REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

ALERTĂ! O centrală termică a EXPLODAT la firma unchiului Simonei Halep: o persoană a MURIT

ALERTĂ! O centrală termică a EXPLODAT la firma unchiului Simonei Halep: o persoană a MURIT

Replica API 25 aprilie 2015 | 11:04 221

Poliţia şi ITM au demarat anchete

Poliţia şi ITM au demarat anchete

Imagini de coşmar în localitatea constănţeană Dorobanţu! O centrală termică a explodat în dimineaţa de sâmbătă, 25 aprilie, în jurul orelor 7.30, o persoană fiind prinsă sub dărâmături. Potrivit primelor informaţii, date de către oamenii care au sunat la 112, se pare că aceasta ar fi decedat, lucru care, din păcate, s-a connfirmat. Ulterior, s-a stabilit că deflagraţia a avut loc la sediul firmei unchiului Simonei Halep, Constantin Arghir, unde se produce brânză.

Constantin Arghir a mai trecut printr-o tragedie anul acesta, fiul său, Nicia Arghir, spânzurându-se în locuinţa sa din municipiul Constanţa.

Tatăl și fratele tenismenei au ajuns într-un suflet la locul tragediei.

"Nu știu nimic din ce s-a întâmplat", a declarat Stere Halep, tatăl tenismenei constănțene.

UPDATE

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Constanţa, la faţa locului a ajuns un echipaj SMURD C şi unul al Descarcerării. Persoana prinsă sub dărâmături este o femeie.

UPDATE 2: Poliţiştii şi inspectorii ITM au demarat o anchetă

Femeia prinsă sub centrală şi dărâmături avea în jur de 45 de ani şi era angajată la firma unchiului Simonei Halep. Din nefericire, rănile suferite au fost incompatibile cu viaţa. Cadrele medicale i-au declarat decesul. Trupul neînsufleţit a fost ridicat şi depus la morgă în vederea efectuării necropsiei.

Poliţiştii au declanşat o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul. Şi inspectorii ITM au demarat o anchetă pentru a stabili mai multe aspecte.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108