REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Vine urgia la Constanța? A fost prelungit codul de vreme rea

Vine urgia la Constanța? A fost prelungit codul de vreme rea

Virgil STOIAN 27 ianuarie 2023 | 11:53 10587

Codul galben de vreme severă a fost prelungit! Municipiul Constanța se va afla sub atenționare meteorologică până duminică, 29 ianuarie, ora 10:00.

Vine urgia la Constanta? A fost prelungit codul de vreme rea
Potrivit Centrului Meteorologic Regional Dobrogea, în Dobrogea, vor fi precipitații însemnate cantitativ și se vor acumula în general 25…35 l/mp. Pe parcursul zilei de astăzi vor fi mai ales ploi, care se vor transforma din această noapte în lapoviță și ninsoare. Local și temporar, vor fi și intensificări ale vântului, cu viteze de 45…55 km/h, temporar peste 60 km/h, îndeosebi în zona costieră, viscolind ninsoarea

”Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:
Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055
Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205 și 0341/922
Dispecerat Biroul Apărare Civilă, Sănătate și Securitate în Muncă și Situații de Urgență  – 0737552271.” au transmis reprezentanții primăriei.

Prognoza meteo în Constanța

Vineri, cerul va fi noros și pe arii extinse vor fi precipitații moderate (15 - 20 l/mp). Începând din vestul Dobrogei, precipitațiile se vor transforma în lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla moderat cu intensificări, cu rafale de 45 - 55 km/h, temporar peste 60 km/h, îndeosebi în zona de coastă. Temperaturile minime se vor situa între -1 și 5 grade.

Sâmbăta, vremea va fi închisă și se va răci față de intervalul anterior. Cerul va fi noros și pe arii extinse va ninge viscolit. Pe litoral, în primele ore ale intervalului, precipitațiile vor mai fi sub formă de ploaie și lapoviță. Cantitățile de apă vor depăși local 10...15 l/mp. Vântul va sufla moderat cu intensificări, cu rafale ce vor depăși 45 - 55 km/h, trecător peste 60 km/h în zona de coastă. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 5 grade, iar cele minime între -3 și 0 grade.

Duminică, vremea va fi în general închisă și rece. Cerul va fi mai mult noros și în prima parte a intervalului va mai ninge viscolit. Vântul va sufla moderat cu intensificări, cu rafale în general de 45 - 55 km/h în primele ore ale intervalului, apoi va slăbi în intensitate. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 2 grade, iar cele minime între -6 și -2 grade.

Luni, vremea se menține rece, cu cerul temporar noros. Spre sfârșitul nopții, local va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 3 grade, iar cele minime între -4 și -1 grad.

