
0
Nu mai ziceti ca asta e ni am cu noi ca nu e. Asta e moldovean jegos nicimacar nu e copilu lu Raim e facut de moldoveanca aia cu dan mari ca la discoteca la pelican la separeu. Noi avem pu.. in pantaloni asta e pi..da vine ne linge si dupa ia ne toarna la constanta la dicot. Pi...doo o sa ajungi sa plangi la gratii la imj si iar iti lom femeia, cand vi mai ai un copil sa te mandresti.
0
5
Asta dedesupt e mustafa senol, care a fost gonit de toataLumea ca e sifon, inregistreaza pe toata lumea si BAGa zsnzanie, sia tradat rudele pe raim si tamer, lea pus foc, la tradat pe verde si acum scrie ca vinde droguri, la predat pe bancila ciori si ia gagat in razxboi si a ramas singur cu tcsu. Nu mai pune comentarii fraiere ca stim cine esti si intro zi nesaturam de latratul tau pe la colturi. Esti pervers ca tactu raim la tineretw, o sa o sugi ca el, o saramai singur ca un lake . Numai fave praduieli ca furi curent nu te maicrede nimeni cioara jegoasa, degeaba teai botezat cu alt nume.
3
5
Interlopul Verde din Mangalia vinde droguri in scoli , pe asta nu io ridica nimeni ? Sau il acopera nasiu Bozolan ?!..
6
1
A refuzat probele biologice?Wow...oare de ce?pai cand amesteci bautura cu drogul oare cum iti ies probele?Si asa prostul plii de sofer il ameninta pe cel care statea pe scaunul mortului sa isi asume el vinovatia ca il toaca cu bataia insa prostul satului nu a observat ca in timp ce zicea asta era un politist in spatele lui care a auzit ceea ce a zis.spre surpriza lui ,adica a soferului ,a fost luat,pus in masina si fotografiat caci dovezile din masina il indicau pe el.Cand un politist a intrebat cine a condus masina,amandoi erau cu ochii pe cer,ceva de genul :Domnule nu stim nimic.
4
0
ce parcare este asta bai frate...parcare laterala se face pe o parte,nu pe plafon!
3
0
Se descurca el. Daca facea trafic de droguri are imunitate. Doar cine credeti ca distribuie drogurile. Sa vedeti acuma dupa ce a venit marfa proaspata pe mare ce trafic va fi. Soferul scapa dar spaga e ceva mai mare acum sa iasa alcool putin ca e inflatie de cand cu PSD. Va trebui sa toarne si vreo 2 tovarasi.
2
0
Bravo ca pentru droguri si niolente sunt ocrotiti. Proxenetii la fel,pentru ca-si bat joc de destinele unor fete ,sunt ocrotiti,ba poate ca ajutati cumva,pentru ca pe viitor sa asigure cantitatea de pizda politiei de obicei labagii
2
1
Pun pariu ca toti cei cu permis a ti incalcat regulile si poate nu o singura data!
2
5
Asta pentru ca in Mangalia se parcheaza pe unde le vine, in special in curbe, treceri de pieton, sub indicatorul oprirea interzisa etc. Politia sta dupa colt sa isi faca norma de amenzi dar aceste ilegalitati nu le vede.
5
1
zice bine gogu, trec unii prin oras cu glugile pe cap, sapca trasa pe ochi, mina stinga teapana la ora 12 sa se vada ceasul, privirea fixa si incruntata inainte cu gitul intins sa vada cum poate sa l depaseasca pe cel din fata ! Niste amaneti cu frustrai acumulate!
18
0
Cralev si comania
6
2
Politistii cei corupti si cu masini de lux de circulatie de ce uita sa isi faca treaba cand la da tiganii nostrii chifteaua
11
2
e de la calculator
3
0
e jetta dobitocule
6
1
Bine ca exista comentarii ca siteul e varza
11
0
"O femeia a fost ranita usor"?
3
0
iar OPEL ?? nu pot sa cred !!
3
5
Era cu micii pt.obor
5
5
Soferul se afla sub influenta bauturii si a etnobotanicelor...Femeia a fost atat de usor ranita ca a ajuns la Constanta la terapie intensiva...probabil dupa cum spui tu a suferit un atac de panica si si-a rupt o unghie....
18
2
Cocalari care circula cu viteza de zici ca sunt ambulante!
29
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272