REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Atenţie! Apar din nou hingherii pe străzile Constanţei!

Atenţie! Apar din nou hingherii pe străzile Constanţei!

Replica API 28 martie 2017 | 08:14 339

Câinii maidanezi nu vor mai umbla nestingheriți pe străzile urbei. Primăria Constanţa a publicat în urmă cu aproximativ două săptămâni un anunţ de achiziţie publică în vederea atribuirii contractului „Serviciul de capturare, transport, adăpostire şi alte operaţiuni sanitar-veterinare, pentru câinii fără stăpân de pe domeniul public din municipiul Constanţa“.

Iată că în urma licitației, recent, a fost desemnat și câștigătorul contractului și anume societata Green Life Recycling. Potrivit informațiilor noastre, valoarea contractului este de aproximativ 500.000 lei pe an, însă în cazul în care municipalitatea reușește să amenajeze noua biobază contractul se reziliază. Menționăm că Green Life Recycling a fost singura firmă care a depus oferte, astfel licitația s-a încheiat foarte repede.

Cine sunt cei de la Green Recycling SRL și cu ce se ocupă

Precizăm că SC Green Recycling SRL a mai avut un contract privind achiziţia serviciului de capturare, transport, adăpostire şi alte operaţiuni veterinare pentru câinii fără stăpân de pe domeniul public al municipiului Constanţa în luna iunie 2016. Potrivit datelor din Registrul Comerţului, Green Recycling SRL a fost înfiinţată în anul 2006, avându-i ca asociaţi pe Maria Carmen Bucur, născută în ianuarie 1967, care deţine 80% dintre părţile sociale, fiind totodată şi administrator, şi pe Alice şi Antonio Andruşcă, care deţin împreună diferenţa de 20 de procente.

Firma desfăşoară „activităţi veterinare“, dar şi „ecarisaj, pensiune animale“, iar în trecut s-a ocupat de reciclare. „Demonstrând o abordare profesională a domeniului de activitate, creată pentru respectarea asigurării condițiilor de viață și bunăstării animalelor fără stăpân, firma noastră GREEN LIFE Recycling parcurge un lung proces de adaptare cotidiană prin realizarea integrării lor în mijlocul familiilor iubitoare de animale.

Conștienți de modul de adaptare a fiecărui patruped la noile condiții de viață, și că nu întotdeauna vom putea promova legăturile dintre om și animale, totuși, încercăm să dăm un nou sens vieții acestor ființe, care îți pot umple golul din viața ta, dedicându-ți toată dragostea lor necondiționată, iar tu putandu-i oferi în schimb foarte, foarte puțin din timpul și preocupările tale: adăpost, hrană și atenție”, se arată pe site-ul societății. În prezent firma deține toate avizele și certificatele necesare emise de autoritățile competente precum A.N.S.V.S.A, D.S.P., A.N.P.M., cât și implementarea standardelor ISO 9001.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mergeti in parcu piticilor sa vedeti cainii cum se plimba si mai este unu negru care umbla nestingherit in parc si se tine de firma de paza zip
0
0
Au auuuu va belesc hingherii dinamovistilor so pa ei
1
0
Banuiesc ca au si astia legatura cu pupy vet.
0
0
trebuiesc eutanasiati, sant haite peste tot si se inmultesc enorm datorita unora ce nu vor sa-i castreze si sa umplut pamantul de caini cu raie, purici si mizerie ce ne fac rau noua la toti !
2
1
Banii la copii ,iar cainii in Germania....si asa vine Pastele.....
6
0
..foarte frumos pentru capturarea cainilor comunitari.Asa DA.
8
0
ADUNATI SI CERSETORII !
7
1
Contractul este de un milion si jumatate nu de 500 de mii. Cineva dezinformeaza. Sigur ca e de patru ori mai putin decat primea pupy vet dar lasa ca intrun an se mai modifica cifrele ca doar se dau banii prostilor nu ai hotilor.
7
0
poate vin si la Costinesti sa ne scape de catei la propriu si la figurat
3
3
Las ca vine Andrei George Popescu si va eutanasiaza pe toti hotzi ! Power Andrei !
2
8
Asta e de bine -dar ce faceti cu cei cu stapin care scot ciinii pe strazi sa-si faca nevoile -pol locala nu-i amendeaza ei se ocupa cu circulatia auto
8
2
apar si dispar asa cum este cazul politiei locale
8
2
Sunt buni pentru paste,,,niste frigarui la protap,,jupuiti si bagati la oala..
5
3
vrajala fratilor, sunt indivizi care iau bani gramada de pe urma maidanezilor si logic daca dispar de unde o sa mai curga banetul
11
2
In sfarsit,scapam de cainii vagabonzi.Cum naiba numai in Romania gasesti asa ceva,nu stiu.La fel cum gasesti cacat de cal in mijlocul unui oras,de la trasurile "discriminatilor".Vai mama lui de oras.
16
0
In felul in care spuneti dvs.sa se procedeze,problema cainilor vagabonzi s-ar rezolva relativ repede.Dar sunt posturi si firme platite din banul public care trebuie sa mearga cat mai mult.Imi aduc aminte ca la biobaza era angajat pe post de conducere fiul unui fost consilier,sluga a lui Nicusor iar veniturile lunare nu erau deloc de neglijat,din contra!Respectivul consilier are si acum fata angajata prin Primarie sau CJC iar baiatul cred ca a ajuns el consilier.Cam asta e schema!Posturi inventate pentru odrasle,fini,nasi ,cumetri,organigrame supraincarcate cu votanti PSD!
11
1
Aplicati legea dom primar castrare obligatorie microcipare si inregsitare animalelor astfel incat cine abandoneaza pui sau catele gestante sa fie amendat tot conform legii. nu mai faceti bani din suferinta unor animale domesticite de omdependente de om, Hingherii de la 1800 nu aveau cunostinte suntem in 2017 luati exemplul tarilor vestice. asa au rezolvat problema nu adunanad cainii si omorandu i perpetuu. La sursa trebuie umblat si legislatie exista. Faceti campanii de sterilizare amendati taranii care nu si castreaza catelele si amendati imbecilii care arunca si abandoneaza cainii.
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108