REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Violeta Alexandru, întreruptă de un pensionar: Măriţi pensiile! Ministrul: PSD se foloseşte de necazurile oamenilor

Violeta Alexandru, întreruptă de un pensionar: Măriţi pensiile! Ministrul: PSD se foloseşte de necazurile oamenilor

Replica API 6 iulie 2020 | 00:00 1466

Conferinţa de presă organizată duminică de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, preşedinte al PNL Bucureşti, a fost întreruptă de o persoană în vârstă care i-a solicitat mărirea pensiilor.

Violeta Alexandru urma să prezinte raportul "Cartea Neagră a guvernării locale 2016 - 2020 Mutu/PSD".

Pensionarul a venit în faţa pupitrului la care era aşezată Violeta Alexandru şi a început să-şi strige nemulţumirile, cerând mărirea pensiilor şi acuzând actuala guvernare de minciună.

Ministrul Muncii şi-a întrerupt conferinţa de presă, mergând să discute cu persoana nemulţumită.

"Îmi pare rău că PSD se foloseşte de necazurile oamenilor. Nu aşa se face politică în România. PSD foloseşte oamenii pentru a arăta, chipurile, că le pasă. Nu aceasta este maniera în care se face administraţie în România, trimiţând pensionari amărâţi să se exprime la o conferinţă de presă pentru a perturba prezentarea pe care o facem astăzi", a spus Violeta Alexandru, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce fata de pedofil are jegul ala de pensionar.Era gata baut,cu drojdia in cap,trintor apvist bugetar. Boule de baubau,cind ai votata pesedeii care-si dau pensii de 79000 ron,la ce p motii te-ai gindit,ydiotule?
0
3
Daca nu-ti ajunge pensia muta-te pe Burada!
0
0
jegosul ala de pensionar era gata beat,i.a mai dat pesedeaua o votca si gata,e pus pe scandal.de cind le.amarit pensile pe banii nostri,misuna pensionarii prin magazine de la prima ora,curata tot!aPoi se duc la baut in fata scarii. Toata ziua la mare,munte,statiuni,si se pling camor de foame. ba bouarilor,cind ati votat pesedeaua care si.a dat pensii nesi,nemeritate,nu v.ati gindit?toti prostanii viseaza ca statul sa se impumute ca sa le dea lor bani de bautura. Uiteydiotilor,cot mai e spaga acum dupa ce vulguta le.adat medicilor salariile alea imense?nu se mai uita nimeni la voi. cit e inflat
3
5
Eu sunt sigur ca Dragnea l a pus sa strice declaratia proastei aleia de la munca
1
4
Pensionarii mor de foame.Oamenii sunt disperati,nu au bani pentru mancare,medicamente,plata utilitatilor.Pensionarii se imprumuta la casele de pensionari pentru sume modice.Acest pensionar ca multi altii au muncit o viata intreaga iar la batranete isi bat joc de ei.Pentru cei din parlament sunt bani pentru pensionari nu.Batranul este unul din milioanele de oameni disperat, umilit de stat.Mariti pensiile si salariile.Dna V.A. sa nu arunce vina pe PSD. Sa traiasca ea cu 800 -1000-1200 de lei pe luna sau cu un salariu minim pe economie.Atat avem salariul la privat,majoritatea.Rusine demisia!
8
0
Gigi, esti un bou! Omul a fost sudor, nu militar. Jack, si tu esti un bou! Faci pereche buna la un plug, cu Gigi. Omul avea o pensie de mizerie, isi striga acolo disperarea... Tu esti ala ce se lasa cumparat de niste neispraviti aflati, temporar, la butoane... Dar si boii pot trai... Daca esti prost, cum sunteti voi doi, mintea va e odihnita mereu...
7
4
Imi este mila si scarba de individul asta. Se lasa cumparati ieftin de hienele psd-iste ca sa faca un circ care ii dezonoreaza varsta. Vai de capul lor! Imbatraniti urat!
5
11
Mariti pensiile mici, anulati pensiile speciale.
18
2
mariti pensiile ca nu va mai alege nimeni, o sa vedeti voi
13
6
specific psd. caz medical clar.
7
11
Cit i-o fi dat PNL-eul sa faca circul ala . Mai crede cineva ca situatia este reala? Astia cred ca lumea e timpita?
4
12
jegosul ala e activist pesedist,pensionar militar de lux,trntor care toata viata a frecat.o!daca eram acolo ii trageam unade il adormeam.Ba fraierilor,luati.va ba pistoale cu electrosocuri si curentati.i la ureche pe astia si pe tigancile care fac scandal,sa vezi cum se linistesc.
15
18

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108