REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

VIDEO. Vulpe polară evadată de la Microrezervație, găsită la Casa de Cultură!

VIDEO. Vulpe polară evadată de la Microrezervație, găsită la Casa de Cultură!

Replica API 14 februarie 2018 | 00:42 889

Reprezentanții Microrezervației din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii au anunțat, în dimineața zilei de miercuri, 14 februarie a.c., faptul că o vulpe polară a evadat din incinta instituției.

„Azi noapte, una dintre vulpile polare rezidente a evadat din Microrezervația Constanța. Ultima dată a fost văzută în jurul orei 5,30, în zona Dacia. Orice informație primită de la voi este prețioasă. E nepericuloasă, blândă, dar bineînțeles speriată. Dacă aveți informații, puteți suna la 0755348317”, este mesajul transmis de Veronica Antonie, șef Secție Microrezervație.

Vulpea polară a fost găsită, în jurul orei 9,30, de polițiștii constănțeni, în zona Casei de Cultură Constanța.

„Mulțumim Inspectoratului de Poliție Constanța, vulpea a fost identificată de dumnealor în zona Casa de Cultură și echipa mobilă de îngrijitori de la Microrezervație a reușit s-o prindă. Vă mulțumim pentru share uri”, au transmis reprezentanții microrezervației.

"Un pescăruș se juca la gardul vulpilor. Iar cum vulpea nu a mai mâncat pescăruși că e de la Moldova, vine chiar de la Suceava, i s-a făcut poftă de pescăruș. Așa că a săpat un labirint și a și mâncat-o. Că erau destule pene pe jos. Nici nu a făcut curat. Apoi a plecat să viziteze Constanța. A luat-o înspre sud. Am găsit-o covrig la Casa de Cultură, mai mult obosită, nu speriată", a declarat Adrian Bâlbă.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Balba...te exprimi intr un mare fel! Tu te auzi vorbind? Si copilu meu de 3 ani vb mai bn decat tine
1
0
Aveti un personal supercalificat ! Nici macar de paza nu e bun , darmite sa mai faca ceva pt bunul mers al rezervatiei ! Pana si animalele fug de voi !
4
0
Daca a gasit-o un tigan, adio!
6
0
Aia nu e rezervatie, e o inchisoare pentru animale. O rezervatie adevarata nu exista in Constanta, asa ceva e de vazut la noi doar la tv.
3
1
Oameni retarzi care tin animalele inchise.SI mai cretini sunt aia care se duc cu copii sa vada animalele inchise si chinuite.Muwe celor mentionati
3
5
PAPA UPEA VOI
1
1
"Acasa" pentru vulpe nu inseamna microrezervatie!!! Incetati sa mai chinuiti animalele!! Acestea nu sunt animale domestice si e normal sa traiasca inchise, de aceea a si evadat!
7
4
ce tremura de frica. Ma bucur ca au prins o si o duc inapoi- fara sa fie ranita. Bravo salvatorilor!
5
0
bal balba !
3
0
Bine ca a fost gasita
5
0
Probabil i-a vorbit atotstiutorul complexului si saraca a luat-o pe campii.
16
0
Sper ca un caine care mai are coaiele la el sa o cotaie.
3
12
Dk a vazut ca e capabila sa sape la propriu si sa treaca dintr o cusca in alta....de ce ni s au gandir ca poate sa si evadeze? Stiu atat de putine despre animale dar bn ca lucreaza acolo!
8
0
Deja este guler.
2
7
Lasa ca au ramas dinozaurii care au trait odata pe teritoriul Romaniei dupa cum scrie la intrare.LoL
4
0
Subteti siguri ca nu v.a furat.o careva, ca plangeati odinioara ca v.au furat enotii, imbecililor! Care, fireste, evadasera si aia! Sunteti al dracului de pregatiti.
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108