REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

VIDEO! Locuitorii din BRĂTIANU, deranjați de MESAJELE difuzate de la staţia de ambulanţă

VIDEO! Locuitorii din BRĂTIANU, deranjați de MESAJELE difuzate de la staţia de ambulanţă

Replica API 7 ianuarie 2021 | 00:23 5695

Mai mulţi constănţeni care locuiesc în apropierea Serviciului de Ambulanţă din Brătianu se plâng de mesajele pe care Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă le difuzează zilnic constănţenilor, în această perioadă, prin intermediul unei portavoci. Mai exact, în jurul prânzului, prin intermediul portavocii de la staţia de ambulanţă din cartier, ISU Dobrogea transmite constănţenilor mesaje de conştientizare pentru a preveni pe cât posibil infectarea cu noul coronavirus. Se pare că cetăţenii au devenit tot mai stresaţi din cauza acestor mesaje şi cer oprirea lor de îndată.

Mesajul ISU Dobrogea, difuzat zilnic

Constănţenii care locuiesc în apropierea Serviciului de Ambulanţă din Brătianu se plâng în ultima vreme de mesajele pe care ISU le difuzează zilnic şi prin intermediul cărora îi îndeamnă pe constănţeni să respecte regulile de combatere si prevenire a răspândirii noului coronavirus. “Purtaţi masca de protecţie. Aceasta trebuie să vă acopere nasul şi gura. Pentru siguranţa dumneavoastră şi a celor din jur spălaţi-vă pe mâini cu apă şi săpun timp de 30 de secunde. Nu vă atingeţi nasul, ochii şi gura cu mâinile neigienizate. Evitaţi locurile aglomerate unde sunteţi expuşi unui contact direct cu un număr mare de persoane. Feriţi copiii de locurile de joacă care presupun atingerea unor suprafeţe comune. Păstraţi un metru şi jumătate distanţă faţă de celelalte persoane”, este doar o parte a mesajului difuzat de ISU Dobrogea.

“Ne-au stresat maxim”

O constănţeancă ce locuieşte lângă stația de salvare susţine că de peste 2 luni, în fiecare zi, este transmis mesajul menţionat anterior. “Se difuzează acel mesaj cu purtarea măștii, spălatul pe mâini. Ne-au stresat la maxim. Între 11:30 și 12:00 se dă mesajul zi de zi. Am înțeles pe timpul carantinei, dar acum cred că nu mai este necesar. Toți cetățenii știu ce au de făcut. Este cazul să fie oprite. Ce suportăm de luni bune este de neînțeles”, a explicat femeia. Aceasta a mai precizat şi că autorităţile locale au exagerat cu difuzarea continuă a acestor mesaje.

Ce spun reprezentanţii ISU Dobrogea

Reprezentanţii ISU Dobrogea au explicat pentru reporterii Replica faptul că difuzarea mesajelor reprezintă un ordin de inspector general. “Atunci când incidenţa la nivelul oraşului este peste 1,5 la mie, suntem obligaţi să dăm aceste masaje care, de altfel, au un rol preventiv, un rol bun, un scop constructiv pentru a preveni pe cât posibil infectarea cu noul coronavirus”, au explicat reprezentanţii ISU Dobrogea. În ceea ce priveşte intervalul orar, aceştia au mai precizat că de acum înainte se vor difuza mesajele între orele 8-11 şi 15-18 pentru ca cetăţenii să nu mai fie deranjaţi la orele prânzului.

