REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cristian Radu

Cristian Radu

Replica API 9 februarie 2017 | 00:00 921

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, făcându-şi planul pentru următorul mandat

Bună ziua, hai salut,

Mă gândesc ce-i de făcut...

Vine, vine primăvara

Urlă-n cor acuşi iar ţara...

Vor asfalt şi vor trotuare,

Să promit gura nu doare.

Fac acuşi pistă de schi,

Prin nămeţi, pentru copii!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Radule renunta la tras banii publici prin idiotul ala de la prm. Hot la hot trage. Tu cu Balamus sunteti doi spagari fomisti.
1
0
pai daca nu a fost nici un primar bun pana acum pe cine trebuia sa punem
0
0
acest hot nesatul merita impuscat la cata furaciune a facut, chiar nu vede-ti oameni buni ca nu a facut nimioc cu gust sa te poti mandri ca a facut ceva, auzi cate unu ca el a adus gaze, bai incultule conducta a fost trasa de tusac, proiectul lui iorgus iar asta a dat drumu la robinet atat, daca nu al demitea pe tusac de doua ori avea-ti de atunci, asta a fost capul rautatilor sio atat. Vom discuta peste cativa ani de tot ce a facut asta pe bani vostri !
3
3
Mangalia se mandreste cu Radu Cristian. Un fiu destoinic al orasului care a reusit prin munca cinstita si mosteniri sa devina cel mai bogat mangaliot ever. Averea lui se ridica la peste 120 milioane de euro. Estimeaza ca in 2020 sa aiba 150 de milioane. Si daca mai prinde un mandat... Cinste lui, fiului Mangaliei, trebuie sa ne mandrim ca macar unii dintre noi au ajuns bine.
6
10
un sobolan fiert in ulei de frana
9
6
Daca nici Radu nu v-a facut si v-a dat apai cine sa va mai sature.D ce nu ziceti ma ca aveti gigacaloria 200 lei cu subventie pt tot orasul?De ce nu va plangeti ciudosilor ca va mai alearga cainii?De ce nu va mai carati sacii cu lemne la blocurile cu sobe?De ce nu mai ocoliti marea platforma cu ciment?Huoooo hahalere psdiste si aldiste m iste
15
9
Multumim dnule primar Pt ca ne oferiti transport Pt copiii cu handicap si ca va ganditi mereu la noi!va apreciem si va sustinem neconditionat.
9
9
face pe drk!
12
5
acest seit este platit de acest nemernic ca sa nu lase comentariile ce demonstreaza adevarul de hotiile facute de aceasta piticanie !
6
10
Cum dracu' realizezi pupatu'n cur? Esti mai pitica ca el? Hotomanul catarat la primarie e blestem pentru oras!
11
12
Fara stimularea reala pentru aducerea investitorilor seriosi in zona,orasul moare chiar daca plantezi floricele,copaci si aduni cateii vagabonzi. Oamenii nu mai au perspectiva unui trai decent aici,in locul pe care niste straini sigur l- ar face paradis,avand in vedere ce potential are oraselul. Orasul moare, mai primare....Cu consilieri de doi lei snopul si fara viziune,degeaba , totul e nimic.
13
3
Ce mutra are! Oare stie bancul cu bufnita? Ia o si tu nadia da mai usor ca te pricepi!
10
9
Un talhar care a devalizat bugetul local. Dupa raportul Curtii de Conturi se va duce la puscarie.
12
13
mai aveti contract cu Canin , sa nu vina curtea de conturi ca la Eforie si in loc de caini sa ajungeti sa da-ti explicatii ptr ce a facut aceasta societate cu caini? Din cate se zvoneste acesti cai dupa ce ii prindeau ii duceau la biobaza din Eforie ii omorau si ii vindeau la Circul Globus ptr, hrana la LEIII.
9
7
Un om extraordinar care este nascut in Mangalia si care isi iubeste si chiar vrea sa faca ceva pentru orasul lui. Mult succes!
16
14
da dracu afara din mortii aia de la comunitara ca sunt vai mama lor,niste babaciuni
4
7
De ce angajatii primariei nu vorbesc despre ce se intampla in primarie unde s-au aciuiat toate cordaciunile ar trebui sa iasa public si sa spuna ce se intampla in jurul lor .Primar mai prost si mai mincinos ca asta n-a avut Mangalia niciodata.
15
8
ai sa faci ca si pina acum adica NIMIC.Orasul arata jalnic ,umilesti salariatii ,distrugi servicii,minti cu nerusinare tu si navetisti tai
17
14

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108