REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Consilierii din Cernavodă reglementează situaţia blocului cumpărat de administraţia locală

Consilierii din Cernavodă reglementează situaţia blocului cumpărat de administraţia locală

Replica API 15 februarie 2017 | 00:14 263

Consilierii locali din Cernavodă se întrunesc azi în şedinţă extraordinară. Pe lângă aprobarea rapoartelor de evaluare pentru mai multe terenuri ce urmează a fi vândute, pe ordinea de zi figurează şi reglementarea situaţiei blocului de pe strada Salciei. Este vorba despre un bloc achiziţionat de administraţia locală cu 8 miliarde de lei, pentru a deservi urgenţele şi a fost renovat cu alte 32 de miliarde. Însă, nu există o recepţie finală a lucrărilor şi racordarea la utilităţi. Chiar şi aşa, consilierii vor dezbate azi trecerea blocului din domeniul privat al oraşului în domeniul public. Ulterior, locuinţele sociale vor fi repartizate (închiriate) persoanelor aflate pe lista de priorităţi a administraţiei locale, adoptată prin hotărâre de consiliu.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
aloooooo va certati atre voi si nimic nu faceti .fratilor . casele ,la sinistrati numai le dati ? bai culmea va bateti ka ,chiori pe ciolanul vostru .fie care pe buzunar dar nu va ganditi si la alti ,ca daia va votat orasu sa schibati ceva .nu sa luati mita .cred ca frumos ar fi sa vina controlu pese voi sa va sature dracu de hoti
0
0
va rugam...dati casele la dnii.tigani...ei nu pot munci...sunt bolnavi...au tensiune...au ...FREZOANE...munca pentru dniile.lor este ceva necunoscut...
3
1
cu terenul meu ce ai facut plosnita ordinara muau vandut terenul desi il cultivam de ani de zile ai fraierit toate batranele din oras si le ai luat terenul pe numele lui fiitu popa sa nu priceapa lumea magarii peste magarii.De unde ai tu teren la iesire in oras saracie .
3
0
referitor la Barbulescu in loc sa iasa la pensie sta ca o plojnita in patrimoniu sa faca magarii in continuare cum face de ani,nu va este clar dragi Cernavodeni de ce nu iese la pensie aceasta plojnita?pai nu mai poate fura; dar nici nu stie ce probe indubitabile sunt la adresa lui si nu numai la dna,si in curand va iesi la pensie in alta parte,o sa vedeti mai bine ar pleca mai repede din primarie.la altii care ai da mita le face actele la urgenta de vanzare,iar cei ce nu ai da nimic ai duce cu vorba de ani si nici an ziua de azi nu le-a facut actele de vanzare,va plati curand veti vedea!!!!!!
3
1
oameni buni, opriti golani croitorul zis analfabetul si altii
6
1
Maaaars...vin ku dusterul sil daram. Dal in plm de bloc
4
1
Iar mai vinde Barbulescu Florin terenurile primariei? Alo DNA o verificare nu ar strica.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108