A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(https://www.replicaonline.ro/rbin/data202209/zelensky_30sept_rud.jpg): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: module/modul-header.php

Line Number: 69

Backtrace:

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/views/module/modul-header.php
Line: 69
Function: getimagesize

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/views/template.php
Line: 2
Function: view

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/controllers/Home.php
Line: 184
Function: view

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/controllers/Home.php
Line: 71
Function: post

File: /home/replicaonlinero/public_html/index.php
Line: 329
Function: require_once

REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Volodimir Zelenski a ratat Premiul Nobel pentru pace: I l-a suflat o femeie din Iran!

Volodimir Zelenski a ratat Premiul Nobel pentru pace: I l-a suflat o femeie din Iran!

Virgil STOIAN 7 octombrie 2023 | 00:00 700

Premiul Nobel pentru Pace în 2023 se acordă activistei iraniene Narges Mohammadi, pentru lupta sa împotriva opresiunii femeilor din Iran şi pentru lupta sa pentru promovarea drepturilor omului şi a libertăţii pentru toţi, a anunţat, la Oslo, Comitetul Nobel, scrie News.ro.

 Volodimir Zelenski a ratat Premiul Nobel pentru pace: I l-a suflat o femeie din Iran!

Premiul pentru pace din acest an recunoaşte, de asemenea, sutele de mii de oameni care, în anul precedent, au manifestat împotriva politicilor de discriminare şi opresiune ale regimului islamic din Iran, care vizează femeile. Motto-ul adoptat de demonstranţi - "Femeie - Viaţă - Libertate" - exprimă în mod adecvat dedicarea şi munca lui Narges Mohammadi, arată Comitetul Nobel.

La 27 noiembrie 1895, Alfred Nobel şi-a semnat testamentul, donând cea mai mare parte a averii sale pentru o serie de premii, Premiile Nobel. Aşa cum este descris în testamentul lui Nobel, unul dintre premii este dedicat "persoanei care va fi depus cel mai mare efort sau cea mai bună activitate în favoarea fraternităţii între naţiuni, a abolirii sau a reducerii armatelor permanente şi a organizării şi promovării congreselor de pace".

Toate premiile Nobel sunt decernate la Stockholm, în Suedia, cu excepţia Premiului Nobel pentru Pace, care este decernat la Oslo, în Norvegia. Fondatorul Premiului Nobel, Alfred Nobel, a fost un cosmopolit suedez. În testamentul său, acesta a declarat că Premiul Nobel pentru Pace ar trebui să fie acordat de un comitet norvegian. În timpul vieţii lui Alfred Nobel, Norvegia şi Suedia erau unite sub un singur monarh, până în 1905, când Norvegia a devenit regat independent.

Din 1901, au fost acordate 103 premii Nobel pentru pace. Au fost premiate 27 de organizaţii diferite. Două premii pentru pace au fost împărţite între trei persoane. Până în prezent, 18 femei au primit Premiul Nobel pentru Pace. Un laureat al premiului pentru pace, Le Duc Tho, a refuzat Premiul Nobel pentru Pace, potrivit nobelprize.org, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum se poate un om, sa primeasca vreun premiu pentru pace, cand el da ordin de bomdardamente, atacuri militare, chiar si ca raspunsuri de aparare. Pe baza la logica asta, o sa va parfumati cu c***t, ca altceva nu are lume asta idioata in cap.
3
4
rusofoni ca astia de sub mine. Cu pwla. In gat !
4
5
Cersetorul asta omoara ucraineni si polonezi apoi da vina pe rusi. Asta vrea premiu pt pace?
7
4
premiul pentru razboi il va obtine neaparat !doi nenorociti, putina si je litul a distrus pacea in europa si stai ca nu s a terminat distrugerea!
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468