REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

VIDEO de promovare a orașului Murfatlar. Primarul Saghiu: „Vreau să lucrăm la înfrumusețarea orașului!”

VIDEO de promovare a orașului Murfatlar. Primarul Saghiu: „Vreau să lucrăm la înfrumusețarea orașului!”

Replica API 10 decembrie 2018 | 09:17 1031

„Vreau să lucrăm la înfrumusețarea orașului, să ne placă să stăm aici!”, afirmă Valentin Saghiu, primarul orașului Murfatlar, în filmulețul realizat de autoritățile locale, în scop de promovare a orașului. Videoclipul, postat pe pagina web a primăriei, luni, 3 decembrie a.c., este intitulat sugestiv „Murfatlar în anul centenarului 2018” și prezintă evoluția orașului de la începuturi până în prezent. Iar imaginile surprinse de realizatorii videoclipului arată un oraș în expansiune, unde autoritățile locale se preocupă de reabilitarea infrastructurii, iar investitorii construiesc noi locuințe și creează noi locuri de muncă.

Un oraș în plină expansiune, în care „se împletește armonios istoria, tradiția și inovația”: astfel este prezentat orașul Murfatlar în videoclipul realizat de Primăria Murfatlar și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Murfatlar și făcut public, luni, 3 decembrie a.c., pe pagina web a administrației publice locale.

În filmuleț sunt prezentate aspectele importante din istoria localității, cu punctarea începuturilor, a construcției Canalului Dunăre – Marea Neagră. De menționat, de exemplu, rapiditatea cu care erau realizate lucrările la canal. Într-un jurnal ținut de un inginer al vremii, este consemnat pe 26 martie 1984: „Aproape de podul ce se construiește peste canal au început să toarne beton”. După doar o lună, același inginer nota, pe 25 aprilie 1984: „Podul peste canal a fost ridicat!”.

Și satul Straja, așezare „sacrificată” de Nicolae Ceaușescu în planul său de realizare a canalului, este amintit. Astăzi, de vechiul așezământ mai amintește doar monumentul imens de pe malul canalului, Îngerul Căzut sau Monumentul Tineretului – un colos care impresionează prin cei 50 de metri înălțime.

Ajunși în prezent, realizatorii videoclipului prezintă proiectele administrației publice locale, prin vocea primarului Valentin Saghiu: asfaltarea străzilor din Murfatlar și Siminoc, realizarea unui teren de sport în Siminoc, investiții în reabilitarea Liceului Teoretic Murfatlar.

„Avem un stadion cu una dintre cele mai bune suprafețe de joc, suntem căutați de sportivi din tot județul, pentru a beneficia de stadionul nostru. Iar acesta s-a păstrat datorită colegilor din administrația publică, căci avem un stadion cu toate utilitățile, cu vestiare nou renovate, cu toalete și dușuri”, a afirmat primarul Valentin Saghiu.

„Vreau să lucrăm la înfrumusețarea localității, să ne placă să stăm aici, când ieșim pe stradă să ne uităm în ochii oamenilor”, a mai afirmat primarul, care a adăugat că pe lista de priorități se află și reabilitarea străzii principale, dar și a liceului din oraș.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt coarda de Saghiu .
0
0
Zugravu e bine....nu degeaba dau bani Oana si Bebeloi in campanie Au luat baraci la grupul 36, la piciorul podului, Tin ilegal teren peste pod unde tin masini de vanzare, a luat brutaria veche, a luat la IUG teren. Astea toate cu Zugravu si sotia salariati . Dar sa fie primar.... ....
0
0
Daca saghiu a ruinat orasul murfatlar , zugravu catalin il va pune intr-o gaura neagra de unde nu are sa se mai vada nimic . Aproape toata familia lui zugravu lucreaza in primarie si rude de ale lor . Daca va ajunge primar , chiar nu mai are nici o sansa Murfatlaru . BELITI OCHI MURFATLARENI SI CEI DIN SIMINOC DACA NU VRETI SA BELITI ALTCEVA .
2
0
PENIBIL!!! Mai rau ca la sat! Doar impozitele sunt ca la oras, in rest gunoi, caini, strazi distruse iar conceptul de "deszapezire" nu exista! Mi-ar fi rusine, domnule primar!
3
0
O gluma acest clip. Niste bani aruncati pt acest video. N are nicio treaba cu realitatea din "sat". Cainii aproape de nr de locuitori, jeg la tot pasul, strazi neasfaltate si cel mai important, gazele, care nu or sa vina prea curand, suntem inconjurati de sate, orase cu gaze iar noi in mijloc cu burlane pe blocuri, arata ca in lumea a 3 a
7
0
Ce sa spun.? Clipul de prezentare a orasului Murfatlar in an centenar un fiasco , o gluma proasta , fara nici o legatura cu realitatea de la firul ierbii . Ce sa mai spun de banii prapaditi pe aceasta parodie . Pacat de Murfatlar si pacat de anii pierduti cu actuala administratie .
10
0
vin alegerile deaia ai facut film stai linistit ca oricum zbori
9
0
Domnule Saghiu asa zis Primar, va dorim multa sanatate dar va Rugam sa Plecati acasa, mergeti si distrugeti alt oras. Murfatlar e distrus de dvs. Nu ati facut nimic sunteti zero in cap si in administratie. Plecati odata si luati va si oamenii de la administratie mai ales pe tiganu de la curatenie care e varza nu face nimic ia banii degeaba mai si vorbeste urat cu oamenii pe strada
9
0
Face..nimic.
7
0
Mare mincinos,adu mai bine gazele
7
1
Acest video este o gluma. Un primar care nu a mai fost vazut la fata de locuitorii orasului, de 2 ani de zile. Un primar si o administratie locala care trateaza locuitorii cu indiferenta si aroganta fata de problemele existente. O primarie in care lucreaza oameni cu mentalitate inapoiata, oameni care au ajuns acolo fara nici un fel de pregatire, oameni care intr-un fel sau altul sunt rude, prieteni cu superprimarul Saghiu. Singurul lucru in plina expansiune este gunoiul din acest oras fara asfalt si cu zeci de caini la fiecare colt de strada
12
1
Vreti sa infrumusetati orasul? Asfaltati strazile, adunati cainii si strangeti gunoaiele. Faceti ceva cu ghenele de gunoaie deoarece toti boschetarii arunca gunoaiele din ele pe jos. E bine ca tu pui litere ca la Hollywood pe deal si arata ca cea mai mare tiganie. Esti un dobitoc si un incompetent. Te-au votat toti prostii pentru ca esti unul de-al lor.
15
1
Monumentul Tineretului arata bine din drona.....dar daca te apropii o sa vezi ca i parasit, s au furat placi de bronz din el, e neingrijit....dar deh, sa te lauzi cu el e de bine
15
0
Eu inteleg ca psd-isti sunt prosti si multi dar asta nu inseamna ca trebuie ne minta chiar asa acest saghiu care nu a facut pentru localitatea Murfatlar mai nimic . Daca a facut ceva la primul mandat au fost proiectele lui G
11
0
Daca se vede jegul din spatele blocurilor chiar si din drona...
15
0
Cu o mica completare, monumentul din poza a fost construit langa fostul sat demolat Straja si nu prea are treaba cu Murfatlarul
12
0
nu e de ras, e de plans... penibil.
20
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108