REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Video! La un PAS de MOARTE după ce o FEMEIE s-a ÎMPIEDICAT și a CĂZUT pe TRECEREA de PIETONI

Video! La un PAS de MOARTE după ce o FEMEIE s-a ÎMPIEDICAT și a CĂZUT pe TRECEREA de PIETONI

Replica API 15 februarie 2021 | 00:00 3715

Situație îngrijorătoare la Mangalia. O femeie a fost la un pas de moarte după ce s-a împiedicat într-o groapă apărută pe o trecere de pietoni din municipiul Mangalia. Aceasta traversa regulamentar prin locul marcat, moment în care, nefiind atentă o fracțiune de secundă, s-a împiedicat și a căzut în fața mașinilor oprite regulamentar. Imaginile au fost surprinse în cursul zilei de miercuri, 10 februarie a.c..

O femeie ce avea în brațe un copil a fost la ”un pas” să ajungă sub roțile mașinilor, miercuri după-amiază, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni din centrul orașului. Din cauza gropilor apărute în asfalt, chiar pe trecerea de pietoni, femeia s-a dezechilibrat și s-a prăbușit la pământ. În ajutorul acesteia, dar și a copilului, au sărit câțiva martori la întreaga scena. Imaginile de coșmar au fost surprinse de camera de bord a unei mașini aflate în coloană în momentul întâmplării evenimentului.

Probleme fără sfârșit pentru mangalioți

Problemele mangalioților par să nu se mai sfârșească. Dacă nu de mult, primarul comunității nu credea în nemulțumirile cetățenilor săi, iată că cele relatate de aceștia par să fie adevărate. ,,Satul” Mangalia, așa cum este denumit orașul de către mangalioți, pare că are primar doar când vine vorba despre colectarea taxelor și impozitelor. În rest, locuitorii sunt nevoiți să facă față zecilor de probleme cu care se confruntă urbea.

VIDEO:

(Sursă video: Dey Eugen)

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ceai facut Bobita? Sti ce zic?
0
0
handicapatior
1
3
Sa ia certificat medical si sa cheme in judecata administratorul drumului. Daca am face toti la fel nu am mai fi bataia lor de joc !
6
0
deci deci deci .
0
0
Cand am auzit stirea am zis mozaicu lui fagadau a cazut aia. Bordurile de marmura de la pod puteli straluceste din noroi
4
1
Stiri cu titluri bombastice scrise de imbecili!
19
4
Ca s-a inpiedicat ? Se poate intampla oricui ! Mai bine ati fi scris ca acea femeie nu va mai iesi penie la 61 de ani , se va pensiona la 63 , asa cum doreste guvernul pe care tot il pupati in cur....asta este stire , guvernul vrea sa mareasca varsta de pensionare a femeilor , deocamdata !
14
5
Vrejoiu nici mcacar nu stie cum sa ajung in Managalia dar face articole despre cum traiesc oamenii acolo. Nu va mai vindeti ma pe o lingura de ciorba..
12
5
Cand esti proasta de dai in gropi e bine sa folosesti prezervativul si sa nu te duci la vot.. Eu in locul ei il dadeam in judecata pe filmangiul care vrea sa faca campanie electorala pe spinarea ei dar e prea proasta din cate se vede.
5
16
Sa impedecat ce sa mai
5
2
... a luat-o ca murga la fuga !
2
14
Adevarat 01:58 Soferul e de vina
2
8
CA S.A SPERIAT CAND ALA CU DUBA A ACCELERAT, SI EA ATUNCI A INCEPUT SA ALERGE SI S.A IMPIEDICAT
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468