REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

VIDEO! SCANDAL în AUTOBUZ din pricina MĂŞTII

VIDEO! SCANDAL în AUTOBUZ din pricina MĂŞTII

Replica API 29 iunie 2020 | 00:00 7130

Masca de protecție folosită în spațiile închise, igiena și distanțarea socială, rămân principalele măsuri de protecție împotriva răspândirii coronavirusului. Totuși, nu toată lumea înțelege acest aspect și, deși majoritatea constănțenilor respectă măsurile impuse există și excepții. Spre exemplu, un constănțean nu a dorit să-și pună masca în momentul în care a urcat în autobuz, deși avea una. După câteva zeci de secunde, unii călători au început să-l apostrofeze pe bărbat pentru că nu se gândește la sănătatea celorlalte persoane.

'

"V-am rugat civilizat să vă puneți masca. Este vorba de respect, gândiți-vă și la ceilalți. Ce o să faceți când se vor umple spitalele?", i s-a adresat una dintre călătoare. De aici până la scandal nu a fost decât un pas, bărbatul reproșând "exagerările și manipularea cu acest virus", sfidând călătorii după ce a anunțat că are mască, doar că refuză să o poarte.

Șoferul autobuzului a intervenit pentru a potoli scandalul, moment în care un călător i-a atras atenția conducătorului auto că există pasageri fără mască în autobuz. "Nu pot face nimic", a fost răspunsul dezarmant al șoferului. După ce a continuat să fie certat de călători, "haiducul" a cedat și a scos o mască de protecție care să-i acopere nasul și mai ales gura.

VIDEO 1:

.

VIDEO 2:

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bizonul asta care nu vrea sa-si puna masca are si geaca pe el, pe caldura asta, incredibil
0
0
Asa arata un porc mistret!
2
0
fmm de gras
0
0
ala din poza e tatar, il cheama baiar
1
0
08:10te bag in pizda mati de prostovan!
4
4
handicapat , credeam cu totii ca te a saltat izoleta , dar nu i prea tarziu , te dai lup si tu esti javra !
12
0
I se cer date personale , dupa aia intrebari de genul , cum?,unde? , unde va aflati acum ? aaa ..sunteti in cursa , la la ;a... si pana ajunge un echipaj ala de nu purta masca va fi demult la el acasa , probabil isi face si siesta de dupa masa !
1
6
Da ai dreptate,in alte tari soferul suna la politie dupa care cel mai apropiat echipaj se duce si asteapta autobuzul,tranvaiul,ect la prima statie sau a doua dupa care il salta pe smecher,daca o face pe nebunu si cu politai se adauga si fapta asta la amenda pe care o va primi.
18
2
Ba nesimtitilor,ba pensionari militari,politisti,judecatori,cu pensii speciale,astia sint cei mai nesi,asa cum au fost toata voiata,puneti-va dreq mastile si nu va mai inghesuiti ca boii ce sinteti,ydiotilor,luav-ar covidul sa va ia mai repede!
13
10
Masca ca masca dar sunt unii care nu se spala nici duminica, drept urmare lunea put in masina de la prima ora. Trebuia sa ii invete sa se spele din cap pana in picioare, nu numai mainile. Sper ca urmatorul virus va impune si urmatoarea treapta spre civilizatie.
21
2
In acest caz trebuia autobuzul oprit. Nu se misca din loc pana nu aveau toti calatorii masti. Sa vedeti ce repede le puneau pe fata.
23
7
inception...............
0
7
iliescule 09.21 .am avut un secretar de partid asa ca tine ibn bloc .Aplecat la loc cu verdeata .
16
3
Asa cum opreau autobuzele pentru controlul calatorilor daca au bilete, tot asa Politia Locala sa opreasca mijloacele de transport si sa-i sanctioneze pe cei care nu poarta masca si asta in toate cele trei perioade ale zilei.
26
4
Soferul ar fi trebuit imediat sa opreaca autobuzul, sa dea jos turma mascata indobitocita, si sa plece in cursa cu UNICUL cetatean civilizat, european, liber sa calatoresca. Lasa ca vine ea caldura, o sa raceasca oile din motive de nascuti cu aer conditionat la nas si atunci sa vezi nene, cazuri noi.
10
42
SOFERUL A GRESIT! TREBUIA OPRIT AUTOBUZUL SI DAT JOS IMEDIAT DIN AUTOBUZ IAR DACA NU VROIA TREBUIA CHEMATA POLITIA SA-L AMENDEZE PE BAZA IMAGINILOR DE PE CAMERELE AUTOBUZULUI. DOAR ASA SE CIVILIZEAZA NESIMTITII SI INCONSTIENTII FARA CREIER IN CAP... CU FORTA.
47
12
Circ si mascarada cu acest covid. Sunt pline autobuzele de carcase ambulante ce circula moca doar ca cineva a fost darnic cu ei. Aceste carcase trebuie sa respecte pe cei ce le platesc gratuitatile doar ca ei sa se pkimbe fara timta prin tot orasul!!! Apoi sa mai puna mana sa consume apa ca pe timpul asta te omoara in autobuz cand te urci. Nu ii obliga nimeni sa se deplaseze cu autobuzul deci sa tacazdrentele de babalaci ce consuma mai mult decat produc. Chiar ca sunt o problema pentru bugetele de stat aceste carcase ieftine
11
33
sunt multi care se dau viteji cu vorbe de genu' "ce sa-mi faca mie politia"
28
5
Aceste lucruri se intampla deoarece medicii tin totul la secret. Nu ies cu declaratii, nu spun ce patesc cei infectati, nu comunica sub nici o forma cu societatea. De aici si aberatiile astea cum ca nu exista virus. Probabil ca au ordin de sus sa nu dea declaratii, probabil este vorba de razboi biologic si se tine totul la secret, dar s-a facut f rau. Sunt multi oameni cu pr psihice, adica cu idei fixe, carora daca le-a intrat in cap ca e vorba de gripa sau ca nu exista virusul, nici draqu nu le mai scoate din cap asta. Si deci nu-i intereseaza ca pot infecta pe cei din jur. Ar trebui testati
18
18
Exista filmare, se poate identifica usor idiotul, politia sa il caute si sa-i dea maxim de amenda. Dupa asta, daca idiotul insista in tmpenia lui," ars" din nou la buzunar. Si toti ceilalati, asemenea lui ! Auzi la idiot....manipulare, minciuni , nimic adevarat cu virusul asta... ! Bai cretinilor, mergeti si spune-ti asta infectatilor care se lupta pt viata lor in ATI ul spitalului de la Gara sau medicilor. Politia trebuie sa fie dura cu asemenea idioti iar guvernantii sa impuna sanctiuni celor ca prostu' plm, ce daca pierde cateva voturi.., asta e, dar impune ordinea si disciplina necesara.
56
10
un bulangiu ca multi alti rahati care vor crede in boala doar dupa intubare. Lipsa de respect fata de cei din jur la maxim.
61
12
Prostii dracului substantele astea dauneaza sanatatii, esti mai imun daca intri in contact cu microorganismele.
10
54

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108