REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Viorica Dăncilă nu le dă nicio șansă lui Mircea Diaconu și Dan Barna: 'Nu mă tem de domnul Barna, mă tem de ce s-ar întâmpla dacă ar ajunge președinte'

Viorica Dăncilă nu le dă nicio șansă lui Mircea Diaconu și Dan Barna: 'Nu mă tem de domnul Barna, mă tem de ce s-ar întâmpla dacă ar ajunge președinte'

Replica API 8 octombrie 2019 | 00:00 267

Viorica Dăncilă a anunțat, la Mediafax, că nu se teme nici de Mircea Diaconu, pe care anumite sondaje îl dau pe locul 2 în cursa pentru Cotroceni, nici de Dan Barna, care, la fel, figurează în anumite cercetări sociologice pe locul secund, după Klaus Iohannis.

”Alianța cea mai importantă este cu cetățenii, celor cărora le explici că ești o variantă mult mai bună decât contracandidatul tău.

Nu cred că este un pericol Mircea Diaconu. Eu cred că marea neșansă a lui este că s-a alăturat Victor Ponta.

Nu mă tem de domnul Barna, mă tem de ce s-ar întâmpla dacă ar ajunge președinte. Am văzut ce aduce în spațiul public partidul său. Eu nu cred că va intra în turul 2.

Se spunea că am blat cu domnul Iohannis ca să intru în turul 2. Am văzut ce blat am, cum blochează guvernul și cum vrea să dărâme guvernul.”, a anunțat Viorica Dăncilă.

Vezi video: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
JEGULE nu-ti mai face tu calcule ptr ca dupa data de 10 noiembrie vei deveni istorie. Pacat ca , intre timp. ai uitat tainele bucatariei. Ironia sortii, te visai comisar european.
1
0
Ce spune proasta tarii?? Nu mi e teama de tine mi e teama ce o sa se intample cand o sa fii.doamne ce ratiune si ce logica are femeia asta.incredibil.nu vreau nici macar sa imi imaginez o Romanie condusa de analfabeta asta.nici nu indraznesc la asa ceva. Avem un imn si sper sa fie pe buzele tuturor.sau ma rog,majoritatea. DESTEAPTA TE ROMANE DIN SOMNU....
4
1
In sedinte de partid fac acelasi lucru pe care il fac si in societatile de stat pe care le conduc ameninta cu excludere asa cum ameninta cu concedieri daca nu primesc semnaturi de campanie sau altele dupa intotdeauna neaga aceste lucruri si totusi au o gramada de voturi.E adevarat ca sunt si foarte multi subnutriti intelectual care ii voteaza dar sunt curios si care ar fi numarul real al celor care sunt hraniti si fac parte din acest partid pentru ca sunt sigur ca e ceva de genul in firma e angajat de la bunic pana la stranepot
2
0
Si eu am aceeasi temere , daca ajunge Vaca presedinte ? Romania nu duce lipsa de Boi care voteaza !
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108