REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Mediul de afaceri românesc are nevoie de un Consiliu al Concurenței echilibrat, cu vocație în favoarea economiei de piață

Mediul de afaceri românesc are nevoie de un Consiliu al Concurenței echilibrat, cu vocație în favoarea economiei de piață

Replica API 9 februarie 2017 | 00:00 339

Iohannis:

Iohannis:

Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri că mediul de afaceri românesc are nevoie de un Consiliu al Concurenței puternic, echilibrat, cu viziune și vocație în favoarea economiei de piață.

"În democrație și în economia de piață, fiecare va fi respectat atunci când nimeni nu este personal favorizat, fie că ne referim la cetățean, ca reper al oricărei politici publice, fie că ne referim la mediul de afaceri, la investitori și întreprinzători, români sau străini. Mediul de afaceri românesc are nevoie de un Consiliu al Concurenței puternic, echilibrat, cu viziune și vocație în favoarea economiei de piață", a declarat șeful statului, la Palatul Cotroceni, la ceremonia de depunere a jurământului de învestitură de către noii membri ai Consiliului Concurenței.

El a afirmat că prin numirea celor trei noi membri ai Consiliului Concurenței instituția își completează structura de conducere cu "forțe proaspete, care se vor pune în slujba politicii privind concurența, în slujba unui mediu de afaceri competitiv, pentru a proteja concurența și nu concurenții", arătând că numai astfel economia de piață concurențială își va dezvălui pe deplin beneficiile.

Șeful statului a subliniat că România are nevoie de o economie de piață consolidată, în care rolul autorităților de reglementare este "deopotrivă constructiv și educativ, nu doar, sau neapărat, punitiv".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar daca al intrebi de ce face atat rau poporului se incurca in neuroni precun dan miisor, cretinu ce habar nu avea sa lege doua cuvinte
0
0
cum deschide gura nu rosteste decat tampenii, de cate furaciuni fac tontii lui veri austriacu cu ....si alte rude ca ciolos, soros nu are curaj sa spuna, pai asta-i om ???
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108