REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

VIDEO! Neptun îşi aşteaptă turiştii printre buruieni, stuf, șerpi şi mult DEZINTERES

VIDEO! Neptun îşi aşteaptă turiştii printre buruieni, stuf, șerpi şi mult DEZINTERES

Replica API 18 mai 2020 | 23:34 4878

În vremuri de pandemie de coronavirus, timpul s-a oprit în loc pentru unele stațiuni de la malul mării. Buruieni, stuf și mizerie învăluie Neptunul, una din stațiunile ce odată, demult, era printre cele mai iubite și vizitate stațiuni de la malul mării.

Cu toate că unii solicită și caută rezolvări din toate puterile ca turismul să fie repornit, iar în stațiunile de la malul mării să fie primiți turiștii ce an de an vin de la mii de kilometri pentru a-și petrece aici sejurul, unii primari par să nici să nu-i aștepte. De exemplu, stațiunea Neptun, una din frumoasele stațiuni, zace acum în mizerie. Imaginile apocaliptice te fac să ocolești această stațiune și nici să nu îți dorești să mai revii.

Parcul de pe malul lacului Neptun II arată neîngrijit

Iarba, stuful și boscheții par de parcă nu au mai fost tăiate de anul trecut din plin sezon. Pe malurile ambelor lacuri sunt ambalaje și diverse obiecte adunate de vânt sau aruncate de oameni fără scrupule. Imaginile au intrigat opinia publică, mai multe persoane afirmând faptul că efectiv le este frică să mai meargă pe acel mal al lacului din pricina buruienilor crescute foarte mult dar și pentru că nu demult ar fi întâlnit în această zonă și șerpi.

Să sperăm că edilul Cristian Radu va lua act de acest aspect şi va curăţa staţiunea. Sau aşteaptă deschiderea sezonului estival?!

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cun era Neptunul candva...
1
1
de la neptun pana in bulgaria sunt 2 pasi. au distrus statiunile din sud ca sa poata atrage miticii la mamaia, apropo unde-s aia din turism care tipa acum ca au pierderi ca vad ca nu au facut ninmic !
0
0
Ba da numai DAF TRANS exista pe lumea asta? Ca la Mangalia in ultimii 8 ani numai astia lucreaza indiferent cine castiga licitatiile. O fi firma primarului da nici chiar asa pe fata.
1
1
Opa,a inceput deja campania electorala?!Iorgus a inceput sa pompeze bani in articole defaimatoare,ii cunoastem stilul.Stai linistit Iorgus,nu te mai agita,tot Radu Cristian o sa iasa primar.Mangalia este intr-o continua schimbare,se schimba in bine si asta te roade Iorgule,nu mai poti dormi noaptea!
9
10
Proprietarii locatiilor ce rahat fac? Profita de turisti,platesc in scarab angajatii,nu reinvestesc din profit si se milogesc la banii contribuabililor? Ia flit baieti! Cat e sa dai cu coasas singur in jurul hotelului tau,daca chiar te doare sa fie frumos? Pai sa vina echipe platite cu bani adunati din taxele si impozitele noastre sa munceasca si tu patron doar sa belesti ochii plini de grasime ? NU !
3
7
Este mare pacat de aceste Statiuni din Sud. Pacat ca dl primar nu este un gospodar, lasa totul in distrugere. Mare pacat . In loc sa puna 2 puturosi din primarie sa raspunda cu capul de curatenie; ne prezinta poze cu ce o sa faca. Pacat. Mare pacat
14
1
raducu se ocupa de drumul principal pe care l-a stricat si refacut de vreo trei ori numai in domnia personala,restul balarii si de altfel cum ar putea fi daca kkt cel mare cu guvernul lui de tradatori au blocat tot,practic horeca asta nu are angajati pe litoral doar de s-o fi ratacit vreun virusat adus de niculescu
8
2
Toti asistatii sociali, toti cei care sunt in somaj tehnic, toti deportatii si revolutionarii care primesc bani de-a moaca, nu pot sa puna mana si sa rupa o buruiana ?
12
1
a ramasa asa ca sa nu fie deranjat klaun wuhanus de turisti.
6
4
E mai rustic asa!
2
4
Ala de a filmat era suparat ca nu se poate aseza pe banca sa mananca si gura lui neste saminte si sa bea 3 4 bericioaice ?
8
1
I am legend....
4
0
care neptun ba? tigania aia mocea umpluta de securisti,mizeria aia?de ce ati taiat ba pina si salciile de la marginea lacului,va deranjau cu ceva,ca de lemne foc ptr tiganime hu erau bune? apt aiurea facute vis a vis de camping jupiter,niste cotetze care cauta fraieri. Citibani da ba ala cu bowwlingul tinut in paragina impozit de.si permite sa.l tina in paragina? naspa turisti,fugiti repede..Neptun olimo venus cap aurora saturn mangalia ptr tiganii din ferentari zabrauti,stati intre betoane si sinteti furati!distractie maxima!
12
2
e jale ...
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108