REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.6° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.6° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Vlad Voiculescu: Nu a fost vreo discuţie să-mi ceară cineva demisia din Guvern

Vlad Voiculescu: Nu a fost vreo discuţie să-mi ceară cineva demisia din Guvern

Replica API 6 februarie 2021 | 00:00 1307

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat, vineri, că nu i-a cerut nimeni demisia din funcţie, iar relaţia sa cu premierul Florin Cîţu este una "foarte bună".

Vlad Voiculescu

"Nu se pune problema. Nici nu a fost vreodată în discuţie ca cineva din Guvern să-mi ceară demisia. Nu mi-a cerut nimeni demisia. Cu domnul Cîţu am o relaţie cât se poate de bună, la fel de bună precum cea cu domnul Cîmpeanu aici de faţă. Sunt pur şi simplu intoxicări de presă", a declarat Voiculescu, într-o conferinţă de presă comună cu ministrul Educaţiei, scrie Agerpres.

Potrivit acestuia, "ideea că un ministru s-ar certa cu un alt ministru, respectiv că un ministru s-ar certa cu premierul sunt intoxicări de presă".

"Ideea aceasta că o discuţie pe un punct anume, în care fiecare vine cu propriile îngrijorări legitime, cu propria viziune asupra unui aspect sau altuia care impactează viaţa publică - educaţia, sănătatea naţiunii ăsteia, discuţiile sunt absolut necesare într-un cadru cât se poate de formal, de politicos. Asta este tot, dar n-a existat niciodată un conflict sau ceva care să semene măcar a ceartă între oricare doi miniştri, respectiv între un ministru şi premierul ţării din momentul acesta", a susţinut Vlad Voiculescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
baiatul asta-i mai prost decat prevede si stasul veoricai,acuma nu ca, citu si orbete nu ar fi si ei cuprinsi,sunt la fel de prosti si tradatori ba inca si mai rai,pesedeaua lui dracnea vroia sa infiinteze fondul suveran de investitii cu ceece mai ramasese pe fundul sacului si sa-i cadoriseasca pe jidovii lui bibiloi,astia scot la bursa aceste ramasite dar rezultatul este acelasi
1
0
i-ti cere populatia demisia mai animalule
3
0
Nu e cazul sa-si dea demisia,cata vreme romanilor le place sa aiba in fruntea lor opusul valorii autentice.
1
1
La 30 de ani de la revolutie 80 la suta din mai marii tarii copii si nepoti de securisti,las o in pula mea de treaba,prostesc un popor,iar la pol opus dezaxatii lui sosoaca,dati va seama.
2
0
Nu e de la PSD. De ce trebuie sa plece? Numai daca esti din partea aia trebuie sa iti dai demisia chiar si dupa o luna. Oricum, baietii abonati la mitinguri stau acasa de data asta.
9
0
toti sunteti securisti
8
1
Javra USRista, trebuia sa pleci si gur. Dar de unde onoare la panarameke astea USR, antiromani, anticredtini si plini de tupeu?
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212