REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Deputatul PSD Mircia Muntean, coborât de pe gard de poliţie

Deputatul PSD Mircia Muntean, coborât de pe gard de poliţie

Replica API 31 octombrie 2014 | 10:04 307

Implicat într-un accident rutier, a rămas internat la Spitalul Judeţean. El a negat că s-ar fi aflat la volan, a lovit un cameraman şi a fugit în tufişuri

Implicat într-un accident rutier, a rămas internat la Spitalul Judeţean. El a negat că s-ar fi aflat la volan, a lovit un cameraman şi a fugit în tufişuri

Implicat într-un accident rutier, deputatul Mircia Muntean, PSD, a încercat să fugă de răspundere şi s-a ascuns printre tufisuri.

Ziua s-a încheiat prost pentru fostul primar al Devei. După ce l-a însoţit pe Victor Ponta în vizita pe care premierul a făcut-o la combinatul Arcelor Mittal din Hunedoara, la întoarcerea spre casă, chiar în apropierea locuinţei, deputatul a acroşat un autoturism şi un autobuz, potrivit glasul-hd.ro.

Martorii prezenţi la locul accidentului susţin că fostul primar al Devei se deplasa cu autoturismul său pe banda a doua de circulaţie dinspre direcţia Simeria şi din motive necunoscute a acroşat un alt autoturism şi un autobuz care circulau pe prima bandă după care a lovit din spate o autobasculanta care staţiona la semafor.

Plin de sânge pe faţă şi în stare de şoc, deputatul a ieşit din maşină ajutat de şoferul unuia dintre automobilele tamponate.

Curioşii, prezenţi în număr mare la locul accidentului, l-au pus însă pe fugă pe Mircia Muntean, care a fost depistat în zona Gării de un echipaj al poliţiei locale. A fost recuperat dintr-un tufiş, după ce a fost identificat cu ajutorul lanternelor, iar un poliţist a trebuit să sară un gard viu de peste un metru. Ajutat şi de localnici să treacă de gardul de vegetaţie, deputatul şi-a pierdut încălţămintea.

Fostul primar al Devei a susţinut că la volan s-ar fi aflat un oarecare "Jenică", însă martorii au afirmat că Mircia Muntean era singur în maşină şi părea să fi fost şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Deputatul PSD a fost ulterior transportat cu o ambulanţă la spital. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara nu au confirmat dacă acesta se afla în stare de ebrietate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108