REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Visurile mari se clădesc pas cu pas

Visurile mari se clădesc pas cu pas

Replica API 29 aprilie 2021 | 00:00 3124

Pentru că ne dorim ca, înainte de toate, Maurer Residence Constanța să însemne ACASĂ pentru toți locuitorii noștri, muncim zilnic pentru a transforma complexul nostru rezidențial într-o comunitate unită și împlinită. Pentru că acest lucru înseamnă să venim în întâmpinarea tuturor nevoilor clienților, pe șantierul nostru dăm viață, pas cu pas, tuturor aspirațiilor care au conturat, de la bun început, proiectul nostru.

Cu fiecare zi care trece suntem mai aproape de ceea ce înseamnă ACASĂ pentru dumneavoastră și ne dorim să vă ținem la curent cu stadiul lucrărilor, așa că vă împărtășim, pas cu pas, evoluția lucrărilor noastre de amenajare.

Asfaltarea cartierului

Ne dorim ca disconfortul creat să dureze cât mai puțin. Astfel, am planificat ca asfaltarea cartierului să dureze aproximativ o lună și intenționăm ca imediat după Sfintele Sărbători Pascale să finalizăm asfaltarea pe toate aleile circulabile dintre blocurile B1-B6. În tot acest timp veți primi informațiile referitoare la căile de acces și mutarea autovehiculelor, de la Administrație, departamentul nostru destinat să mențină legătura cu locuitorii cartierului Maurer Residence Constanța.

Amenajarea spațiilor verzi

Specialiștii noștri ne vor ajuta în continuare să asigurăm deopotrivă amenajarea optimă a spațiilor verzi, dar și realizarea acestor lucrări de arhitectură peisagistică în cel mai scurt timp posibil. Cu ajutorul expertizei de specialitate a colaboratorilor noștri, vă veți putea bucura alături de cei dragi de spații verzi și de relaxare, concepute special pentru momente de maximă relaxare și bună dispoziție.

Amenajarea locului de joacă

Maurer Residence Constanta susține dezvoltarea armonioasă a copiilor, învățarea prin joacă, dar și clipe de relaxare alături de familie, motiv pentru care amenajarea locului de joacă constituie un pas important în cadrul proiectului nostru. Astfel că ne vom concentra toată atenția ca acesta să fie realizat în conformitate cu toate așteptările voastre, dar și cu îndeplinirea tuturor cerinţelor privind siguranța celor mici. Amenajarea locului de joacă din cadrul complexului se va realiza până la finalul lunii octombrie.

Evoluția lucrărilor pe șantier

În ciuda perioadei dificile pe care o traversăm, lucrările pe șantier au continuat, iar specialiștii noștri au reușit să găsească soluții, indiferent de obstacolele inerente care au apărut. Astfel, am continuat să ne dezvoltăm și să luăm toate măsurile necesare pentru a învinge contextul nefavorabil, inclusiv prin suplimentarea efectivelor de forță de muncă, atât cu forță de muncă proprie, cât și prin apel la subcontractori. Tocmai pentru a putea duce la bun sfârșit proiectul Maurer Residence Constanța, proiect în care credem cu tărie și pentru care zeci de familii ne-au acordat încrederea lor.

Pentru a vă încredința de bunul mers al lucrărilor, vă prezentăm evoluția acestora la data de 27.04.2021:

Stadiul pentru blocul B7:

* 100 % glet;

* 95 % granit;

* 85% faianță și gresie;

* 100% instalații electrice și sanitare;

* 100% alimentare cu gaz

Lucrările pentru blocul B8 au fost accelerate cu ajutorul unei echipe de 60 de muncitori. Stadiul pentru acest bloc, la data de 01.04.2021:

* structură și zidărie finalizată 100%;

* 70% instalații electrice și sanitare;

* 65% șape;

* 45% tencuieli;

* 30% schelă;

* 30% tâmplărie termopan;

Stadiul pentru blocurile B9 și B10:

* săpătură finalizată;

* perna de piatră finalizată;

* egalizarea de beton finalizată;

* radierele ambelor blocuri au fost finalizate;

* a fost finalizat primul rând de stâlpi de rezistență de la subsolurile blocurilor B9-B10.

* urmează turnarea plăcilor la cota 0 atât la B9 cât și la B10.

Pentru că ne dorim să îți oferim stilul de viață pe care ți-l dorești, găsim în fiecare zi soluțiile optime pentru ca toate visurile tale să devină realitate și Maurer Residence Constanța să devină locul în care știi că ești ACASĂ, alături de cei dragi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468