REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Atenție, șoferi! Se ÎNCHIDE Podul de la Agigea

Atenție, șoferi! Se ÎNCHIDE Podul de la Agigea

Replica API 16 februarie 2017 | 00:03 1299

Mare atenție, șoferi! Podul de la Agigea va fi închis pentru lucrări de asfaltare. "Graficul de execuție al lucrărilor prevede și închiderea podului. Se poate lucra și alternativ. Lucrările vor începe de la 1 martie (2017) cu organizarea șantierului și tot ce este nevoie. Este prevăzută închiderea", a precizat Marin Dima, director regional DRDPConstanța. Lucru ce a fost anunțat încă din luna noiembrie a anului trecut de către fostul director al CNADNR, Cătălin Homor. "E bine de știut, lucrările nu sunt finalizate. Mai sunt lucrări de executat și la partea carosabilă, lucrări care vor fi începute în sezonul de lucru, și probabil martie-aprilie. Vom mai închide podul, probabil o lună”, puncta atunci Homor.

D.N.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iarasi furati bani cu sacul iar faceti treaba de mantuiala puneti asfalt peste cel existent sal ingreunati la loc si iarasi sa decopertati asfaltul hotilor!
1
0
Pe nenorocitii astia chiar nu are cine sa-i traga la raspundere pentru hotiile care le fac???? Va-ti ticsit conturile cu euro din buzunarele noastre si acum trebuie sa platim iarasi cu 30% mai mult ca sa ocolim nenorocitul ala de pod! Hoti, penali,incopmetenti.
4
0
Ba gunoaielor nu va mai saturati de furat?aduceti dreaq 15-20 de chinezi k il termina in 2-3ore incompetentilor...
14
2
Pentru asfaltarea a cateva sute de metri de pod le trebuiesc luni de zile!!! Pai,ce mama dracului,il poleiesc cu foita de aur??
9
1
astea isi bat pula de voi.. si nimeni nu face nimic
9
4
Ce nuvor sa spuna este faptul ca la inceputul luni iunie vor sa demoleze acest pod si se va sfarsi cu atatea probleme : Ba ca mai este de facut probe ... ba ca mai este de asfaltat, nu va impacientati se va rezolva pana la inceperea sezonului !?!?!?
2
2
Inchideti-l de tot.....ca e degeaba
4
2
jegurile penale de la CNADNR ar trebui bagati in asfalt, ca Ana lui Manole... Gambuteanu si alti imputiti care sifoneaza bani cati vor ei ... ehei...ce vremuri a avut cu Porkusorul de Constantinescu, dar lasa ca nici acum nu e rau ...morisca se invarte ca si inainte
8
2
Atata timp cat DNA si Antifrauda nu-si fac treaba astia ne fura zilnic
12
2
La 24 de cm. ne oprim!
11
1
Chemati niste chinezi sa il asfalteze in jumate ora........
11
1
DNA ar trebuii sa verifice modul cum se lucreaza la acest pod,iar noi sa PROTESTAM fata de aceste abuzuri ,Asfaltarea se poate face noaptea cu inchidere partiala a sensurilor
19
3
Cred ca daca o mai lungiti vom trece la regiunea Varna. Ma intreb si eu,cati ani va mai trebuie pana finalizati,nepotii nostri o vor lua iar de la capat pt ca ceea ce a-ti facut acum 5 ani a inceput sa prinda rugina.
15
3
Dobitocii, lucrari de mantuiala. Vor bani, nu calitate. Asfalt la temperaturi scazute.
13
3
O mai lungiti mult?
10
1
Nu v-ati saturat ma de furat?
12
3
Mai bine il lasati asa,decat peste un an sa-l inchideti la loc!
12
0
Alta intrebare? ?
11
1
De aia nu se fac poduri si drumuri la noi,pentru ca apoi costa mult mai mult sa le repari si nici timpul de folosire nu e de partea utilizatorilor. Romania va fi accesibila cand toti vor avea vehicule amfibii pe perna de aer,cu care poti merge peste tot. Pana atunci,mergeti la vot si dupa aia latrati la cei votati,asa se face treaba buna.
12
2
DOAAAAAMNE! CE NU INTELEGETI??? MAI SUNT BANI DE LUAT, A MAI RAMAS CATE CEVA, CE E ASA DE GREU ! DE 3-4 ANI SE TOT REPARA CAND SE TERMINA EUROII NU SE MAI INCHIDE PODUL!
23
1
Ne mai f... mult cu podul asta?Daca nu lucreaza de ani de zile si nici acum nu e terminat.
33
2
Intr-o luna in alte tari se poate construii un pod nou. la noi intr-o luna se toarna 2 roabe de asfalt
35
0
Pai alegerile s-au termiat pentru ce il asfaltati acum...... a scuze trebuiesc acoperite cheltuielele din alegeri spor la treaba domn director dar va rog duceti ceva si la Bucuresti sa nu va schimbe.SPOR LA ..... TREABA
22
1
O luna pentru 2 roabe de asfalt...de rasul lumii
36
0
astia fac misto de noi
39
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108