REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Marian Iordache: Am mari aşteptări de la deputatul Mihai Lupu

Marian Iordache: Am mari aşteptări de la deputatul Mihai Lupu

Replica API 7 decembrie 2012 | 00:00 243

Primarul din Medgidia, alături de parlamentarul din Colegiul 2 Camera Deputaţilor

Primarul din Medgidia, alături de parlamentarul din Colegiul 2 Camera Deputaţilor

Deputatul Mihai Lupu (colegiul 2) s-a implicat periodic în multe acţiuni din zonele aferente colegiului său şi a acordat sprijin şefilor administraţiilor locale în vederea realizării unor proiecte importante pentru localnici. Medgidia este una dintre localităţile unde Mihai Lupu a acordat sprijin foarte mult.

Edilul Marian Iordache are numai cuvinte de laudă în ceea ce-l priveşte pe deputatul Mihai Lupu. "A făcut multe acţiuni la Medgidia. Aş aminti câteva de cultură, şi trebuie precizat, aici, că a ajutat fanfara municipală cu instrumente noi din Germania, a oficializat pentru veteranii de război ceremonii în fiecare an, cu ocazia sărbătorilor de iarnă şi pascale, a pus umărul la câteva proiecte importante. E vorba de proiectul de asfaltare unde, iar, prin intervenţia lui, a reuşit să devanseze unele etape din proiecte, m-a sprijinit de câteva ori, la Ministerul de Finanţe, pentru obţinerea unor fonduri pentru obiective socio-culturale la Medgidia. M-a sprijinit în legătură cu clasificare spitalului municipal. În acest moment, spitalul nostru este clasat la categoria a doua", a declarat edilul din Medgidia, Marian Iordache. Cu alte cuvinte, acesta îşi doreşte ca deputatul Mihai Lupu să mai obţină încă un mandat de parlamentar pentru a-l susţine în continuare în derularea proiectelor locale. "Am multe aşteptări de la Mihai Lupu. Mă interesează trei proiecte importante: obţinerea unei hotărâri de guvern şi sprijinul parlamenatrilor pentru realizarea cursei de Formula 1 la Medgidia, o hotărâre de guvern pentru infrastructura parcului industrial şi, nu în ultimul rând, avem nevoie de sprijinul lui pentru reabilitarea falezei canalului Dunăre Marea Neagră. Acest proiect se referă la îmbunătăţirea spaţiilor verzi adiacente canalului Dunăre Marea Naegră, în zona centrală a oraşului, acolo unde- i faleza. Dar faleza aparţine domeniului public al statutului şi este administrată de compania Canalele Navigabile. Ca să se poată amenaja faleza este nevoie de un proiect european care să finanţeze compania, aceasta din urmă să reabiliteze faleza, iar rolul lui Mihai Lupu este să sprijine reabilitarea, apoi transferul acestei faleze în administrarea consiliului local. Sprijinul parlamentar este foarte important pentru noi, să ne sprijine în acţiunile noastre", a conchis Marian Iordache.

M.S.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108