VIDEO:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Menajerul este de vina pentru ca vrea sa dea bine la public si la superiori oricum pentru el nu conteaza oameni doar scaunu si bani.Nu se mai satura de furat.El sotia si haita de nemernici Dorcea care a pus pe nevastasa mare asistenta sefa Iacob care la angajat si pe barbatasu economist tocmai la achizitii sa fure bani.Radu auditoarea si pisica mare scula Calaresiu o grasa proasta Ruse o sulfa Modjes si Dogea care a angajat pe fisa asistenta care e praf de proasta la caz.angajari pe pile si bani.jeguri.jigodii.otrepe.curve asta a ajuns sajul.au plecat si 6 medici buni ca nu mai suportau
6
0
Dupa 10 luni unii cred ca nu stim chestiile acelea spuse la megafon. Dar trebuie sa ne intre bine in cap ca o sa murim. Sa ne fie cat mai frica.
0
0
Ce prostie...pai si restul cetstenilor? Sa moara...tara de cacat.
4
0
Alo, Evul Mediu isi cere obiceiurile inapoi, mai nou importate la Constanta sub forma de anunturi prin portavoce. Unde se cred incompetentii astia? Pe camp, la colectivizarea din anii 50? Nu aveti presa scrisa, TV, internet si telefonie prin satelit? Chiar asa de inculti am ajuns ca nu putem informa decat prin portavocea aia sinistra? Siktir!
5
2
Tot rahatul cu portavocea.precum si mesajele de alerta pe tel. sunt parte din planul de tampire a populatiei.Hai sa ne gandim.Deci banii alocati pt. sanatate si educatie sunt fix p...la.Cine ne vrea saraci ,prosti si bolnavi? Pai e simplu sa faci ce vrei cu oameni care traiesc cu frica in san,infometati,si saraci.Oamenii saraci isi pierd demnitatea si se garbovesc,devin umili.Aici intervine si popkimea nenorocita care tine isonul ticalosilor promitand viata vesnica pe lumea cealalta.Adica stai sarac si prost ca va urma fericirea eterna.
3
2
Ce treaba are Ambulanta cu mesajele de la ALA...?!? Sunteti irecuperabili...
3
3
Terminati ma cu prostie voastre
3
1
Masaj ...am vrea noi
5
1
Opriti va rog si mesajele din transportul in comun si dati drumul la usi ca nu suntem oile voastre.
15
0
E foarte bizar sunetul ala. Si in Tomis 3 te sperii cand auzi ca incepe!
10
2
Si la mine in bloc se aude mesajele audio Isu Dobrogea statia de abulanta cam tare la volum si este de-a Dreptul Enervant atat cat si eu si familia mea si vecini care locuim in blocul Topolog C2 se aude cam tare mesajele de la statia de Abulanta Isu Constanta si este Prea galagios si pun mainile la urechi ca surzesti nu e bine astia de la isu ar trebui sa lase in pace cetateni si sa nu-i mai deranjeze la 12:00 P.M Pranzul cu sonorul ala tare!
9
6
pasiunea locuitori la blocuri: statul dupa perdea, bunghiul la vecini si reclamatii la institutii.
11
17
Fac asta pentru ca aici se poate.In America nu fac ei asta.Aproape de un an de zile suportam abuzurile celor care ne conduc.Stim ca totul este o mincina cu acest covid inventat.Cea mai mare miciuna mondiala din lumea medicala,asa a fost spusa si publicata de medici straini.Glugile de coceni sugatori si pupatori de cururi din Romania executa ordine.Unii au interese,au acces la fondurile UE,la afacerile cu vaccinuri,altii mici au recompense salariale,o vand si pe ma-sa,si o si vaccineaza sau isi trimit la Londra copiii din salarile amarate de medici,au balanuri,masini vile.De unde au bani?
20
8
Vecini aia sunt cam jegosi asa e la bloc deci hai sa fim seriosi ce deranj
7
12
Ne obliga BADESCU LAURENTIU menegerul sa facem asta ca ii frica ca il schimba din functie ca e psdist si i se clatina scaunul. Isi bate joc de toata lumea spunind ca il doare undeva de ce vor alti ca el este sustinut de BUMBAC Georgeta De fapt el este o ciuma psdista un incapabil o latira DORCEA ALEXANDRU jigodia ambulantei care il linge in cur pe Badescu doi hoti. A venit vremea sa fiti dati afara ciume psdiste. BADESCULE TI SE TERMINA MANDATUL ASA VA IL IEI PE DORCEA SI PLECATI DORCEA STI CA ESTI UN HOT CARE A FURAT DIN REPARATIILE MASINILOR SI NOI MERGEM CU ELE DEFECTE.
13
11
Ar trebui sa faceti ceva dar din lipsa de pwla in pantaloni faceti pe voi va metitati soarta ghertoilor
6
6
Si in zona faleza nord BLV MAMAIA ne au scos din pepeni ! ar trebui sa faca ceva in regula cu mesajul de informare !!
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468