REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Dum., 3 Dec. 2023
Anul XX Nr. 6566
14.2° Constanța Duminică, 3 Decembrie 2023 Anul XX Nr. 6566

Video! INTERVIU cu Gheorghe Donţu, consilier județean, proaspăt exclus din PSD

Video! INTERVIU cu Gheorghe Donţu, consilier județean, proaspăt exclus din PSD

Replica API 10 iunie 2021 | 09:38 4505

Consilierul județean Gheorghe Donțu, proaspăt exclus din PSD, după ce a votat proiectul inițiat de șeful CJ, privind repartiția banilor către primarii, vorbește, într-un interviu acordat ziarului Replica, despre excluderea din partid, disputele pe care le-a avut cu liderii PSD și răspunde acuzațiilor făcute de către aceștia.

Ani de zile și-a adus aportul în organizația PSD Constanța, iar recunoștința a primit-o recent, prin excluderea sa din partid, pentru că a votat un proiect al liberalilor. Consilierul județean Gheorghe Donțu a vorbit, în cadrul unui interviu acordat ziarului replica, despre ”execuția” sa, dar și despre trădarea care a venit din partea celora care se aștepta mai puțin.

Donțu a explicat, în debutul interviului, de ce a votat hotărârea de Consiliu Județean care i-a adus excluderea din PSD: „Votul meu nu influențează cu absolut nimic. El are o altă rațiune, o rațiune pur politică. Eu nu voi lua niciodată o hotărâre, din punct de vedere politic, împotriva partidului meu niciodată. Am votat știind că, și cu votul meu și fără el, nu s-ar fi modificat nimic. PNL și USR au majoritatea absolută. Partidul nu s-a întâlnit să decidă ce votăm și ce nu. Sunt și alte tipuri de rațiuni politice pentru care am votat, în niciun caz în interes propriu. Sunt rațiuni despre care nu am să vorbesc despre ele pentru că așa e în politică, să mai avem și micile noastre ascunzișuri”.

A fost acuzat de social democrați că s-a întâlnit cu președintele CJ, Mihai Lupu, înainte de ședința Consiliului Județean. Consilierul a lămurit și acest aspect: ”Nu aș vrea să discut despre acest lucru. Cu președintele Lupu m-am întâlnit la constituirea Consiliului Județean și cred că am schimbat două vorbe. M-am mai întâlnit cu el în Consiliul Județean, la constituirea ATOP. Am stat de vorbă cu el cam 15-20 de minute, am vorbit fleacuri, dar și despre anumite probleme din Consiliul Județean, dacă acestea vor apărea. Am vorbit despre cum am putea să facem bine, să nu fie rău. Niciodată nu am discutat despre un proiect sau cum să avantajăm sau să dezavantajăm anumite idei politice. Eu nu m-am întâlnit cu domnul Lupu. După declarația pe care a făcut-o la dumneavoastră, l-am sunat și i-am mulțumit”, a adăugat Donțu.

Gheorghe Donțu a caracterizat ședința BPJ a PSD Constanța drept un pluton de execuție la care nu a dorit să fie martor.

Interviul îl puteţi urmări mai jos:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nea Dontu, cum ai rezistat langa: Felix, Tutuianu, Moga, atata timp? Stiind valoarea lor
8
1
Singurul PSD-ist de cuvant. L-au dat afara, au ramas numai lichele
10
5
psd e partid de hoti si analfabeti
14
4
Dontu. Asta-i nivelul PSD. Tot ei au pe Veorica, savanta partidului. Cahh.
13
4

REPLICA

LOTO

6/49
21491054326-11-2023
5/49
32195312716
joker
2 4 8 6 8 3134232633