REPLICA ONLINE CONSTANTA

23° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Viitorul Constanța s-a impus la Iași și a urcat pe loc de play-off

Viitorul Constanța s-a impus la Iași și a urcat pe loc de play-off

Replica API 4 februarie 2020 | 00:00 375

Viitorul Constanța a câștigat primul meci din 2020, din Liga 1. Echipa lui Gică Hagi s-a impus cu 2-1 pe terenul formației Poli Iași, după ce a intrat în dezavantaj la pauză.

Moldovenii au deschis repede scorul, în minutul 2, în urma unei faze fixe din partea stângă. Ovidiu Horșia a executat lovitura liberă, iar nigerianul Michael Omoh a punctat cu o lovitură de cap la care Cătălin Căbuz nu a putut să intervină. Viitorul a întors scorul după pauză. Când nimeni nu mai spera și Poli Iași părea că va obține cele trei puncte, constănțenii au marcat de două ori. Jacques Zoua a punctat în minutul 80, după un șut al lui Gabriel Iancu respins greșit de Denis Rusu scrie stiripesurse.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si daca jucatorul echipei adverse loveste mingea este scos din ofsaid
0
1
Daca nu cunosti nu vobi ma prostule nici atat nu stii?,daca jucatorul care este in ofsaid nu joaca minige nu este ofsaid daca joaca mingea este pentru ca ofsaid asta inseamna" ca esti afara din joc".
1
0
dupa creerul unora care zic ca a fost ofsaid daca din capul jucatorului de la poli mingea intra in poarta era ofsaid
0
2
cica au controlat jocul si trebuiau sa castige. FALS fotbalul e un joc unde castiga ala care marcheaza mai multe goluri nu neaparat ala care domina sau care e mai bun!!!
1
1
Scor mincinos, victorie nemeritata, furt...
5
1
Nene Hagi, Ai cernut prea mult faina in ultimi ani intarind cu jucatori buni adversarele care castiga bani frumosi pe seama ta. ce ti-a ramas in ciur stii poate ramane.Ce ai avut cu cel mai tehnic jucator din liga 1 ca la-i dat pe nimic ungurilor ? Orice ai zice Viitorul nu mai este ce a fost.Daca tineai toti jucatorii ai fi castigat bani ca si CFR Nu ai stiut niciodata sa atragi sponsori ca sa nu te plangi ca ai nevoie de bani.
2
2
Ai dreptate,regula ofsaidului e simpla:daca atunci cand pasezi cel care preia mingea este in spatele aparari este ofsaid nu conteaza daca mingea este deviata,dar daca se arbitra corect iar il lua iar criza de nervi pe reje.
5
1
cand arbitrul nu semnalizeaza 4 jucatori in ofsaid poti castiga orice meci. Mai vine si boul de balaj mare arbitru cu orbul gainii sa ne spuna ca venit mingea de la adversar dar ofsaidul a fost pana atunci, slugile tv nu se dezmint!!!
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212