REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.8° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
17.8° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

VIDEO! Încă un ZOMBIE pe stradă, la Constanţa

VIDEO! Încă un ZOMBIE pe stradă, la Constanţa

Replica API 15 octombrie 2018 | 00:06 499

În timp ce autorităţile susţin că pe piaţa din România nu a pătruns nici un drog nou, cu atât mai puţin unul denumit Zombie, pe străzile Constanţei continuăm să vedem tineri cu un comportament ciudat, clătinându-se pe picioare, ca şi cum ar fi în transă! De unde, şi denumirea atribuită de presă acestor drogaţi - Zombie.

Odată făcută această clarificare, cu speranţa că autorităţile vor înţelege că presa nu s-a referit la vreun drog nou, ci la fenomenul tot mai evident pe străzile urbei, aducem la cunoştinţa Poliţiei, Agenţiei Antidrog şi cui mai este interesat că, duminică seara, a fost filmat încă un caz de "Zombie". Imaginile au fost surprinse pe strada Ştefan cel Mare din Constanţa, de taximetriştii aflaţi în zonă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In locul drogatului acesta ar putea ajunge oricine dintre noi. Si bautura, si tigarile tot droguri sunt, doar ca sunt legale. Totusi, ele sunt printre principalele cauze ale deceselor premature si putini renunta usor la ele.Un sistem de puscarie ca cel nemtesc ar trebui si pe la noi. Rata recidivei este mult mai mica la ei. Cu ura si simpla adunare a criminalilor la un loc nu se rezolva nimic.
0
0
Papacostea Alexandru vinde cocaina pura pe Baba Novac, umbla cu un Passat negru CT 72 DMG la numar
1
0
Peste tot se vand ETNOBOTANICE . Copii se distrug si tigani isi fac curul mare de pe urma acestor droguri . Chiar nu poate sa faca politia nimic pentru a stopa acesta situatie . Daca nu se grabesc sa faca ceva in privinta asta , numarul consumatorilor de droguri va creste si sa nu va mirati ca se va ajunge ca in fiecare familie sa fie un membru care sa se drogheze . Multi isi inchipuie ca sunt de neatins dar eu le spun ca nu este asa . Bine ar fi daca autoritatile nu ar mai dormi in bocanci si ar actiona . Chiar nu este de gluma .
1
0
Un om prost se apuca de droguri. Traficantii se bucura si fac bani,autoritatile se scarpina in cur si-si sug apoi degetele. Legile sunt blande si se tot cere regim hotelier in puscarii.
4
0
Drog se vinde in piata grivitei olteniei 11 si pe langa delfinariu pe str ioan borcea tabla buti etc si in chiliei
2
0
Stire de cacat
1
2
Muie si voua si la ala zombie Panaramelor
4
0
Muie cu cacat pe capu pulii
3
0
claudiu montana aduce drogurile in cur sa le treaca granita si acoliti lui
5
0
Mai bn i-ati da o mana de ajutor sa vorbiti cu el, eventual dus la urgente si scos din starea asta, dar nu mai bn sa radem de el , sa il aratam cu degetul...
7
3
Daca politia vrea sa faca ceva trebuie doar sa intre la GOBLIN sa vada sub 17 ani cum se sparg. E simplu da nu se vrea sunt alte interese
9
0
La zombi prin mall-uri isi umple cosurile ca nesatui si borasc, tusesc unul in gura altuia in nesimtire si veselie de a incepu ca lipsa de educatie sa faca parte din normalitate.
5
0
drepturile omului sa umble bezmetic pe strada ,,si zoofili sunt drogati.
3
1
Inca unu' care trebuie batut bine pana ii ies prostiile din cap!
9
2
din cauza voastra a politicienilor corupti si care nu sunt vinovati deloc de nimic niciodata!!! Gunoaie imputite ce sunteti!! Voi le ati legalizat in 2010 si tot voi dati zvonu ca "s a introdus" drogul zombie!!! Care s a introdus ca singur nu cred ca s a introdus! Voi ati distrus tara asta saracii de oameni fara inima!! Si inca ceva! CU CE DREPT FILMATI UN MINOR CARE N ARE NICI 14 ANI?? Nu aveti voie sa faceti asa ceva! Este un minor si faraacordul parintilor lui nu puteti sa ii luati :interview si sa ii faceti poze si ami ales in halul ala sa il vada toata tara!!! Secaturi de oameni !!!!!!!!
8
6
Fenomenul exista,il vede toata lumea,in toate cartierele,orice locatar cunoaste cel putin un vecin sau copil al vecinului care consuma cacaturi d'astea si totusi nu facem nimic,am stat cu mainile in buzunar o saptamana fara apa calda fara sa reactionam asa ca despre ce vorbim...
26
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108