Marți, vremea va fi relativ normală termic. Cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse, la începutul intervalului, va ninge
slab. Vântul va sufla în general moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 4 grade, iar cele minime între -
6 și -1 grad.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce urgie cretinilor, e iarna, câțiva fulgi de zăpadă nu înseamnă urgie!
8
0
Zăpada de 1cm și gata panica totala :)))))
6
0
omul un cuvant si ati tabarat pe el; tabarati pe cei care ne fura si ne tin in mizerie si subdezvoltare; avem cea mai mare impozitare a muncii din ue la mare distanta de altii iar alti fosti comunisti ca cehii si polonezii s-au distantat destul de mult de noi in fata noastra
3
1
Nu ati inteles , vine urgia pentru contribuabili, ca in fiecare an, pentru plati catre jmecheri. Se fac ca deszapezesc, dau cu tone de sare preventiv cand ploua si se plimba ca sa descurajeze fulgul de zapada sa nu cada. Daca ninge iarna nu este ca vara, pentru cei ce ne i-au de fraieri de ani de zile. Sa vedeti cati bani a dat Constanta pe deszapezire in ultimii trei ani?????
10
0
N-are ce să placă la acest articol. scris și avizat de profani. Pentru dvs. faptul că în plină iarnă ne "lăfăim" în temperaturi anormal de ridicate înseamnă urgie? Cui slujiți, de fapt, când lansați asemenea titluri destabilizatoare, false? Urgie ar putea fi dacă Vecinul de la Est de noi se va gândi să ne "felicite" pentru "neimplicarea" în războiul din apropiere, situație în care orașul aproape ca s-ar goli de "patrioții" care acum îl sufocă cu indolență.
11
0
Vine urgia in capul vostru ala sec,suntem in ianuarie ma si voi spuneti ca vin ninsorile,pai cum ati vrea sa fie vrmea ?
16
0
pastel de iarna can povesti,
4
3
Cred ca vine orgia!
10
0
Știre de kkt, titlu mai de kkt..pai nu e iarna ba ziarist de 2 lei ce ești.vine în mm de p***t..cum bate vantu mai tare sau ploua puțin gata..Sf lumii
15
4
descurca amiralu descurca amiralu
3
1
La kostanta e urgie de brostie mamaie , votam cu culacu squirt bem
8
0
Auleu sa.i dam la pwradel la Colacu sa bea niște squirt sa nu înghețe zacuscă din capu lui mancaiashvetzisoaralui
2
6
Mata sa-i dau ue
4
2
Panica,soc,vine urgia......parca iarna nu binge...stire basita......toti cretinii pe la tv si net se caca pe ei cu titluti idioate! Auzi ,zapada de 10 cm,urgie ...baaaaa treziti-va cretinilor,terminati cu stirile alarmiste si timpite,nu mai sintem in pandemic sa vrajiti lumea cu timpenii si tot felul de stiri de c***t!
18
1
ION CREANGA AVEA O POVESTIRE ,IN CARE SORIA SI SOACRA BOCEAU COPILUL CA O SA II CADA DROBUL DE SARE IN CAP,REZOLVARE EXISTA, SA STRANGA OAMENII STRAZII SI COPIII TRIMISI LA CERSIT, VAJNICII LUPTATORI CU MAFIA ZARZAVATURILOR, POLITIA LOCALA, DE LA DVS DIN REDACTIE SE VEDE FETITZA AIA CARE STA IN FARA BANCII LA UNICREDIT SI LA REIFEISEN, E GASCA CELUI CU MANA DREAPTA AMPUTATA CARE ESTE PRIN INTERSECTIE
13
0
din 15 decembrie 2022 - “Cel puțin patru persoane și-au pierdut viața în această săptămână, la Iași, Botoșani și Brăila. La Suceava, o persoană a ajuns la spital, în stare gravă, la Suceava, din cauza hipotermiei severe”; ce s-a intamplat atunci se poate repeta in aceleasi conditii oriunde; riscul este foarte mic dar exista
2
6
Urgia o sa vina in rectuI lui v****l! Jurnalist propus ptr premiul Poulitzer
6
0
Sa vina maică! Suntem pregătiți avem ditați , avem dildo, avem squirt sa.l spălăm pe Colacu mancaiashsufletu lui că murdarel mai e pe față mamaie, dildo îndesam la Colacu in fondulet sa n.aiba febră și fresoane mamaie futulingurita de p*****l
3
4
URGIE, SHOOOK SHOOOK, URGIE E SA NINGA IARNA DUPA 20DE GRADE DE BOBOTEAZA,URGIE AR FI SA FIE MINUS 30 DE GRADE IN AUGUST, NU MAI AVEM PROPRIETATEA TERMENILOR,E UN DOCUMENTAR IN CARE ARATA CUM SE CAPTEAZA ATENTIA, CUM SE INDUCE PANICA IN OAMENI FOLOSIND REPETITIV CUVINTE CU IMPACT NEGATIV, AICI NU ESTE CAZUL, A INCEPUT SA NI SE PARE ANORMAL CA VINE UN VAL DE FRIG IARNA, APROPO ACUM SUNT 8 GRADE,DAR NE PLANEM DE INCALZIREA GOLBALA, DAR NU E DE ACCEPTAT FRIG IARNA, SI NICIODATA ,IN PRINCIPIU,
12
0
cu asa titluri alarmiste parca jurnalismul a devenit sport extrem! e greu in ziarismul acesta amator! Nu a mai nins in tara asta? Stimabililor replicisti sa cititi titlul asta si duminica cand vom vedea cu toti ca nu a fost mare lucru!!!!
17
0
URGIAAAAAA maaaaaa
4
1
Intai a venit CIIUMA ROSIE apoi DIAREEA HOLERA KUFUREALA GALNENA si acum sta sa sa cada peste noi URGIA ALBA
12
6
Urgia ? Ce urgie? Daca ar ninge asa cum e normal , ar fi iarna. Nu urgie. Nu mai dati titluri de doi bani sa speriati lumea. Si apropo , acum sunt 8 grade afara. Urgie mare nu?
36
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367