REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Viorica Dăncilă îi răspunde lui Klaus Iohannis: 'Deservește interesul național! Ce vrea, anarhie?'

Viorica Dăncilă îi răspunde lui Klaus Iohannis: 'Deservește interesul național! Ce vrea, anarhie?'

Replica API 13 noiembrie 2018 | 00:00 165

Viorica Dăncilă a decis să îi răspundă președintelui Klaus Iohannis, după ce acesta a spus că premierul nu luptă pentru România: ”ţara arde şi doamna prim-ministru se ascunde în Arabia”, potrivit stiripesurse.ro

La Antena 3, marți seara, Dăncilă a declarat că prin ceea ce face, Iohannis ”deservește interesul național” și urmărește ”dărâmarea actualului cabinet pentru a avea guvernul său sau guvernul Cioloș”.

”Domnul președinte Iohannis, prin astfel de afirmații, prin îndemnuri de a răsturna Guvernul, deservește interesul național. Mă văd obligată să condamn o astfel de atitudine distructivă. Ce vrea? Anarhie, instabilitate politică? A adus o imagine negativă nu doar în interiorul României, ci a fost preluată și în exterior.

Este evident că a făcut o obsesie personală pentru dărâmarea actualului cabinet, pentru a avea guvernul său sau guvernul Cioloș. Guvernul va supraviețui, va merge mai departe și va prelua șefia Consiliului UE. Ar fi de râs dacă nu ar fi de plâns. ”, a declarat Viorica Dăncilă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta e userist.
1
1
bono esti idiot ca iti platesti impozitele si le dai respect la jefuitorii astia...de unde mortii lor sa ceara bani si pe ce?e tara lor?au acte pe ea?exista vreun act care spune ca eu pt ca m am nascut sunt obligat sa dau vreunui guvern din lumea asta ceva?? mai sugeti pula toti !nu o sa va dau in viata mea nici un ban o sa va fur si o va fentez la orice ocazie asa cum faceti si voi toate guvernele pe sclavii de oameni.aruncand 2 ciosvarte in fata sub forma de protectie infrastructura sau invatamat ,ne pisam pe manipularea voastra din invatamantul repetitiv si invechit sa nu mai zicem si FALS
2
1
Cum o fi ea ,Dancila,este eclipsata de retardatul si hulitorul de tara Iohannis. Nici nu avem nevoie de propaganda ruseasca impotriva Romaniei,ca Iohannis se ocupa cu placere de asa ceva. Care centenarul unirii? Eventual se poate sarbatori si asta doar de marii stabi,a intregii perioade de dupa abdicarea regelui si a pisarii in capul romanilor de toti presedintii,inclusiv cel de acum. Ne-a batut Dumnezeu in cap sa tot alegem loaze si lichele uite asa,fara sa fim obligati,din pura prostie sau naivitate. Apoi ii criticam pe cei ce inca mai spera sa aduca un pic de dreptate .
6
2
Evident ca la cat de proasta este trebuie sa fie si fudula! A reusit sa memoreze textul acela greu cu multe cuvinte complicate pe care i l-a scris Dracnea si acum se crede mare scula pe bascula! Livache zilele tale sunt numarate!!!
4
5
Ce face domnul Johanis? Hai ca ti-a iesit din prima Veorico. Bine, nu stii tu ce inseamna dar las-o asa. Cam mukte cuvinte grele i-ati dictat bre! Anarhie, interes national, deserveste... Sper ca a luat antinevralgicul de dupa !
5
7
Sustineti -ma papagalii mei,imi loc sa imi trimit nevasta la parchet merg la sprituri cu ea.Traiasca justitia din Roumania unde sunt aparat de fraierii mei.
14
17
Ce blestem pe tara asta sa fie condusa de niste boite cu ifose de femei pricepute.De la tarfa aia numita la batranete soacra balcanilor,si anume,regina maria,si pana la madam dancila,numita si analfabeta din carpati,tara a fost doar camp de lupta.Lupta politica sau chiar de front.iata cum centenarul a inceput cu o curva disperata sa aiba mosii cu pretul vietii romanilor si se incheie cu o tuta disperata sa-si schimbe legile justitiei cu pretul libertatii romanilor.Halal istorie! La 1 Decembrie e parada de ciolane.E nevoie de aplaudaci pe margine!
20
13
bai partzurile astea de dedesupt curge IQ din neuronul vostru stingher l-ati impartint intre voi ca prea scrieti la comun Hai sicktir zdrentelor!
11
11
Viorico, proasta taicii, ce au dobitocii astea de la Consiliul European cu tine??? Tu iti vezi de ale tale, guvernul este imaculat si astea se iau de voi degeaba... Dobitocilor, faceti tara de ras. Voi v-ati facut de mult, nu ne trageti si pe noi dupa voi!!!!
15
13
o analfabeta care, in vazul tuturor, cere permisiunea puscariasului, de a vorbi- isi permite, la indemnul aceluiasi puscarias , sa emita astfel de aberatii presedintelui tarii? O bucatareasa, o neica nimeni care, din simplul motiv , ca a fost sau continua sa fie amanta puscariasulu- inadmisibil- vei ajunge la puscarie nemernico
23
15

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108