REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
19.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Volodimir Zelenski și soția sa au ajuns la Casa Albă!

Volodimir Zelenski și soția sa au ajuns la Casa Albă!

Mirela PASCAL 21 septembrie 2023 | 22:36 2401

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a ajuns, joi, la Casa Albă, unde s-a întâlnit cu Joe Biden, într-un moment în care Congresul american dezbate un nou pachet de ajutor de 25 miliarde de dolari pentru Kiev.

Volodimir Zelenski si sotia sa au ajuns la Casa Alba!

Volodimir Zelenski este însoțit de a sa soție, Olena Zelenska, iar gazdă a fost, alături de președintele Biden, și Jill Biden. 

Vizită la Washington este prevăzută cu ocazia deplasării liderului ucrainean la Adunarea Generală a ONU la New York. Potrivit mai multor media americane, Volodimir Zelenski ar urma de asemenea să se prezinte în faţa Congresului american, unde aleşii negociază de mai multe săptămâni un posibil nou ajutor militar şi umanitar pentru Ucraina.

Volodimir Zelenski si sotia sa au ajuns la Casa Alba!

Dezbaterile sunt dificile în special în Camera Reprezentanţilor, aflată sub controlul republicanilor, unde unii aleşi conservatori refuză să deblocheze fonduri suplimentare. Această poziţie îi nemulţumeşte pe republicanii din Senat, care s-au mobilizat împreună cu democraţii în cursul ultimului an pentru a debloca un ajutor de peste 110 miliarde de dolari pentru Kiev în Congres.

Volodimir Zelenski a efectuat deja o vizită-surpriză la Washington în decembrie 2022. După ce s-a întâlnit cu preşedintele Biden la Casa Albă, el a declarat în faţa Congresului că Ucraina "nu se va preda niciodată".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Taranul asta miliardar nu stie sa imbrace un costum decent cand merge la cersit?
0
0
Ar trebui sa ceri scuze poporului polonez pentru genocidul facut cand ati furat teritoriul polonez la fel ca si cu toate celelalte teritorii vecine pe care acum le declari mationale!!! Asa vreti voi sa intrati ca tara democrata in europa??.?
0
0
Incredibil cum ukraina are pesedinte un actor de comedie evreu care declara ca lupta pentru teritoriile stramosesti!!,?.? El care la momentul in care a ajuns pesedinte era vorbitor de limba rusa si a invatat sa vorbeasca ukraineana dupa ce a ajuns presedinte. Cum drk Crimea e teritoriu ukrainean?
0
0
Joe pe video " You are a hell of a sexy kid! Don't tell mommy what I've told you!" i d i o tul credea ca se face poza nu ca se filmeaza.
0
0
Ascundeti-va copiii ! Pe do Joe este pe afara!
0
0
Deja s-a suit pe divan acest actoras. Cat tupeu are aceasta natie, a dat statul Polonez in judecata!
5
0
sa dus sa mai cerseasca ...moarte pentru tineretul din tara!
3
0
unii mor acolo fara sa stie de ce si zelensky pare un mare turist al ucrainei . se pare ca el intretine acest razboi fara invingatori .
4
0
Multa mwe cu kkt ucraina
5
0
La Casa Alba in Medgidia, pentru cunoscatori
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108