REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Voiculescu desființează mandatul lui Nelu Tătaru: „Nu sunt mulțumit de felul în care arată Ministerul și DSP-urile“

Voiculescu desființează mandatul lui Nelu Tătaru: „Nu sunt mulțumit de felul în care arată Ministerul și DSP-urile“

Replica API 11 ianuarie 2021 | 00:00 1613

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat, la Digi24, că nu este mulţumit de direcţiile de sănătate publică şi consideră că la Ministerul Sănătăţii trebuie construită o echipă „puternică”, scrie stiripesurse.ro.

Vlad Voiculescu

„Nu sunt mulţumit nici de DSP-uri, nici de felul în care arată Ministerul Sănătăţi în momentul acesta. Sunt foarte multe de făcut. Înainte să îmi dau cu părerea despre ce se întâmplă la Giurgiu sau la Bihor sau în altă parte, şi am numit absolut aleatoriu aceste două judeţe... (...) La Bihor ştiu că lucrurile se întâmplă mai degrabă bine. La Giurgiu avem câteva lucruri de recuperat. Dar dincolo de aceste două exemple, cred că mai întâi trebuie construită o echipă puternică la Ministerul Sănătăţii, care să dea exemplu în materie de transparenţă, să dea exemplu în materie de automatizare, de transparentizare, de digitalizare şi cred că lucrurile trebuie arătate prin fapte”, a spus Vlad Voiculescu, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă este mulţumit de felul în care sunt numiţi managerii de spitale, ministrul a răspuns: „Nu este în regulă, dacă mă întrebaţi. Am cerut o situaţie”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dl Tataru a fost oxigenul care trebuia in pandemie Nu trebuia schimbat
1
0
Daca tot te lauzi, repara programul cu cartea de sanatate care se tot blocheaza. Nu avem specialisti?
5
0
cand lista averilor parlamentarilor da pe afara ca laptele pe foc, ei se roaga, sporestel doamne, amarastenii privesc,inghit in sec si asteapta un salariu minim si o pensie de nimic din care plateas datorii, medicamente si ....la jumatea lunii asteapta!
5
0
Nici eu nu sunt multumit de ceea ce ai aratat si ce arati. Fi persoana de bun simt si pleaca.
7
0
securist mic, ne zici si noua cum ai la varsta asta apartament la viena?apartament la bucuresti?altii abia isi cumpara la varsta ta unul in rate. ne zici si noua de ce Magic camp nu cheltuie toate fondurile ca doar este ong? ce faci cu restul banilor?inainte sa ajungi ministru, chestii din astea te intrebam. Nu ma intereseaza ce zice shleahta de adepti ca aduc a guru bivolaru, dar eu stiu ca in spatele unei fetze gingase se ascunde un ipocrit lipsit de scrupule.
8
1
Tataru era ca un spiridus, toata ziua umbla prin spitale si dadea interviuri. Turuia cat 7 soacre. Voiculescule tu esti un domn, nu te cobori la nivelul populimii. Cu manusi albe apesi butoanele din birou, telefoanele zbarnaie, slugile se calca in picioare sa-ti execute ordinele. Auzi nu e multumit de minister. Te apuci de varuit si schimbat mobilier ?. Imparatul Japoniei e mic copil pe langa asta.
12
1
Noi suntem si mai nemultumiti de prestarea ta- afla, pentru cultura ta generala- de despart multe clase de dl Tataru- pana nu dovedesti prin fapte palpabile, pana nu aduci imbunatatiri acestui sistem pe care il improsti cu noroi- nu poti fi credibil.Nu te-ai remarcat cu nimic decat mizerii aruncate in spatiul liber asupra unor persoane care chiar au incercat sa faca ceva, ca nu s-au ridicat la dorintele noastree, este altceva. Voi astia tineri si cu spatele asigurat de tatici va permiteti ,in nerusinarea voastra, si mizand ca toti sunte asistatii sociali ai PSD- nu domnule, multi dintre noi n
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108