REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Marci, ce te faci?! Cum mai arunci tu cu banii în Salam?! Procedura prin care i s-a ANULAT permisul unui „BIZON”

Marci, ce te faci?! Cum mai arunci tu cu banii în Salam?! Procedura prin care i s-a ANULAT permisul unui „BIZON”

Replica API 25 august 2016 | 00:27 1989

Lovitură grea pentru individul care a parcat în mijlocul bulevardului şi a provocat haos în Satul de Vacanţă

Lovitură grea pentru individul care a parcat în mijlocul bulevardului şi a provocat haos în Satul de Vacanţă

Veşti proaste pentru Marcel Răducan (alintat de prieteni „Marci), şoferul care s-a dat în stambă, şi nu o dată, în Constanţa. Poliţiştii constănţeni l-au identificat şi, surpriză!, s-a ales cu permisul de conducere anulat. Prin urmare, individul a rămas pieton pentru următorii ani iar dacă va dori să devină, din nou, şofer, va trebui să susţină un nou examen. Precizăm că nu există un termen anume până când poate susţine examenul de obţinere a permisului.

Amintim că Marcel Răducan, la începutul lunii august anul curent, a blocat traficul pe bulevardul Tomis, pentru a-şi cumpăra ţigări! Bărbatul a fost surprins de către un alt participant în trafic în timp ce şi-a parcat bolidul în mijlocul bulevardului Tomis, în zona Sălii Sporturilor. Însă, tot la începutul lunii august, acesta a creat panică în Satul de Vacanţă. Mai exact, el a pătruns cu maşina pe poduleţ şi a făcut slalom printre turişti în încercarea de a coborî scările. Atunci a fost sancţionat pentru pătrundere pe sens interzis, cu 250 lei şi 2 puncte penalizare conform OUG 195/2002 R. Ulterior, după ce a comis şi fapta de pe bulevardul Tomis, individul s-a ales cu permisul de conducere anulat. În încercarea de a ne convinge că „greşim” şi că Marci este „cineva”, facem şi menţiunea că amicii lui „Marci” au fost generoşi din cale-afară şi au contactat cotidianul „Replica” de Constanţa, pentru a oferi o dovadă că Răducanu e „băiat de băiat”: la petrecerile cu Salam, nu se uită la bani când vine vorba de dedicaţii!

Procedura prin care i s-a ANULAT permisul de conducere

Revenind însă la anularea permisului, de precizat că Marcel Răducan este recidivist, el „călcând pe bec” şi în 2009, atunci când a fost cercetat pentru infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice (O.U.G nr. 195/2002). Mai exact, a fost prins la volan chiar dacă avea permisul suspendat. I s-a întocmit dosar penal şi a fost trimis în judecată, dosarul fiind înregistrat la Judecătoria Constanţa pe 5.11.2009. Pe 2.07.2010 a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, decizia rămânând definitivă în 2011. Astfel, potrivit oamenilor legii, cum el este recidivist şi are cazier pentru conducere fără permis, iar permisul şi l-a obţinut în termenul de încercare al pedepsei sau chiar în timpul judecăţii, şi a mai şi recidivate, şi nu o dată, permisul poate fi anulat prin ordin al şefului Serviciului Rutier. Astfel, potrivit Art. 114 din OUG 195/2002 republicată, care se referă la Răspunderea contravenţională, litera f: Anularea permisului de conducere se dispune în următoarele cazuri: „Permisul de conducere a fost obţinut în perioada în care titularul era cercetat sau judecat în cadrul unui proces penal pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, atunci când acesta a fost condamnat printr-o hotărâre judecătorească rămasă definitivă”.

Liliana CHIRU

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108